:O לגמרי שכחתי מהסדרה הזאת
F Fairywitch New member 18/8/06 #55 היא עוד לא מספיק ישנה מכדי להיחשב נוסטלגית. היא ירדה רק לפני שנתיים בערך...
F Fairywitch New member 20/8/06 #108 בערך תוספת: בוקר טוב, מיס בליס זאת הייתה למעשה העונה הראשונה של "הצלצול הגואל". אחרי העונה הזו שינו לסדרה את השם.
בערך תוספת: בוקר טוב, מיס בליס זאת הייתה למעשה העונה הראשונה של "הצלצול הגואל". אחרי העונה הזו שינו לסדרה את השם.
F Fairywitch New member 16/8/06 #6 ../images/Emo41.gifד דאלאס דגראסי דוגי האוזר,רופא כללי דוקטור קווין, רופאה במערב דמפסי ומייקפיס
V venustudent New member 17/8/06 #45 "דוגמניות בע"מ" נחשב ../images/Emo35.gif אם לא, אני בהחלט אבין למה
F Fairywitch New member 18/8/06 #48 ../images/Emo6.gifזה לא, אבל בתקופת מלרוז פלייס הייתה סדרה בשם "הדוגמניות".
F Fairywitch New member 16/8/06 #7 ../images/Emo41.gifה ההגדה לבית פורסייט הוואי חמש-אפס הכל נשאר במשפחה
V venustudent New member 17/8/06 #46 "הן לא תיקחנו עמך" הייתה סדרה כזאת שבוססה על מחזה ושודרה בחינוכית בתחילת שנות ה-90, לא?
F Fairywitch New member 18/8/06 #47 נכון../images/Emo2.gif הן לא תיקחהו עמך../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif דווקא אהבתי את זה אני אפילו זוכרת שבאנגלית קראו לזה You Can't Take It With You... ח"ח על הזכרון
נכון../images/Emo2.gif הן לא תיקחהו עמך../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif דווקא אהבתי את זה אני אפילו זוכרת שבאנגלית קראו לזה You Can't Take It With You... ח"ח על הזכרון
M M i k e s F a n New member 20/8/06 #99 וואי נכון../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הסדרה עם המשפחה והגורילה...חחחח אהבתי
וואי נכון../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הסדרה עם המשפחה והגורילה...חחחח אהבתי