כל מה שתמיד רציתם לשאול את רונה ו...

שאלה

רונה, רוצה שאני אעשה טיול לפולקע בזמן שאת מופיעה בפלורה? הכלבה שלנו תשמח להכיר אותה

rigoletto111

New member
והנה השאלה שלי...../images/Emo65.gif

* האם את קוראת כל מה שכותבים בפורום המוקדש לך? ונניח תיאורטית שתכתבי שם באופן אנונימי, איזה ניק תקחי לעצמך? קצת בהשפעת ערב על צ'רלי צ'פלין שהייתי בו אתול, וגם המחה סיפר את האנקדוטה הידועה על צ'רלי צ'פלין - הוא הלך להשתתף בתחרות כפילים של צ'רלי צ'פלין, ויצא מקום שלישי!

ניחא 26

New member
../images/Emo207.gif שלום

שלום! אני קוראת כאן בפורום כבר זמן מה, והחלטתי להשמיע קול.. לו (יהי..) יכלתי לשאול את רונה שאלה, הייתי בטח מגמגמת, ושואלת בסוף משהו לא קשור, כמו...... "יש לך מושג מה השעה, אולי?" או- "את יודעת איפה יש פה בסביבה כספומט?" והחביב עלי: "יש לך פייסבוק??"
אולי הייתי שואלת אותה אם בא לה לבוא להופעה של הפיקסיס (בחיים לא היה לי אפילו רבע אומץ..) היא אפילו לא תצטרך לבוא איתי באמת.. לכבוד יהיה לי סתם להזמין אותה לכרטיס
זהו.. אני חדשה, אז בעדינות איתי.. (אייקון שלי מתחבאה תחת המיטה לבד בחושך...) וכמו רבות טובות כאן גם השינה שלי נודדת שינה לא ממושמעת שכמותה תשמעו ממני בלילות peace

ROTEM30035

New member
הו ברוכה הבאה!

אני אוהבת סמויים שיוצאים מן הארון
בדר"כ אני מציעה קפה ועוגה, אבל אם את בחורה של לילה - אפשרגם בירה וזיתים. בינתיים את יכולה להסתובב לך בפורום, הורדנו אבק מהמדפים ממש לא מזמן, בחיי. אגב, רונה מגיעה לפיקסיס, אולי עוד תתקלי בה

למעלה