ודווקא הוא כי יש אותו לחבר כבר מלא זמן והוא ממש ממש מרוצה, יש לו את כל התכונות של הדור ה3, הוא חזק, אמין, סוללה מחזיקה מלא זמן וכו'.. אהה, כן. וגם המחיר משחק תפקיד. למה להוציא יותר מ500-700 ש"ח על סלולר?! ואם מחר (טפו טפו) הוא יגנב?!
מה זה האתר הלא אמין הזה, שיודה הביא. אני קנית את המכשיר ב504 ש"ח במרכז שירות שלהם, באתר כתוב שהוא עולה יותר מאלף ש"ח. http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=472582 ועוד עשיתי שידרוג בתוכנית, והיום, ישבנו 5 נציגי מכירה של פלאפון המומים על המחיר, כי בפלאפון לשדרג ולשמר מבצע קיים עולה בערך כמו משכנתא על מכשיר דור 2.5....
האתר שלהם לא מעודכן, כי אחרי שאני באתי עם המכשיר החדש, וחברה שלי שרצתה גם לשדרג אמרה לי שלה הציעו בפי 2, והיא נכנסה לאתר, והראתה לי.. אבל אז היא התקשרה. 504. נק'.
אז את בטח אמורה לדעת שכשאת קונה מסלקום\אורנג'\פלאפון את קונה ביותר זול ובמקביל מתחייבת ל-3 שנים, משמע הם ממנים לך חלק מהמכשיר כדי שתתחייבי. אני מניח שאת יודעת את זה. כשאתה קונה פלאפון ממקום חיצוני, אתה יכול להתחבר לחברת הסלולר בלי שום התחייבות.
לטעמי לא כדאי לקנות באתרים כמו זאפ. אבל למשל יש אנשים שקונים פלאפון בחו"ל, יותר טוב מכל הפלאפונים בארץ, בחצי מהמחיר שלהם, ואז באים לפה ומקבלים קו מאורנג'\סלקום ולגבי התעריף זה כבר שיקול שלהם. וזה גם תלוי כמה אתה מדבר.
אבל בחיים לא קניתי פלאפון מ"מקור חיצוני". מה זה אומר? ואיך בדיוק אתה מתחבר לאחת הרשתות? העניין הזה של הפלאפונים לא מדבר אליי בכלל...אם הפלאפון שלי לא היה מתפגר כנראה שהייתי נשארת איתו עוד כמה שנים...כפרעליו
כמו דינמיקה למשל, שיכולים למכור לך את המכשיר בלבד. או כל מיני חנויות ברשת כמו שיודה נתן. את קונה אצלם, והולכת לחברת סלולר והם צורבים (זאת המילה?) לך מספר על הפלאפון שקנית. בפלאפון לא יודע איך זה, אבל בסלקום אורנג' יש את הקטע של כרטיס סים. אגב גם בפלאפון הבנתי שייכנס בקרוב.
הייתי בשיחה עם איזה מנהל הנדסה וטכנולוגיה או מה שהוא לא יהיה , הראו לנו כמה מכשירים חדשים ( כמו השוקולד , אבל עם פונית כמו הV3 , והסמסונגים החדשים... ) . והולך להכנס מכשיר עם סים , כמו פיילוט , ויש מגעים עם עוד חברות .
אם יש לי כרטיס סים (אורנג') ואני קונה פלאפון מדינמיקה, נגיד, כל מה שאני צריכה לעשות זה להעביר את הכרטיס והופ! אני באותו המסלול שהיה לי עם הסמסונג הישן ובלי התחייבות ל-36 חודשים?