לא להצביע יותר

• פותח הנושא shy6
  • פורסם בתאריך

ענתי37

New member
האמירה שלך מעידה על היותך ברמה של

"אלו הכותבים בפורום" ולפי הקונוטציה ברור לי שיש נימת זלזול בדברייך.

11134

New member
מצביעי שפרה

סובלים, אם כבר הותחל בזה, או מזה שהם צופים רק בערוץ 2, ומקבלים תמונה מאוד מוטעה שלה, או מליקוי ביכולת האבחנה שלהם. היא לא טיפוס כזה שלילי, יש בה הרבה דברים טובים מאוד דווקא (היו לה 2 קטעים בלבד, שאני ראיתי, ואני צופה מכורה קשה, שבהם היא התרגזה, ולרגע יצאה היא האמיתית, כולל הטון של הקול שלה, שגם אותו היא מזייפת בדרך כלל, ואז היא הייתה גדולה, וחשבתי, אילו רק הייתה אמיתית, קשה היה לעמוד בפניה), אבל הזיוף שלה, אותי לפחות, דוחה, חוסר האמינות שלה, כמו של הרבה שם, אבל קצת יותר מהם לפעמים, באצטלה של חסידה, ועוד כהנה וכהנה, מפריעים לי לחבב אותה ולהיות בעדה. נהפוך הוא.

droriko

New member
השנוא ביותר הוא לא בהכרח הפחות אהוב

בכלל לא . ונסה היא בחורה אנמית ,ולכן להבדיל משיפרה , היא לא יוצרת שום יחס כלפיה, לא חיובי ולא שלילי . לכן יש פי 5 יותר אנשים ששונאים את שפרה מונסה, אבל באותה מידה יש גם פי 5 יותר אנשים שאוהבים את שפרה מונסה. וחבל לי שעוד לא מספיק אנשים גילו את הפרצוף האמיתי של שפרה, אבל יש חודשיים ולכו תדעו מה ישתנה בדעת הקהל, ואולי היא תעמוד יום אחד מול אנשים חזקים יותר

droriko

New member
בקשר לשיטת ההצבעה עצמה

לפי מה שהבנתי בכל העולם אתה מצביע למי אתה רוצה שישאר, אז אם אלה החוקים אז אלה החוקים וצריך ללמוד לחיות עם זה.

shy6

New member
גם בכל העולם עולים 2 להדחה

אז לא משנה מה שואלים. האפקט הוא אותו הדבר.

droriko

New member
נכון , אבל הרבה פעמים יש שיוויון וזה 3-4

ואז מה המקומיים יוכלו להגיד ? לבקש מהדיירים להצביע עוד פעם?

droriko

New member
אתה חייב להבין את העיקרון שבעניין

למה אתה חושבת שזה שהגה את האח הגדול קבע שמצביעים למי שרוצים שיעלה ולא לזה יודח ? זה הרי לא סתם. כי כל הפואנטה של המשחק הזה זה ליהות כמה שיותר בולט וליצור רגשות כמה שיותר חזקים,לטוב ולרע. מי שיצר את המשחק הזה כנראה לא רצה בו אנשים אנמים שלא לוקחים חלק לא במשחק ולא בחיים החברתיים (אלא אם אתה מחשיב התמזמזות על הרגל של יוני בתור כישורים חברתיים) ואם אותם אנמי "הסתננו" לתוך בית אז לפחות שלא ישרדו בו יותר מדי זמן .

יNOT

New member
תודה על ההבהרה , אבל זה מוזר...

כי היה פה מישהו בפורום שנכנס מעט פעמים ואמר שהוא ראה את כל העונות בחו"ל והשיטת הצבעה היא הפוכה (יכול להיות שאני מתבלבל וזה היה אחד התגובות לכתבה על התוכנית ...סורי שאני לא יכול לדייק יותר ) אתה משוכנע ב 100% במה שאתה אומר?

droriko

New member
כתבתי שזה מה שהבנתי מאנשים

ואני מדבר על אנשים שאני תופס מהם(פורום טלוויזיה למשל) ולא הטרולים של הפורום.

אורלי 82

New member
השיטה בחו"ל היא הפוכה!!

שם מצביעים למי שרוצים שיודח ולא ההיפך כמו בארץ..

droriko

New member
יכול ליהות שהיא צודקת

אבל למה אתה מאמין לבן אדם הראשון שנותן לך תשובה. אפילו לא ביקשת ממנה הוכחות (ואולי יש לה). דווקא מבן אדם יסודי כמוך הייתי מצפה ליותר.

morann7

New member
לא מצביעה שבוע הבא

הרי יעמידו את שלושת החדשים (לפי התכנון שאסור היה להם לעשות) ולא בא לי לתרום להפקה הזו כסף

דנה1982

New member
לא יהיו 3 חדשים על הגריל

אלא 2 חדשים וותיק (שפרה או צבר, או שניהם). הרי כל ה-4 יצביעו נגד שפרה בטוח, ורק אם הם כולם יצביעו גם נגד צבר אז יש סיכוי שיהיו 4 מועמדים. הותיקים יצביעו לחדשים, כנראה שעיקר הקולות יהיו נגד אינה, ועוד כמה נגד שחר (או יוני, שגם לא הכי חיוני כשונסה איננה)

העיקר כל שונאי ש"צ...

קראו ביומיים האלה להצביע לונסה ובטח הם עצמם לא הצביעו, זה כנראה ההבדל בין שונאי ואוהבי ש"צ, השונאים קוראים לאחרים להצביע, אבל הם בעצמם לא שלחו אפילו אס אמ אס אחד (גם אם הם שלחו זה יוצא רק אס אמ אס אחד, כי כל שונאי ש"צ הם בן אדם אחד במלא כינויים). ואוהבי שפרה לא קוראים לאף אחד להצביע, בלי יותר מידי דיבורים, בשקט שולחים את האס אמ אסים שלהם.

למעלה