עוד תוספת: מגע של מלאכים
F Fairywitch New member 20/8/06 #107 לא בטוחה לגבי שתי סדרות באות מ'- המפצח המתחזה עד כמה הן ותיקות, אם בכלל?
F Fairywitch New member 16/8/06 #16 ../images/Emo41.gifנ נוטס לנדינג הנסיך המדליק מבל אייר נשואים פלוס
F Fairywitch New member 20/8/06 #94 תוספת: נ.ב. אני אוהב אותך מודה- אני לא בטוחה שזאת כבר נוסטלגיה...
F Fairywitch New member 16/8/06 #17 ../images/Emo41.gifס סטארסקי והאץ' סטיב אוסטין ( ראה "האיש השווה מיליונים") סיפורי עמים סמנתה ספינת האהבה
../images/Emo41.gifס סטארסקי והאץ' סטיב אוסטין ( ראה "האיש השווה מיליונים") סיפורי עמים סמנתה ספינת האהבה
F Fairywitch New member 19/8/06 #74 אולי כי היא עוד לא כ"כ בהיסטוריה... גם היא ירדה רק לפני 3-4 שנים. כדי להתרפק על משהו כזכרון מתוק מהעבר- צריך שיעברו לפחות 8-10 שנים...
אולי כי היא עוד לא כ"כ בהיסטוריה... גם היא ירדה רק לפני 3-4 שנים. כדי להתרפק על משהו כזכרון מתוק מהעבר- צריך שיעברו לפחות 8-10 שנים...
ע עיני לילה New member 19/8/06 #76 ושוב אני אעיר... יש פה כמה סדרות שלא עבר ה 8-10 שנים לפחות מאז שהן נגמרו.
F Fairywitch New member 19/8/06 #77 זה בדיוק מה שאני מנסה למנוע../images/Emo4.gif לא תמיד אני זוכרת מה נגמר מתי בדיוק, אבל דברים כמו סיינפלד, זינה ובאפי, למשל- לגביהם אני לפחות בטוחה שהם עדיין לא נוסטלגיים...
זה בדיוק מה שאני מנסה למנוע../images/Emo4.gif לא תמיד אני זוכרת מה נגמר מתי בדיוק, אבל דברים כמו סיינפלד, זינה ובאפי, למשל- לגביהם אני לפחות בטוחה שהם עדיין לא נוסטלגיים...
מ מגבת מסטולית New member 19/8/06 #79 סיינפלד הסתיימה בשלהי 98' לפני שמונה שנים. כנראה השידורים החוזרים, והתחושה הכללית שמדובר בסדרה נצחית גרמה לכך שחשבת שהיא הסתיימה רק לפני שלוש-ארבע שנים.
סיינפלד הסתיימה בשלהי 98' לפני שמונה שנים. כנראה השידורים החוזרים, והתחושה הכללית שמדובר בסדרה נצחית גרמה לכך שחשבת שהיא הסתיימה רק לפני שלוש-ארבע שנים.