כל מה שתמיד רציתם לשאול את רונה ו...

ROTEM30035

New member
../images/Emo41.gifמי אמר הופעה בפלורה בר - ולא קיבל כרטיס../images/Emo35.gif

מזמן לא ביצענו תחרות מרגשת על גבי הפורום, ולחלוטין, לגמרי, ללא כל ספק - הגיע הזמן. אז יאללה. ב-6.6 יש הופעה אקוסטית בפלורה-בר
רחובות, ולמה לשלם כשאפשר ללכת בחינם
נכון? נכון. אז מה עושים הפעם
ובכן, עונים על השאלה:
"מה תמיד רציתי לשאול את רונה ומעולם לא העזתי
"
או לחילופין:
"מה תמיד רציתי לשאול את רונה ואז, כשהעזתי, היא ענתה...
"
ונכנסים להגרלה של שני כרטיסים בודדים לפלורה-בר ברחובות
======================================================================= שימו לב
כל מי שיענה על השאלה יכנס להגרלה, כל אחד יכול לזכות
רק מי שיענה על השאלה יכנס להגרלה
בהגרלה יעלו שני זוכים, כל זוכה יזכה בכרטיס אחד להופעה
התחרות מסתיימת ביום שלישי הבא, ה-1.6 בשעה 23:59
הודעות שיצורפו לאחר זמן זה, לא ייכנסו להגרלה
בהצלחה

lunna747

New member
קוושצ'ן

אחרי הופעה ברחובות רציתי לשאול אותה אם אפשר טרמפ חזרה לת"א

chen1litvak

New member
טוב נו

תמיד רציתי לשאול את רונה -מה השיר שהיא הכי אוהבת לנגן- ומעולם לא העזתי סליחה על השאלה המעפנה אבל אחרי בגרות במתמטיקה שנדחתה לה בשעה וחצי בלי שאף אחד יודע מה הולך ואז להגיע לבגרות ולגלות שאם הייתי פותחת ספר לפני הייתי מקבלת 100 אבל לא לא עשיתי אז קיבלתי בטח איזה 80 אז חרא מועד ב'!! אוף כן אבל בא לי לפלורה

23:59 ולא דקה אחרי

"מה תמיד רציתי לשאול את רונה ומעולם לא העזתי מה המצב? האם אי פעם רצית לחנוק משהו/משהיא במיטר גיטרה? ולא יצא לי לשאול אותה בכלל שאלות.

ROTEM30035

New member
ב-ד-י-ו-ק

אבל מה המצב איתך? את רצית לחנוק פעם מישהו במיתר של גיטרה?

לא מכאן

אבל רק לכול מקרה אני זורקת טוב טוב לפח רחוק את כול המיטרים שאני מחליפה. הייתי לי סיחה עם חברה פעם על רונה, ואיך שהוא הגענו למסכנה שיש מצב תחת נסיבות וסיטואציות מסוימות שהיא יכולה לחנוק משהו במיטר של גיטרה. סברנו שיש לה צד אפל. ומצבי טוב, תודה

ורק עכשיו

שמתי לב ששאלת משהו, ולא משהו מכאן. אז כן, מאוד רציתי. מספר אנשים למאן האמת. אבל זה עבר לי, עם הזמן אגב. היום אף אחד, אבל יש לעיטים רחוקות בהם קופץ הפיוז

נודלסית

New member
ני

לא יודעת אם "תמיד", אבל בהופעה האחרונה של רונה שהייתי (שהיא לא הופעת יואל) רציתי לשאול אם היא חושבת שאפשר בכלל לדעת להרפות, לאהוב פחות? (דני עצרה אותי מטעמי... טאקט אני מניחה
)

רעוּת

New member
מטעמי טאקט ../images/Emo6.gif../images/Emo16.gif

חבל, דווקא הייתי רוצה לשמוע את התשובה
ואם תשובתה היא "כן", אז שתתן גם הוראות הפעלה לאיך עושים את זה לעזאזל
(אני זוכרת שכשהייתי בצבא, לפני מליון שנה, כשרק יצא לנשום בספירה לאחור, הייתי כותבת את המשפט הזה מליון פעמים על אותו דף מתוך שעמום/ייאוש קיומי/ רגשות אשמה על תרומתי לצבא הכיבוש).

נודלסית

New member
התשובה בהחלט עשויה להיות "כן",

ומי אם לא רונה יודעת מהן הוראות ההפעלה... בכל זאת, יש לה איזה שני דיסקים על הנושא. (רק אתמול רונה סיפרה שבקליפ של מבול היא ביקשה מהבת זוג שלה באותה תקופה לרשום את "השעות תתפוררנה לכדי ואתה לא תכתוב לי מכתב" המון פעמים על כל הדפים שנשטפו שם)

למעלה