יש פה מישו שעובד באורנג'?

Lady McBeth

New member
../images/Emo41.gifיש פה מישו שעובד באורנג'?../images/Emo41.gif

זהו. הגיע הרגע להחליף פלאפון.
לזכרו של הפלאפון שלי, ששבק חיים בלילה אחרי שהחזיק מעמד 3 וחצי שנים, עבר 2 דריסות ע"י תומ"ת נוסע, נפילה מקומה 6 ובטעות נכנסתי להתקלח איתו.
תמליצו לי על פלאפון, ועם בטריה שמחזיקה ליותר מחצי יום. בתודה המשפחה המתאבלת.
 

ק ד ו ש

New member
אם הפלאפון שלך עבר

את כל הנ"ל ולא מת, הדבר היחיד שאני יכול לחשוב זה שהוא היה יאסר עראפת. עכשיו סלחי לי אישה יקרה, אך היציאה מהבית קוראת לי. סידורים מהר מהר כי אח"כ צריך ללכת לים.
 

Lady McBeth

New member
די כבר, יא משועמם

אתה חושב שאתה מצחיק? אתה חתיכת חסר חיים.
 

Lady McBeth

New member
למה 24?

25. אבל לפחות אני לא שורצת בפורום אקטואליה כל היום, מחפשת עם מי לריב, וכשנמאס לי עוברת לפורום משוחררים ומחפשת שם עם מי לריב. זה כבר באמת מראה על חוסר חיים.
 
2 שאלות -

את עוקבת אחריי? איפה ראית שאני *מחפש* לריב? תביאי קישור שמעיד על כך. מחכה.
 

Lady McBeth

New member
אין צורך לעקוב אחריך

מספיק להסתכל בכרטיס האישי שלך ובהודעות האחרונות שהשארת בשלל הפורומים בתפוז כדי להבין עם מי יש לנו עסק כאן. לא צריך להביא לך קישורים, תדפדף בשרשור למטה ותראה בעצמך. כנראה שעדיין לא הפנמת שאתה חי במדינה דמוקרטית שבה לכל אדם יש את הזכות להביע את דעתו, תהא אשר תהא, מבלי לקבל מטר קללות וגידופים ע"י מישהו שככל הנראה אינו עולה עליו במאומה. ההתנהגות שלך פשוט מחפירה, ומוציאה שם רע לכל המחנה הדתי-לאומי, שגם אני בעצמי תומכת בדעותיו, כך שהטיעון שאני "שמאלנית מסריחה" אפילו לא תקף כאן. אני מאחלת לך בלב שלם לשנות את דרכיך, כי זו הדרך היחידה שתצליח להעביר את דעתך באופן הוגן ונורמלי, מבלי לרדת לרמה של קללות לגבי העיסוק העתיק בעולם.
 
מה הבעיה שלך בדיוק?

אני מכיר את היידה מקומונת חזית יהודית לאומית, ואם את מהמחנה הדתי לאומי, לא צריכה להיות בעיה. אלא אם את ימנית מזוייפת. ואגב באיזו מפלגה את תומכת?
 

Lady McBeth

New member
אה, זה שאתה מכיר אותי זה אומר ששניכם שפויים?

מה זה קשור בכלל? אתם מוציאים שם רע ליהודים באופן כללי. כל הירידה הזו לרמה של ילדים בכיתה א' לא מתאימה לאנשים שאמורים להאמין ב"אהבת לרעך כמוך". אפילו גדולי מנהיגי המתנחלים לא היו מדברים כמוכם. אתם פשוט בושה וחרפה ומוציאים כאן שם רע לציבור שלם. ואתה בטח תקבע אם אני ימנית מזוייפת, נכון? אתה והחברים שלך הם מסוג האנשים שכנראה יודעים רק להתלהם באופן גס מעל דפי האינטרנט, אבל במציאות הם יושבים ומגרבצים ולא עושים כלום כדי לשנות את המצב הפוליטי בארץ. ואני בספק בכלל אם שירתת בקרבי או היית בצבא בכלל. אז אל תבוא ותטיף לי מוסר. אני לא צריכה לשמוע את זה מצבוע שכמוך.
 

ק ד ו ש

New member
ברור שהוא לא היה בצבא

כי זה הרי צבא הגירוש. זאת דעתם יקירתי, אנשים שההבדל בינם לבין חיזבאללה הוא רק במקום שבו נולדו. אל תתרגשי, אלה אנשים קטנים שיושבים בגבעות ומנסים להסית, אבל בפועל לא עושים כלום למען המדינה.
 

Lady McBeth

New member
אתה אידיוט. נקודה.

מה עשית בצבא, תזכיר לי? מש"ק ממטרות בבה"ד 7??
 

yehuda18

New member
אני גם צריך באמת להחליף..

יש לי את הפלאפון הגרוע הזה של אורנג' חיילים.. 10 דקות שיחה והסוללה מתרוקנת..
 
למעלה