לא הגיע הזמן להתפקדות

נעה גל

New member
למה לצערך??? אם תשאלי את אורן

אילת זו העיר הכי הכי מדהימה בעולם. אנחנו מגיעים לאילת די הרבה בשביל לראות את המצפה התת ימי (הדגים שם כבר מזהים אותנו!
)

טל66

New member
לבוא פעם בכמה זמן למצפה התת ימי

זה לא כמו לגור בעיר הזאת. רק כשתנסי תביני למה אני מתכוונת. עובדת חזק על מעבר לצפון. מקווה לזכרון יעקב טל

דבורי

New member
מתפקדת

אני אם חד-הורית לאביחי בן השלש, ועוד תאומים בדרך (אני בחודש הרביעי)

מירי,

New member
נעים מאוד - אני מירי

אני גם קצת חדשה כאן ואני גם אמא לדודו 4.10 ובן 2.8!

אני ורד אמא-של-אביב

נולד בלילה אביבי 2 באפריל 2001 ועכשיו הוא בן שלוש שנים ושבעה חודשים. אוהב מכוניות וכלי תחבורה מכל הסוגים, לרכב על אופניים ואם אפשר גם לנהוג, אוהב גלידה ושוקולד גם, לראות סרטים של וולט דיסני, להיות חתול, ואת בני הדודים הגדולים שלו. לא אוהב לישון. מאוד חברותי ומוערץ ע"י כמה ילדים וילדות, מתייחס אל שחר של גלית כאילו היא אחותו. והנה הנסיך בכבודו ובעצמו בתמונה מיוני האחרון וגם אני חד הורית

ניריתי

New member
אז גם אני

אמא לילדון מתוק בן שנתיים+9 נולד ב 8/03/1999 שאוהב כל דבר שיש לו גלגלים ןלא יודע עדיין איזה שינוי משמעותי יתרחש בחייו כשלעולם תצאנה בעוד כחודשיים וחצי אחיותיו התאומות.

אלה_ה

New member
יואוו, איזו השתתפות ../images/Emo13.gif בקרוב תעלה

בפורום הרשימה המלאה. בינתיים יום הולדת הכי קרוב הוא של שחר של טל ב-12/12. אין לנו ילידי נובמבר?

אמא של יואב מתפקדת

יואב בן שנה ושמונה חודשים (עוד ארבעה ימים, אבל מי סופר), ואמא שלו קצת יותר מבוגרת.

לאה_מ

New member
נעים מאד. ../images/Emo39.gif

אני לאה, אמא של עומר, בן 8 (21.7.93 - ראיתי שהוא נולד בדיוק בתאריך של ירין של יערה+), שירה (במלרע, בבקשה), בת 5 (5.9.96) ואורי (עם שורוק ב-ו´), בן 11 חודשים (29.11.2000, ואלה_ה - נראה לי שהוא יליד נובמבר הראשון כאן, אז הנה לך אתגר לעוד קצת פחות מחודש...).

anat_i

New member
שלום

אני ענת, אמא לשני בנים מקסימים - רועי בן 7 (1.9.94) ועומר בן 4.5 (23.5.97). השלישי בדרך!

limori

New member
ואנחנו לימור האמא דיויד האבא ורואי הילד

רואי נולד יוני 27, 1997דיויד בעיקר קורא את הנכב ולעיתים רחוקות גם מגיב

mom&shaked

New member
שלום - שלום ../images/Emo6.gif

אני שלומית אמא של שקדי ב30 בנובמבר יהיה בן שנתיים ואנחנו גרים בניו יורק

למעלה