כולכם ישנים? איפה שרשור הבוקר?

thisisme4

New member
לחן גם יש פנים מושלמות

ממש ממש יפה אבל... היא נורא נורא נורא רזה וזה לא יפה... אני לא מכירה אותה בכלל ולא התחברתי אליה.. גם לא לאף אחת מהחדשות. מור נראית לי מעצבנת. לא יודעת, יש בה משהו מעצבן והיא לא יפה ב-כלל. דנה היא גברית ו.. מור אין לי מושג מי זאת.. ונינה לא יפה גם בעיניי.

sunflower11

New member
נראה שבן מגלה בה עניין, ולפי הדו"ח היומי,

איתן אמר שמהבנות החדשות נראה שהיא הכי מעניינת.

sivan1237

New member
איזה פאטתית הליהי הזו.היא מגעילה אותי

מתנשקת עם מישהו רק בשביל עוד שבוע.. וגם מה הקטע? נגיד והיא מאוהבת בבן..מה הלחץ לא להיות מודחת עוד חודש הוא בחוץ והיא יכולה לחכות לו בבית..גם ככה הם לא מועמדים למיליון.. אה ולמה משקפי שמש בתוך הבית..?

didush100

New member
מה את רוצה ממנה?

עכשיו היא סבבה לגמרי ובא לה להשאר שם מה רע? בן סתם משחק איתה עכשיו ומדבר עליה עם כולם כל הזמן. זה ממש מכוער בעיניי

sivan1237

New member
אה ולא מכוער בעינייך שהיא משחקת בו?

אני בסשן הראשון עוד האמנתי לה..שקשה לה להפתח ובלה בלה... עד ש..גב בלבל אותה.. הבחורה הזו תמכור את עצמה ואת הכבוד שאין לה בשביל להשאר שם

didush100

New member
אני מאמינה לה מה אני אעשה

בעיניי היא מותק ומה שהיא עוברת שם זה הזוי כל היום מדברים עליה בן עושה לה שרירים והיא גם כל שבוע מועמדת. לדעתי פשוט לא קוראים אותה נכון וחבל.

niva99

New member
"אהבתה" הפתאומית לבן הייתה מן הסתם

חולפת עם הרוח...

thisisme4

New member
אולי תרדו מליהיא ומענבר?

אוף.. כל השרשור מלא לכלוכים וטינופת על ענבר וליהיא וקרן... דיי... בחורות כל כך יפות.. טוב נכון קרן בפנים קצת בעייתית.. מודה.. אולי זה מקנאה? הרי כל אחת ואחת מהפורום היתה מתה להראות כמו ליהיא... דיי עזבו את ליהיא, עזבו את ענבר.. כמה אפשר לשמוע שענבר נהגת משאית.. ושליהיא פתאטית.. זה לא נעים לאף אחד.. תרדו על מי שיש בה רוע אמיתי.. כמו אתי. מבחינתכם אתי היא טלית שכולה תכלת... פתאום? אחרי כל מה שעשתה? מה שהיא עשתה ללירון אתם זוכרים? אף אחד לא יודע פה מה קרה עם איילת, לא הראו לנו אותן כמעט עד הריב. לא יודעת... אז את מי אתם אוהבים בעצם? ותרדו כבר מליהיא. היא לא עשתה שום דבר רע. היא מבולבלת, נבוכה.. זה החטא היחיד שלה.

webguy

New member
גב נדלק על חן לפי המבט שלו בה ..לדעתי :)

סוף סוף ראיתי אותו בוהה במישהי ומחייך ..!! אבל ככה לא ימלא את חשבון הבנק שלו ..:)

למעלה