כבר 200 אלף איש עוקבים אחרי אדם בטוויטר!!!

חחחחחחחחחחחחח איזה מטורף חחחחחחחחחחחח

אני רואה שהמורה שלי יחסית נורמלי O:

InbarKiii

New member
חחחחח את אפילו לא יודעת

באמת שהוא אחד המשוגעים..הוא גם מתחיל לרדת על ילדים וכאלה.. מטורףףף המחנכת שלי קצת מרגיעה אותו מידי פעם :|

mokasosex

New member
חחחחחחחחח המורה לספרות שלך

לא מתקרב למורה שהיה לנו בביולגיה. כן. היה. הוא פוטר בשבוע השני של הלימודים . חחחחחחחח , בהמה אמיתי, אמא. ולשמוע ממני מדברת ככה על מורה זה נדיר, כי אני נוהגת לכבד את המורים והמורות. אז באמת שהוא היה משהו לא נורמלי. אם כי המורה שלך די מצליח להתחרות איתו .. יום הולדת לרחל, באמת? XD

InbarKiii

New member
אמיתי לגמרי

חחחח ומה המורה לביולגיה עשה שהוא זכה לתואר? D: סתם כי סיפורי מורים משוגעים הם נחמדים חחח שאני לא יתחיל לדבר על המורה ללשון D:

mokasosex

New member
או הו ..

את בקשת את זה .. זרק קלמרים של תלמידים על תלמידים אחרים. לא הכניס ילדים לשיעור שנכנסו אחריו והוא נכנס בהפסקה. שפך מים על תלמידים שעצבנו אותו, סתם כדי שירגעו, אה ובטעות גם על הספרים והמחברות. עלי הוא צעק כי הצבעתי יותר מדי זמן ואני צריכה לקלוט שהוא לא יתן לי לענות. כן. אמיתי. הכל. היו עוד דברים, כרגע הם לא עולים לי לראש. מה עם המורה ללשון ? מה היא / הוא עשה / עשתה ?

t r e c o o l

New member
חחחח

פעם מורה אמר לי שאני קרציה ושנולדתי בטעות..חחח אוח..כ"כ נהנהתי בב"ס!

mokasosex

New member
נשבעת לך שאני מתפקעת פה מצחוק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

InbarKiii

New member
ווואו רציני?

מטורף לגמרי :| לא מבינה איך נותנים לאנשים כאלה להיכנס לבית ספר :| לנו ביסודי היה מורה מחליף שצעק עליינו שאנחנו חבורה של מפגרים ונראלי גם זרק מטאטא על מישהו או על הריצפה..העיפו אותו אחרי זה.. והמורה ללשון סתם מטורלל חח לא משתווה למורה שלך לביולוגיה D:

mokasosex

New member
חחחחח, כן.

היה לנו גם מורה מחליף שהיה לו קטע עם תלמידה בכתה ח' [אבל זה היה ביסודי וזו שמועה] ובגלל זה העיפו אותו . מה המורה ללשון עשה, אם זה מצחיק באלי לשמוע

InbarKiii

New member
OMGG את עושה לי חרדות חחחחח

לא חוזרת לבית ספר! חחחח ואממממממ קודם כל הוא בא ומתחיל לחפור שהוא "לא מורה אלא מדריך לחיים!" ו10 שיעורים ראשונים הוא עושה לנו שאלוני הכרות מפגרים כאלה.. והוא מנסה לזכור את השמות של כולם אז הוא עושה לחברה שלי "טל..תחייכי!" והיא מחייכת והוא כזה "אוקיי" ואז הייתה אחת כרמל..שהיא מתולתלת אז הוא מסתכל עלייה ועושה צורה של תלתלים וזה היה כלכך מפגר D: וכל פעם הוא שוכח שלחברה שלי קוראים טל..כ-ללללללללל שיעור הוא עושה לה "חן נכון?" "לא...טל.." שיעור אחרי זה.. "חן?" "טללללללל!!!" וחברה שלי אחת העצבניות בקטע הזה חחחחח הוא בא אלייה ושואל אותה אם היא מעוצבנת על זה שהוא קרא לה חן וכולה כזה "לא....." ואני כזה "חחחחחחח היא כןןןןן" ומתחיל להגיד לנו שכל ילד שזורק לכלוכים על הרצפה הוא ערס חח אבל את צריכה לראות אותו כדי להבין שהוא משוגע D: חח והוא לא מפסיק להזכיר שיש לנו בגרות השנה..אבל הוא לא מלמד כלום!!! אולי אם תלמד אני אוכל להתחיל ללמוד לבגרות!$!#!!!!

mokasosex

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

המורה שלנו לערבית כזה, רק שלי השנה עוד אין בגרויות
איזה שיעורי שוק אלה ..

InbarKiii

New member
חחח תודה לאל שאין לי ערבית יותר

לא סבלתי את זה לרגע
למרות שהייתה לנו מורה מצחיקה חחח

MIDNIGHT SKY

New member
חח לא למדתי ערבית אבל

למדתי צרפתית בחטיבה והייתה לנו מין חבורה בכיתה אני וחברות שלי ישבנו יחד וצחוקים היא כל כך שנאה אותנו וצרחה כמו משוגעת,ורשמה אותנו בלי סיבה. שנה שעברה שמעתי שהיא פוטרה P:

InbarKiii

New member
אוייי כיף לך

חח ויופי, עכשיו היא לא תגרום סבל לילדים אחרים D: אני למדתי בכיתה ד' ואז בחטיבה הם ביטלו את הבחירה בין ערבית לצרפתית אז עוד 3 שנים ערבית
למרות שלא למדנו יותר מידי.. ותודה לאל בתיכון אנחנו כבר יכולים לבחור מה שבא לנו [ספרדית
]

MIDNIGHT SKY

New member
מגניב !! אני לא צריכה בחירה

המגמה שאני לומדת בה זו מגמה טכנולוגית אז לא צרפתית לא ערבית !

MIDNIGHT SKY

New member
מעלה לי זכרונות-המורה לתנ"ך

בכיתה ז-ח בכיתה ז' הייתה חמודה ומצחיקה ואז צעקה עלינו כמו משוגעת כותבת על הלוח *מישהו התחיל לדבר* מסתובבת עצבנית זורק את הטוש ו... והמורה ללשון של שנה שעברה...XD הרגה אותי יורדת עלינו עד כמה שהכיתה שלנו גרועה,עד כמה שהיא שונאת אותנו,שאנחנו מטומטמים,עילגים,ה כ ל ! יש רק 2 מורות שאני מתה עליהן השאר ....

t r e c o o l

New member
אני יודעת שמורה (זכר) בב"ס

של אחי, אמר לילדה שהיא נראה כמו אחרי אונס.. מיותר לציין שהוא לא המשיך ללמד יותר..

mayarel

New member
יש לה כמה שירים יפים

אני במיוחד אוהבת את זמר נוגה שגם הולחן ובוצע ע"י החלונות הגבוהים http://www.youtube.com/watch?v=n54NWmydWpI זֶמֶר נוּגֶה הֲתִשְׁמַע קוֹלִי, רְחוֹקִי שֶׁלִּי, הֲתִשְׁמַע קוֹלִי, בַּאֲשֶׁר הִנְּךָ – קוֹל קוֹרֵא בְּעֹז, קוֹל בּוֹכֶה בִּדְמִי וּמֵעַל לַזְּמַן מְצַוֶּה בְּרָכָה? תֵּבֵל זוֹ רַבָּה וּדְרָכִים בָּה רָב. נִפְגָּשׁוֹת לְדַק, נִפְרָדוֹת לָעַד. מְבַקֵּשׁ אָדָם, אַךְ כּוֹשְׁלוֹת רַגְלָיו, לֹא יוּכַל לִמְצֹא אֶת אֲשֶׁר אָבַד. אַחֲרוֹן יָמַי כְּבָר קָרוֹב אוּלַי, כְּבָר קָרוֹב הַיּוֹם שֶׁל דִּמְעוֹת פְּרִידָה, אֲחַכֶּה לְךָ עַד יִכְבּוּ חַיַּי, כְּחַכּוֹת רָחֵל לְדוֹדָהּ.

למעלה