יש פה מישו שעובד באורנג'?

הטRולית

New member
k610i

ודווקא הוא כי יש אותו לחבר כבר מלא זמן והוא ממש ממש מרוצה, יש לו את כל התכונות של הדור ה3, הוא חזק, אמין, סוללה מחזיקה מלא זמן וכו'.. אהה, כן. וגם המחיר משחק תפקיד. למה להוציא יותר מ500-700 ש"ח על סלולר?! ואם מחר (טפו טפו) הוא יגנב?!

הטRולית

New member
אהה, כן. בקשר למחיר,

מה זה האתר הלא אמין הזה, שיודה הביא. אני קנית את המכשיר ב504 ש"ח במרכז שירות שלהם, באתר כתוב שהוא עולה יותר מאלף ש"ח. http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=472582 ועוד עשיתי שידרוג בתוכנית, והיום, ישבנו 5 נציגי מכירה של פלאפון המומים על המחיר, כי בפלאפון לשדרג ולשמר מבצע קיים עולה בערך כמו משכנתא על מכשיר דור 2.5....

Lady McBeth

New member
כתוב שם שהבטריה לא מחזיקה ליותר מידי זמן..

באורנג' הוא עולה 19 שקל לחודש.

הטRולית

New member
ממך ציפיתי ליותר!!

504/36=14 לא 19 ש"ח. והיא מחזיקה מלא זמן. האתר פשוט לא אמין. בעצם, אם 400 שע' המתנה, ו410 דק' דיבור זה לא הרבה, אני לא יודעת הרבה מהו...

Lady McBeth

New member
לא, לא הבנת אותי

אני לא עשיתי את החישוב של המחיר... 19 שקל זה מה שכתוב באתר של אורנג'.

הטRולית

New member
אהה...

האתר שלהם לא מעודכן, כי אחרי שאני באתי עם המכשיר החדש, וחברה שלי שרצתה גם לשדרג אמרה לי שלה הציעו בפי 2, והיא נכנסה לאתר, והראתה לי.. אבל אז היא התקשרה. 504. נק'.

ק ד ו ש

New member
את עובדת בחברת סלולר לא?

אז את בטח אמורה לדעת שכשאת קונה מסלקום\אורנג'\פלאפון את קונה ביותר זול ובמקביל מתחייבת ל-3 שנים, משמע הם ממנים לך חלק מהמכשיר כדי שתתחייבי. אני מניח שאת יודעת את זה. כשאתה קונה פלאפון ממקום חיצוני, אתה יכול להתחבר לחברת הסלולר בלי שום התחייבות.

הטRולית

New member
זה נכון.

אבל!! כדי לקבל תעריפים נורמליים, אתה גם חייב להתחייב לתק' לא מבוטלת (מי אמר 3 שנים), אז אם בין כה וכה מתחייבים, לא עדיף לקנות בזול?!

ק ד ו ש

New member
כל מבצע והקטע שלו

לטעמי לא כדאי לקנות באתרים כמו זאפ. אבל למשל יש אנשים שקונים פלאפון בחו"ל, יותר טוב מכל הפלאפונים בארץ, בחצי מהמחיר שלהם, ואז באים לפה ומקבלים קו מאורנג'\סלקום ולגבי התעריף זה כבר שיקול שלהם. וזה גם תלוי כמה אתה מדבר.

Lady McBeth

New member
סליחה על השאלה הפעורה

אבל בחיים לא קניתי פלאפון מ"מקור חיצוני". מה זה אומר? ואיך בדיוק אתה מתחבר לאחת הרשתות? העניין הזה של הפלאפונים לא מדבר אליי בכלל...אם הפלאפון שלי לא היה מתפגר כנראה שהייתי נשארת איתו עוד כמה שנים...כפרעליו

ק ד ו ש

New member
יש חנויות

כמו דינמיקה למשל, שיכולים למכור לך את המכשיר בלבד. או כל מיני חנויות ברשת כמו שיודה נתן. את קונה אצלם, והולכת לחברת סלולר והם צורבים (זאת המילה?) לך מספר על הפלאפון שקנית. בפלאפון לא יודע איך זה, אבל בסלקום אורנג' יש את הקטע של כרטיס סים. אגב גם בפלאפון הבנתי שייכנס בקרוב.

הטRולית

New member
"בקרוב"

שנה וחצי לערך, זה הדיבור. וכן, צריבה. אבל צריך שהמכשיר יהיה תומך ברשת התיקשורת של אותה חברה.

ק ד ו ש

New member
זה ברור

נגיד אתה לא יכול להביא סוני אריקסון לפלאפון. אבל הבנתי שבסוף השנה נכנסות עוד חברות מכשירים לפלאפון לא?

הטRולית

New member
בתור ראש מדור סלולר בגלובוס..

לעניות דעתי לא מדובר בחברה נוספת. אלא בחברה שתמכור דק' שיחה או משהו כזה. אגב, החברה המדוברת היא הוט. תמיד יש משהו לאהוב!

ק ד ו ש

New member
נסי לקרוא שוב את הודעתי.

ותביני שמה שענית לא קשור. התכוונתי חברות מכשירים ל-"פלאפון". כלומר נוקיה\סוני אריקסון וכו'

הטRולית

New member
אהה, חשבתי חברת סלולר...

ז"א מפעילת תקשורת. ולא נכנסת שום חברה לעת עתה.

את טועה .

הייתי בשיחה עם איזה מנהל הנדסה וטכנולוגיה או מה שהוא לא יהיה , הראו לנו כמה מכשירים חדשים ( כמו השוקולד , אבל עם פונית כמו הV3 , והסמסונגים החדשים... ) . והולך להכנס מכשיר עם סים , כמו פיילוט , ויש מגעים עם עוד חברות .

Lady McBeth

New member
אז טכנית

אם יש לי כרטיס סים (אורנג') ואני קונה פלאפון מדינמיקה, נגיד, כל מה שאני צריכה לעשות זה להעביר את הכרטיס והופ! אני באותו המסלול שהיה לי עם הסמסונג הישן ובלי התחייבות ל-36 חודשים?

למעלה