כל הסדרות הנוסטלגיות

Fairywitch

New member
תוספת: שגעון הריקוד

על הריקודים הפופולריים משנות ה-20 ועד ה-80 (טוב, זה שודר בסוף ה-80),. מהתכנית הזו למדתי לרקוד טוויסט, לשמחתם של ההורים שלי

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifת

תהילה תיכון הלבבות השבורים תיכון סוויט ואלי תיכון על הגל התלת רגליים תראו מי שמדבר

Fairywitch

New member
זהו, סיימתי../images/Emo178.gif

אתם מוזמנים להוסיף דברם ששכחתי מתחת לאות המתאימה (תזכרו שה' הידיעה במילה הראשונה לא נחשבת, כך ש"האיים", למשל, זה ב-א' ולא ב-ה').
לא נכללות ברשימה: סדרות מצויירות, סדרות בעברית, סדרות לימודיות, טלנובלות, או סדרות שהתחילו מזמן, אבל עדיין רצות כבר 10-20 שנה... (כמו היפים והאמיצים, קרוב רחוק, וכו'. חלקן אולי כבר לא רצות בארץ, אבל עדיין רצות
)
מבטיחה בקרוב- שרשור אלפביתי של כל הסדרות המצויירות ואח"כ שרשורים של תכניות לימודיות, סדרות בעברית, תכניות שהן לא עלילתיות (שעשועונים ותיקים, למשל), ועוד דברים שיעלו על דעתי ודעתכם- הצעות תתקבלנה בברכה.

Fairywitch

New member
אה, לבקשת הקהל, כל הרשימה ביחד:

האב דאולינג חוקר אדם-חיה אבא חורג, אמא חורגת אבא יש רק שניים אביר על גלגלים אוטומן אזור הדמדומים אחיות האיים האבודים האיש השווה מיליונים אלף אלפרד היצ'קוק מגיש אמילי אמת או חובה אני אוהב את לוסי אני חולם על ג'יני אני וסוד כוחי האסיר אריזה משפחתית האשה הביונית אשת חיל בבילון 5 בוורלי הילס 90210 בוננזה בועות בילבי בת גרב בית קטן בערבה בלוז לכחולי המדים בלשים בלילה בנות הזהב בנות מזל בנסון גולשים בזמן גלאקטיקה דאלאס דגראסי דוגי האוזר,רופא כללי דוקטור קווין, רופאה במערב דמפסי ומייקפיס ההגדה לבית פורסייט הוואי חמש-אפס הכל נשאר במשפחה זאב אוויר הזוג המוזר זינוק לאתמול חופשי על הבר חץ וקשת: הרפתקאותיו של וויליאם טל טובות השתיים ילדי צ'וקי ילדת הפלא ימים מאושרים היפה והחיה לא יאומן כי יסופר להתבגר ולהתגבר לויס וקלארק מאגנום מהדורה מוקדמת מואישה מחוץ לחוק מטלוק מי הבוס? מיאמי - מחלק מוסר מיגו המירוץ אחר הגלימה מישהו מטפל בך? המלאכיות של צ'רלי המלון של פולטי מלרוז פלייס מנהרת הזמן מסע בין כוכבים מסתדרים לבד המעון של משפחת הארפר מקגייוור מרובעים משימה בלתי אפשרית משמר המפרץ משפחה אוהבת משפחה שכזאת משפחת בריידי משפחת קוסבי משתגעים מאהבה נוטס לנדינג הנסיך המדליק מבל אייר נשואים פלוס סטארסקי והאץ' סיפורי עמים סיפורים מהצד האפל סמנתה ספינת האהבה עובדות החיים עולמה הסודי של אלכס על טעם ועל ריח פאואר ריינג'רס פארקר לואיס פוארו פליפר פלקון קרסט פרקליטי אל.איי. צוות לעניין הצלצול הגואל צער גידול בנות קגני ולייסי קוז'אק קולומבו קורטוב של רוע קירק קלריסה מסבירה קשרי משפחה רוזאן רצח במשיכת הקולמוס שולחן לחמישה שושלת שלגיה במאה ה-20 שלושה בדירה אחת שנות הקסם תהילה תיכון הלבבות השבורים תיכון סוויט ואלי תיכון על הגל התלת רגליים תראו מי שמדבר

Fairywitch

New member
כי הם לא אותו דבר. זה מרוכז,

כל אות עם רשימה בלבד של הסדרות, ובקודם כל סדרה היא בנפרד, עם קישורים, פרטים והמון מידע על כל סדרה. טרחתי שעות והשקעתי, ובסוף במקום תודה וח"ח על ההשקעה אני מקבלת תגובה כזו?

luda88

New member
אין שום דבר נגדך חס וחסה ../images/Emo2.gif

אני פשוט לא הבתי למה לעשות פעמיים....

Fairywitch

New member
../images/Emo24.gifאני רואה ששוב אצטרך לרכז הכל

להודעה אחת- אבל הפעם אעשה את זה בשרשור הזה...

Fairywitch

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gifגם לך../images/Emo70.gifהוספת המון../images/Emo20.gif

עכשיו הזמן לטאגלן (*מנג'סת שוב*)

Fairywitch

New member
כל הרשימה ביחד, כולל התוספות עד כה:

א (26 סדרות) אאוריקה, מצאתי! האב דאולינג חוקר אבא המפקד אבא חורג, אמא חורגת אבא יש רק שניים אביר על גלגלים אדונים ומשרתים אדם-חיה אוטומן אזור הדמדומים אחיות האיים האבודים האיש השווה מיליונים איש משטרה אלף אלפרד היצ'קוק מגיש אמילי אמת או חובה אני אוהב את לוסי אני חולם על ג'יני אני וסוד כוחי אני קלאודיוס האסיר אריזה משפחתית האשה הביונית אשת חיל
ב (15 סדרות) בבילון 5 בגוף ראשון בוורלי הילס 90210 בוננזה בועות בוקר טוב מיס בליס בית דין לילי בית קטן בערבה בלוז לכחולי המדים הבלש המזמר בלשים בלילה בנות הזהב בנות מזל בנסון בראש של הרמן
ג (3 סדרות) גולשים בזמן ג'ון היקר גלאקטיקה
ד (6 סדרות) דאלאס דגראסי דוגי האוזר,רופא כללי דוגמניות דוקטור קווין, רופאה במערב דמפסי ומייקפיס
ה (5 סדרות) הארי וההנדרסונים ההגדה לבית פורסייט הוואי חמש-אפס הכל נשאר במשפחה הן לא תיקחהו עמך
ז (3 סדרות) זאב אוויר הזוג המוזר זינוק לאתמול
ח (4 סדרות) חדר מיון חופשי על הבר חץ וקשת: הרפתקאותיו של וויליאם טל החשוד העיקרי
ט (2 סדרות) טובות השתיים טווין פיקס
י (4 סדרות) ילדי צ'וקי ילדת הפלא ימים מאושרים היפה והחיה
כ (2 סדרות) הכדור חוזר לקופר כן, אדוני השר (+כן, אדוני ראש הממשלה)
ל (3 סדרות) לא יאומן כי יסופר להתבגר ולהתגבר לויס וקלארק
מ (35 סדרות) מאגנום מגע של מלאכים מהדורה מוקדמת מואישה מחוץ לחוק מטלוק מי הבוס? מי מפחד מהחושך? מיאמי - מחלק מוסר מיגו מיטות נשיקה המירוץ אחר הגלימה מישהו מטפל בך? המלאכיות של צ'רלי המלון של פולטי מלרוז פלייס מנהרת הזמן מסביב לעולם ב-80 יום מסע בין כוכבים מסתדרים לבד המעון של משפחת הארפר המפצח מקגייוור מרובעים מרפי בראון משימה בלתי אפשרית משמר המפרץ משפחה אוהבת משפחה שכזאת משפחת אדאמס משפחת בריידי משפחת ג'פרסון משפחת קוסבי משתגעים מאהבה המתחזה
נ (4 סדרות) נ.ב. אני אוהב אותך נוטס לנדינג הנסיך המדליק מבל אייר נשואים פלוס
ס (9 סדרות) סטארסקי והאץ' סיביל סיינפלד סיפורי עמים סיפורים מהצד האפל סמוך על צ'ארלס סמנתה סנטינל ספינת האהבה
ע (4 סדרות) עובדות החיים עולם אחר עולמה הסודי של אלכס על טעם ועל ריח
פ (6 סדרות) פאואר ריינג'רס פארקר לואיס פוארו פליפר פלקון קרסט פרקליטי אל.איי.
צ (3 סדרות) צוות לעניין הצלצול הגואל צער גידול בנות
ק (7 סדרות) קגני ולייסי קוז'אק קולומבו קורטוב של רוע קירק קלריסה מסבירה קשרי משפחה
ר (3 סדרות) רוזאן רמינגטון סטיל רצח במשיכת הקולמוס
ש (7 סדרות) שבע כלות לשבעה אחים שגעון הריקוד שולחן לחמישה שושלת שלגיה במאה ה-20 שלושה בדירה אחת שנות הקסם
ת (6 סדרות) תהילה תיכון הלבבות השבורים תיכון סוויט ואלי תיכון על הגל התלת רגליים תראו מי שמדבר
סה"כ 157 סדרות

little light

New member
כל הכבוד ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אני מוסיפה עוד אבל רק לשירשור הענק (כי אני עצלנית.....) (וגם כי לא ברור לי לאיזה מהם אני אמורה להוסיף את השמות)

אילאיל3

New member
יש עוד ששכחת:

קווינסי, קו אונידין, לילי, לאחוזה נולדה, הפתן השחור, תיקים באפלה, משפ' פרטריג', עיצובים, השמן והכלב, אירונסייד, הכפיל, טקסי, פנקי ברוסטר.

למעלה