יש פה מישו שעובד באורנג'?

Jan22

New member
נו בסדר ,גם שלי יכול

אבל ,שאלה לי אליך ,איזה פלאפון יש לך ? דור שלישי וכל זה ? מה בדיוק אתה עושה איתו ? באמת ,עם יד על הלב ,אתה משתמש בכל הפונקציות שלו ? ניסיתי פעם , אבל לא כך כל מעניין.

אני משתמשת ב 99% מהפונקציות ...

אני שומעת בMP3 , רואה בשידורים של הדור השלישי, גולשת בפורטל ( שזה דבר אדיר!!! ) , מצלמת , מעבירה תמונות למחשב , מעבירה עם הבלו טו'ת ....

Jan22

New member
ברגע שפלאפון דור שלוש וחצי

יכין לי קפה ,אני אקנה אחד. אפילו אולי שניים. עד אז ,טרולית ,תניידי את עצמך למוקי של הקומקום !

הטRולית

New member
ג'אאאאאאאאאאאאאאאאאאאן

ממצב, אח שלו? וזו הייתה בדיחה, X60 זה המכשיר הכי אנכרוניסטי (קדוש,לך תפתח מילון, זה לפסיכומטרי) של פלאפון. כן, אני מאלה שבצר להם, נתקעו עם 2 מכשירים.

Jan22

New member
קו אורך 232 ,קו רוחב 554

כמות :20 חברי פורום סוג העבודה: 123 עופי לקומקום ,דווחי מוקי!

Jan22

New member
לא לא

זה עבור חברי הפורום הקבועים + המתגייסות החדשות של קדוש (הבלונדות/ברונטיות עם השקופיני המובנה , מגיע להן קצת זכויות)

הטRולית

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif

רק כדי שתשתוק!!!

ק ד ו ש

New member
שוב מילון???

זאת מילה שצריך לדעת בלי קשר! ולמה לעזאזל להשתמש בה, זה לא הופך את המשפט ליותר חכם, זה סתם נראה פאתטי ושימוש מאולץ ב"מילים מהפסיכו".

אזרח111

New member
לי יש טלפון בסגנון שלך.

יודע רק להתקשר ולשלוח סמסים. שום דבר מעבר. אבל שלי לא נראה כמו מקרר - הוא דקיק, קטן, ומעצוב בצורת צדפה, כלומר נעים מראה.

Jan22

New member
יש לי פלאפון משהו בסט

דור 0.25 (מימי הטיזי..) ,אין מצלמה ,אין אינטרנט ,אין בלוטוס ,אין חרטא ברטא .כל מה שעושה הוא לחייג וSMS. תקני את האורנג' ה''בונגילות'' משל פעם. הם הכי טובים (הדור שלישי / שלוש וחצי וכו' ,מאוד עדינים וסתם בזבוז כסף)

get well

New member
יש פלאפון מהמם לדעתי

את האריקסון הוורוד עם המסך השקוף בחוץ... יש אותו לחברות שלי והוא ממש חתיכי...

Lady McBeth

New member
אריקסון ורוד?!

אם יש צבע שבחיים לא יהיה בסביבה שלי - זה ורוד. יודה, על איזה פלאפון היא מדברת? אתה המומחה שלי לענייני סלולרי

הטRולית

New member
אני אתמול שידרגתי ת'אורנג' שלי..

ממש אשת מכירה לתפארת חברת פלאפון!!.. עוד יבוא היום שלקוח ישאל אותי "איזה פלאפון לך יש?" ואני אענה, "לי? לי יש בכלל אורנג', למה לפלאפון יש פח אשפה של מכשירים..." קיצור, רק סוני אריקסון. ולא הסליידר.

למעלה