יופי או אופי??

יש מאמר...../images/Emo41.gif

בעיתון המפורסם האמריקאי שהחליטו לתרגם (בערך) לעברית על הקטע שנשים מחפשות את המושלם וכ"כ מאמינות שישנו הגבר המושלם ואז אין בחור שמתאים לסטנדרטים שלהן. מעניין כדי לך לקרוא.

נשמע לי כמו עוד אוסף של

קלישאות לבוגרי "נשים מנגע גברים ממאדים". מה זה בכלל "מושלם"? אני חיפשתי את "המתאים לי", ומצאתי מבלי להתסייע במאמרים מדכאים עם מסרים "קחי-את-מה-שיש-או-שתשארי-לבד-ואז-יהיה-באמת-נורא". אף פעם לא הפריע לי להיות לבד, בטח לא במינון שהיה גורם לי לקחת מישהו דוחה מבחינה חיצונית או משעמם או בעל אופי חרא.

המלצתי עליו....../images/Emo41.gif

ודבר ראשון זה בגדר המלצה. דבר שני- אני עדיין ממליצה לך לקרוא אותו. ואני עצמי לא חושבת שיש רע בלהיות לבד, אלא שיש לנו בחורות את הנטיה הזו. מצד שני יכול להיות שלא כ"כ הבנתי על איזה רמה דחיית בחור את מדברת. בכל אופן אני חושבת שצריך להיות איזון בין השניים אבל אם זה- אופי או יופי?! האופי לוקח בענק... למרות שהדרישות שלי בהחלט מוזרות...

אצלי זה עובד כך:

לכל מי שיצאתי אתו, הייתה נוכחות ויזואלית מרשימה מאוד. לזה שבחרתי כבן זוג לחיים, יש גם מבנה אישיות שתואם את הגדרתי ל"מושלם". ברור שזה לא באמת "מושלם", אבל מבחינתי הוא כל מה שרציתי. דרך אגב, הכרתי אותו אחרי שעברתי את גיל 30, ועד אז חייתי בסבבה ביני לבין עצמי, זה בנוגע ללבד... אין באמת דבר כזה "אנחנו הבחורות", אני בטוחה שביני לבין בן זוגי למשל יש הרבה יותר דמיון מאשר ביני לרוב הבחורות שכותבות בפורום. וזאת רק דוגמה אחת.

אחלה!../images/Emo41.gif

אין הרבה אנשים שזה קורה להם. ואם לך זה קרה אז ממש אחלה לך. שיהיה בהצלחה מותק.

shellush

New member
סקסאפיל

מגיע מבפנים ולא מבחוץ. יכולה להיות יפהפייה ולכאורה פנטזיה אבל היא תשדר משהו שיגרום לסלידה ובדיוק להיפך, מישהי שנראית כמו קוף, אבל תשדר ותקרין משהו שיעורר משיכה מטורפת מהסביבה. כל אדם, גבר ואישה מכוער (לכאורה) ומצד שני נשים ירצו להתחיל איתו וזה יהיה בגלל מה שהוא משדר מבפנים. כשלבחור או בחורה הולך עם המין השני, זה לא בגלל שהם כוסונים וכוסיות אלא בגלל מה שהם מקרינים החוצה.

«»

New member
../images/Emo188.gifסתם DETAILS...

מה זה נחשב בימינו נסיך
אני מקווה שהוא לא הגיע עם סוס , (אלא אם כן הוא על מכסה מנוע של פררי כן ?) שתפי שתפי

נסיך- ההגדרה...../images/Emo41.gif

מתוק, מקסים, מתחשב, מבין, חכם, מצחיק וגם נראה טוב....
אבל... נקווה שאני לא עיוורת...
אני אופטימית... בנתיים!

«»

New member
עיוורת ../images/Emo35.gif

למה הכוונה
הרי אם הוא נסיך, אז מה יש לא לראות

אולי......./images/Emo41.gif

אני מאוהבת בו ואז אני לא יכולה לראות אובייקטיבית אם הוא אכן "נסיך" או בכלל מתאים לי...
הבנת

אוי אני תמיד נופלת בקטע של מראה

חיצוני...פשוט תמיד הולכת על היפיופים- ואז מגלה שאין להם את התכונות שאני רוצה בגבר (הישגים אישיים, בטחון אישי וכלכלי, עוצמתיות...)

למעלה