לא הגיע הזמן להתפקדות

אלה_ה

New member
שרה

כמה את צודקת
נקודה שמשום מה מתעלמים ממנה בד"כ. ו-
את יכולה לשלוח לי מייל?

דסי אשר

New member
זו לא הייתה טעות, זו

הייתה הודעה יצירתית, נכון? לספר לנו שביום שנולדה הודיה, נולדת את כאמא. אני צודקת? דסי

אני מתפקד....../images/Emo43.gif

קודם כל החשובה מכולם...אשתי נעמי. ואנחנו הורים ל... למגן בן 26 - קצין בח"א ונהג אמבולנס מתנדב למאור בן 20 - חייל בחיל הים למעיין בת 15.5 (אם אני לא כותב את החצי יורים בי) - בתיכון למרווה בת 11.5 - יסודי שמתם לב שכולם מתחילים ב - מם
- זה לא מיקרי... ויש לי גם כלבה בת 2 שקוראים לה ...מאפי (גם במם)... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

מאוד אהבתי את השמות

שאתה ונעמי בחרתם לילדים. מ´ זה באמת צליל שנשמע נהדר. לבן שלי קוראים יותם ולכלבה שלנו יובלי (מה לעשות? אני משוגעת על שמות יפים ולא מתחברת לרקסי/בוקי ודומיו). לפני שבחרנו את השם ליותם התלבטנו עם השם יקיר. בעקבות ההודעה שלך אני שוקלת אם ללכת על ה- י´. אולי יש גם לי איזה אהבה בתת מודע לצליל הזה?!

הסיבה שלנו...../images/Emo43.gif

היא הרצון שלכולם יהיו ראשי תיבות מ"מ כי גילינו שלהמון אנשים מוצלחים יש ראשי תיבות כששתי האותיות זהות...(אלברט איינשטיין וכדומה...)

אז ככה ../images/Emo13.gif

אני אמא (חד הורית, עד לפני שנה - לחלוטין) לעומר בן 6 כמעט ורעות בת 5 שבועות, רווקה, גרה בנפרד מהאבא של רעות שיהיה גם אביו המאמץ של עומר (כבר, בפועל), מנהלת פורום פמיניזם ופורום נשים וקריירה בתפוז וקרייריסטית בתחומי המקצועי (יועצת שיווק בינ"ל). שכחתי משהו ? אה - גרה ברעננה (מוזכר הרבה בסיפורי האישיים בפורומים בהקשרים של מערכת החינוך וכולי).

וואוו חנה, גלי לי מה הסוד שלך??? ../images/Emo35.gif

איך את מספיקה את כל התפקידים והעיסוקים שציינת. אני מאז שיותם נולד הושבתתי! והוא כבר בן 9 חודשים. רק עכשיו אני בונה תוכנית חזרה לחיי הבוגרים: לימודים, עבודה, ועוד עיסוקים קודמים ללידה. החזרה מתנהלת בעצלתיים, וכל כך קשה למצוא את האיזון הנכון בין כל התפקידים. באמת, כל הכבוד!

אין סוד - גם לי קשה

ולא הולך ונעשה קל יותר עם הזמן. יש הקלות בכך שתמיד הייתי מאורגנת על מי שיטפל בעומר בהעדרי, בכך שהפכתי לעצמאית והמשרד הוא לכן בבית, בכך שמקפידה על קוצו של יוד בענייני חלוקה שוויונית ביני לבין אבי ילדי בכל מטלה ומטלה (אין הנחות משום סיבה לאף אחד מאיתנו). זה כולל הכל. והמוטיבציה לחיות איך שבא לי היא הדרייב. חשוב לפתח אותה. ולהנות ממה שעושים (בגדול, לא תמיד הרי מצליחים בין העייפות לאינספור הפרטים הקטנים).

טל66

New member
אני טל, אמא לשחר בן עשרה חודשים

גרה באילת לצערי הרב. שחר נולד ב12- בדצמבר 2000 מנהלת פורום הריון ולידה

למעלה