לא להצביע יותר

• פותח הנושא shy6
  • פורסם בתאריך

shy6

New member
../images/Emo41.gifלא להצביע יותר../images/Emo41.gif

אין לנו השפעה על התוצאות. המתמודדים מצביעים למי שהם רוצים להדיח. אבל לנו הקהל בבית אין את הכוח הזה. הרי כולם יודעים שהתוצאות מעוותות, בכל סקר שפרה היא הדיירת הכי שנואה, אז איך זה שהיא לא בחוץ? אין לי שום דבר נגד שפרה ולא רציתי שהיא תלך היום. אבל ההצבעות מעוותות וחבל.

BeN ShaDe

New member
מי מצביע בכלל? ../images/Emo3.gif

וחלאס להגיד שההפקה מתערבת בכוח בצורה כזאת. לא מאמין שזה ככה.

שי קרן19

New member
פחח באמת נראה לך שהמצביעים היחידים שפה,הם

היחידים באמת? יש בארץ המוני אנשים אלפים,מ בוגרים יותר אולי,שמצביעים אף אחד לא מוכיח לך שהיא הכי שנואה? בגלל סקר עלוב אתה בטוח כ"כ..פחחחחחחחחח אבל תהיו בטוחים שיוסי זוכה..אין לי שום תקווה ששפרה תנצח כי אני יודע שיוסי או רנין יזכו...אני חושב שרנין מתקרב ככה לעוף...עכשיו בתכניות הבאות החדשים יעופו זה ייתן לפחות 2 הדחות... הראשון שידיחו זה יהיה שחר,גם בגלל הפיזיות שיש לו כוח ואנשים מפחדים,וגם בגלל שהוא מחסל להם את האוכל..גם אם התקציב שלהם יהיה גבוה הוא יוכל כפול ממה שצריך...אחריו תהיה חגית...לצערי הרב אינה ויוני ישארו הרבה..כי כבר חלק מכם מאוהבים בהם...

shy6

New member
לא רק בגלל הסקרים. בכל מקום

בלימודים, עבודה...בכל מקום הכי לא אוהבים את שפרה. שפרה נשארה עד עכשיו רק בגלל שיטת ההצבעה.

אורישקי

New member
קשה לכם להתמודד עם העובדה

שההצבעה היא בעד,ולא נגד.ושלשפרה יש מעריצים. ולפני שתגידו."ההפקה אשמה,היא החליטה ככה"תזכרו שככה הייתה ההצבעה לפני השנאה המטורפת שלכם כלפי שפרה.

cat478

New member
חחח סבתא שלי רואה את ערוץ 20 באדיקות ועדיין

לא נראה לי שהיא שולחת SMS.... אתה חייב להודות שזה שצבר נשאר מאוד תמוהה. גם מי שרואה ערוץ 22 לא מבין מה התפקיד שלו חוץ מלהיות יפה ולשתוק. הסיבה היחידה שהוא נשאר זה בגלל שרנין ושפרה איימו ללכת אם הוא לא ישאר.

11134

New member
לדעתי, השאירו גם אותו וגם את שפרה...

בגלל שוונסה פשוט הצליחה להשניא את עצמה השבוע, וכל כך לפגוע באיתי, שכולם מאסו בה, אפילו יותר מאשר בשפרה ובצבר. אני חושבת, שאת שפרה יותר 'כיף לשנוא', היא מביאה מעט יותר עניין מאמת או חובה, סיאנסים וצווחות, אבל מקומה על הגריל הוא בטוח. אז שוב, משנאת המן, ולא מאהבת מרדכי. גם יומם יגיע.

קפרי

New member
מה האחרים תורמים יותר?

לאון בקושי נוגע במטבח ובנקיון-אבל חמודי, שר ומתכרבל, קשה לשנא. יוסי-אפילו מעריציו הפסיקו לשמוע את מה שהוציא מהפה בהתחלה (יותר מכובד לטעמי) אבל בקושי עושה משהו. רנין-בקושי נוגעת במטבח, כלום אבל נראית חכמה וזורמת ומצליחה בתחכום או לא. לכן יש הרבה שלא עושים ובכל זאת.

יNOT

New member
../images/Emo13.gif אני יכול להגיד לך כמה שלחו בערך מהפורום

אבל לוונסה: נתחיל ב 20000 שאחד רשם שהוא שולח לוונסה ולא עוצר שם (זה מה אנשים רושמים בפורום
) אח"כ 150 אחד שאמא שלו מימנה 225 אחד שיש לו את הפלאפון של אבא 100 אחד שיש לו תקציב מהפלאפון שלו, ואין לו משהו אחר לעשות עם זה. ויש עוד כמה באחדות, 2 , 5 ... זה "העובדות" מהפורום לפחות

דנה1982

New member
דווקא ונסה אמורה להיות המועדפת על ההפקה

משולש "אוי" כפי שקורא לו אסי, אמור להיות יותר מעניין מש"צ, כי ה"רומן" שלהם רחוק מלקרות. ונסה, שעוד רגע הייתה מספקת סצנת סקס לוהטת עם יוני, הודחה. זה רק אומר שאם ההפקה הייתה זו שבוחרת, היו מדיחים את צבר או שפרה. צר לי, אבל התיאוריות לא נכונות.

shy6

New member
מה הקשר?

לא הבאתי שום תיאוריה. רק אמרתי ששיטת ההצבעה מעוותת בגלל שמצביעים למי שרוצים להשאיר במקום לזה שרוצים שיצא.

יNOT

New member
אתה בטוח? אני באמת אשמח להבהרה...

סופית בנושא הזה.

cat478

New member
התיאוריות נכונות, ההפקה נכנעה לשפרה ורנין

שאיימו ללכת הביתה אם צבר מודח....

cookies10

New member
מאיפה את יודעת שההפקה נכנעה לשפרה ורנין

האם זה כתוב באיזה מקום, גם לי היה הרושם הזה אבל יש הוכחות שזה נכון.....

cat478

New member
זה ברור כשמש, ואם היו לי הוכחות הייתי מפיצה ל

עיתונות...

למעלה