כבר 200 אלף איש עוקבים אחרי אדם בטוויטר!!!

t r e c o o l

New member
../images/Emo41.gifכבר 200 אלף איש עוקבים אחרי אדם בטוויטר!!!

ואוו!!!!
הוא חייב לצייץ על זה משו כבר!!!

יאייייייייייי ../images/Emo65.gif

הוא חייב לעשות מסיבת טוויטר כדי לחגוג זאת!!!!!!!!!!!!

t r e c o o l

New member
תגידו באיזו שפה זאת? חחחחח

לא הבני כלום! למרות שהשורה ששבתה את ליבי היא This alley cat block still a mystery to me On the roof. Seeking proof. מרגש
ואגב זוכרות שבמסיבת טוויטר מישהו שאל אותו על coconut ghosts ? אז זה מהשיר הזה! ואדם המתוק גם הוא לא ידע!
עכשיו בנוסף לכל החרדות מהאלבום, אני מפחדת שהוא יהיה גם פלצני
ולסיום, מישו כתב Yeah... you know it's an Adam Lambert poem when the word "horny" is there.

t r e c o o l

New member
חחח כן, בבקשה שמישו יתרגם..

חשבתי לקחת את השירים לפורום ספרות כאן בתפוז לעזרה..חחח

t r e c o o l

New member
חחחחחחחח אבל למרות זאת

אני רואה פוטנציאל גדול בשיר,לbb יש נפש של משורר

MISHMISH56

New member
מבטיחה תרגום!!!!

זאת אנגלית ספרותית ולכן קשה מאוד להבין חלק המילים מ(האנגלים הבריטים כותבים שירים בשפה זו)זה רק מראה כמה הוא אינטליגנט...מלך...תקבלו תשובה בשעות הערב....

t r e c o o l

New member
ניתוח השירה../images/Emo22.gif

"זריחה", כלומר מחשבה אחרי מעשה, "הדיו של הלילה רוקד עם ערבוביית האש" כל מה שהיה בלילה עדיין מאד טרי וbb עדיין מאוד עייף. "במעלה ההר המשונן"- הפסגה שאדם חלם עליה כ"כ הרבה זמן וכבר מכיר אותה כ"כ טוב מונשפת פסגת ארגמן מחוץ להסוואה הלא ברורה" הפסגה שאדם כ"כ רוצה לא מוסתרת המטרה שלו, הוא כבר ממש רואה את הקצה. "עורב נאנח בחרמנות מרפאה" bb קצת חרמן או שאולי הכוונה לדריק שלידו? "משפשף פעם אחרונה בתוך אגוזי רוחות וקורי עכבישים" מממ
..לפני שאדם מתחיל לפתוח את היום הוא חושב שוב על לילה עבר.. חתול האשפתות הגושי הזה עדיין מסתורי לי, הכוונה לדריק, שעל הבוקר נראה כמו מישהו שלא הסתרק הרבה זמן, ולמרות שהם כ"כ הרבה זמן ביחד הוא עדין מסתורי "על הגג הזה, מחפש הוכחה". אדם מרגיש שהוא יכול לראות מגבוהה את הקצה שאליו הוא שואף להגיע כ"כ הרבה זמן, אבל בכל זאת יש לו ספקות לדבר...

mayarel

New member
מנסה גם אם כי זה נשמע פשוט שהוא היה מסומם

קודם מילולית כי יש לכן כמה אי הבנות.. שחר דיו הלילה רוקדת באיטיות עם להבות אש סתורה פסגות הרים מעורפלות שינון מציצות מקאמופלאג' (הדבקות ושילובים באומנות) ערטילאי בלחישות לילך (הצבע) עורב נאנח בהתאוששות מחורמנת. מאונן ( כן rubbing one out זה לאונן..) בפעם אחרונה בינות רוחות רפאים (יותא מתאים בעברית להשתמש במילה צללים לכוונה שלו לדעתי) של קוקוס וקורי עכביש מחסום חתול האשפתות הוא עדיין מסתורין עבורי. על הגג מחפש משמעות\הוכחות. לדעתי חוץ מזה שברור שהילד היה מסומם ועדיין כתב חמוד.. ואני אוהבת שירה אז יאללה למה לא.. השחר הוא תמיד מקום של מגש בין התחלה לסוף. החושך והאור. מקום להחלטות, לשינוי. יש לו איזו מטרה ערטילאית שהוא רואה אותה פיזית לא ברור, מעורבבת בין פרטים רבים. עורב הוא מוות. לא יודעת מה הקטע איתו פה אבל זה יכול להיות המוות של הלילה ובהקשר הזה של העבר ואז זה מתאים לקורי העכביש ולרוחות שעוד נותרו מהעבר הזה. האוננות היא אולי הפסגה של אותו הלילה? ההגעה לפורקן? אין לי מושג.. לדעתי השורה הזו מסמלת איזה מיצוי של העבר שהגיע לשיא לא מספק טוב. החתול לדעתי זה הוא. ככה נראה לי. והוא חסום, ולא יודע בעצם מה חוסם אותו וממה. מחפש משמעות על הגג- שוב בקצה של הדברים. טוב.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. או אפשרות נוספת.. חחחחחחחחחחחחחחח.. הילד היה מסטול על איזה גג מסתכל בשקיעה אחרי שפשוף קל ורוצה למצוא משמעות ולאן מפה בחיים.

t r e c o o l

New member
חחח ואוו! זה באמת ריגש אותי!

ואף פעם לא אהבתי ספרות כ"כ..זה ממש טוב! חחחחח וכן, כל יום לומדים דברים חדשים..חחח מאיה, באמת כל הכבוד.

mayarel

New member
חחח תודה ותיקון

קאמופלאג' זו הסוואה ולא קולאג'.. אז הוא מדבר על הפסגות שמסוות בלילך..

mokasosex

New member
חחחחחחחח

ידעתי שעדיף להשאיר לך את הספרות . את כל כך יותר טובה בניתוח מהמורה שלי לספרות, קצר ותמציתי והכי טוב ברור ! אולי תבואי לתיכון שלי ללמד, פליז ? אה וכמה שהאינטרפטציה לראשון הכי מתאימה מבחינה ספרותית, מאיך שאני קולטת את אדם לו הכי מתאים הפירוש השני. תודה על ההסבר |חיבוק | ובבקשה לפחות תשקלי לבוא ללמד בתיכון שלי.

mayarel

New member
חחחחחחחחח את חמודה חחחחחחח

אם היו מלמדים יונה וולאך הייתי באה.. חחחחחחחחחחחחחח

mokasosex

New member
שירת רחל זה גם טוב?

כבר התחלתי לחלום שאני נמלה מרב שהמורה מתלהבת מהדימוי שרחל עשתה לעצמה באחד משיריה. בבקשה, אני לא אשרוד שיעור שישי על ניתוח של אותו שיר מזווית נוספת ולא הגיונית, בבקשה !

t r e c o o l

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני באמת קצת מרחמת עלייך..

אבל הי, כולנו עברנו את זה..

InbarKiii

New member
חחחח גם המורה שלי דיבר איתנו על זה

חחחחחחחחח אבל יש לנו מורה מטורף. רציני. אנחנו פאקינג חגגנו לרחל יומולדת :| עם עוגה ובלונים וברכות והכל בגלל שהוא רצה חחחחח וגם לנו הוא חפר על הקטע עם הנמלה הזאת D:

למעלה