לא ליפול בפח- האמת על אוהדי שיפרה וקרוביה

../images/Emo41.gifלא ליפול בפח- האמת על אוהדי שיפרה וקרוביה

העובדה שאתם מנסים לחבר את יוסי לשפרה אומרת עד כמה אתם לא בטוחים במספר המצביעים לשיפרה בגלל שאתם יודעים שראו את הרוע שלה. כל השבוע אתם מלכלכים על יוסי, כשמתקרבים להצבעה אתם מחברים אותו לשיפרה באימרות כגון-"חשוב ששפרה תשאר בשביל יוסי" זה מצחיק אותי הצביעות שלכם בדיוק כמו של שפרה חוסר האמת וההשפלה העצמית שאתם לא עומדים מאחורי העקרונות שלכם. בחרתם לא לאהוב את יוסי? זכותכם אבל אל תנסו פתאום לחבר את שפרה אליו כל שבוע אתם עושים את זה, שפרה עושה אך ורק רע ליוסי ולעינב עם הריכולים העשיית דווקא והדוגמא- שהיא רצתה להוריד לבן אדם בן 56 שסובל בבריאות לחם דגנים שצריך לאכול.
צביעות משתוללת כשמדובר באוהדי שפרה.

יNOT

New member
../images/Emo4.gif אוקיי

אז עברנו הלאה מסקרים... (ד"א הטעות שלי למהלים נובעת מזה שבחרת לכתוב פעמיים את אותו הפוסט שלך עם קידום אתר הסקרים בשני שרשורים שונים ) בקשר לפוסט הזה, הדוגמה שלך לצביעות נראה לי היא הדוגמה הכי חלשה לצביעות שראיתי עד היום. האם ליוסי הובטח שתמיד יהיה לו לחם דגנים? האם אתה יודע שהוא צריך לאכול לחם דגנים בהוראת רופא? ואם כן למה ההפקה לא מתערבת? ההפקה תתן ליוסי להרוס לעצמו את הבריאות בלי הלחם שלו?!
שמח שהחלטת לקחת חלק אקטיבי גם בפורום

rinatt1

New member
ומי את/ה?? פניתי אליך?? או שאת/ה סתם אוהב

להתערב בתגובות שלא קשורות אליך??? או שאולי זה- not בניק אחר?......חחחחחחחחחח
עליתי עליך..אההה

gwini1

New member
סתם לא אהבתי את ההודעה הספציפית הזו שלך...

זכותה של יNOT להגיב כרצונה בלי שתצייני אם את אוהבת או "אוהבת" את ההודעות שלה. ולא, זה לא יNOT

rinatt1

New member
ידעתי שסתם אתה אוהב להתערב... וזכותי!!

זכותי להגיב כרצוני על הודעות וכן! אני יכולה להגיד גם מה אני אוהבת ומה לא.
בדיוק כמו שכתבת שזכות not להגיב כרצונה..

יNOT

New member
../images/Emo9.gif קודם כל זה זכותך

דבר שני מה בדיוק לא אהבת? את השגיאות כתיב? את העובדה שהזכרתי שמתחיל ההודעה עסק ביח"צנות בפורום? את השאלה אם יוסי באמת צריך לאכול לחם דגנים? (שאלתי כי באמת שאני לא יודע ... )

rinatt1

New member
../images/Emo11.gif

תאמת ממש לא בא לי להיכנס לזה.. אולי בהזדמנות אחרת אני אגיד לך..

Preema

New member
אוהדי שפרה לכו לראות :

שידורים חוזרים מערוץ 20 ותראו מי הצבוע,בעל הלב הקר ,הגזען והמתנשא האמיתי. רמז: השם שלה מתחיל ב ש ורוב שעות היום תמצאו אותה סורגת,בשאר שעות היממה, היא אוכלת, או בוהה בצבר. מצאס כבר לשמוע על זה שבובליל קרא ללאון "מניאק". אם זה הייתי אני במקומו הייתי שולפת את לאון מהבריכה עם המסרגות של שפרה. עד לדקה לפני זה לאון שיחק אותה "החבר הכי טוב" של עינב,פתאום מהרגע שהיא הועמדה להדחה,לאון פשוט סובב לה את הגב והתרחק. כשעינב שכבה על הספה בוכה ומבודדת לחלוטין,ליאון השתובב בבריכה עם שי שפרה צבר ורנין צוחק וצוהל. יוסי, בתור אבא אוהב,לא יכל לשאת את זה. "מניאק" זה באמת כלום לעומת המילה שמתארת התנהגות כזו. אני בטוחה כי אוהדי שפרה,צבר,לאון ורנין לא היו רוצים באמת חברים מסוגם.תכניסו לראש שלכם שאלו האנשים שאתם פוגשים באונ' ודקה אחרי שאתם מסובבים להם את הגב הם כבר מגלגלים עיניים עליכם,בעבודה הם מחייכים אליכם ואז מוצאים את הזמן לרכל עליכם על איזו כוס קפה חמה. מתסכל שאנשים לא קולטים.

../images/Emo41.gifלמרות שאתה ילד מיוחד NOTי אני אנסה להסביר-

יש דבר כזה שנקרא דמוקרטיה בעולם, לא יודע אם שמעת על זה בגילך הזעיר אך זה קיים. והקונספט של זה, זה שוויון זכויות והחלטה כוללת. כאשר כל דיירי הבית החליטו שצריך להביא לחם דגנים ליוסי מפאת גילו ומצבו הבריאותי, ושפרה מסכימה בסוף, ואז הולכת בשקט ומשנה את זה על דעת עצמה היא עושה את הנורא מכל------כפיה------ כן כמו ששמעת בכיתם על כפיה דתית עם אשר. ושפרה הולכת וכופה את רצונה על כל דיירי הבית,זאת הצביעות והרוע במלוא הדרו. ועל מעשים כאלה נענשים בחומרה, והתעלמות ההפקה מהנושא אומרת עד כמה שיש פה אפליות על כל כך הרבה רקעים. אבל זה בסדר יש לך עוד זמן לגדול ולהבין הרבה דברים בחיים

יNOT

New member
תודה, אני מקווה לא להיות אינטיליגנט כמוך ../images/Emo13.gif

מעבר לזה באמת שלא איכפת לי מה אתה כותב.

gwini1

New member
תפסיק לטחון את נושא הלחם...

הרי בפירוש לא הוזמן לחם מקמח מלא אלא רק קמח מלא. שפרה לא מחקה, כי לא היה מה למחוק...

../images/Emo41.gifרצית הוכחה? קיבלת כנס.

הוכחה ששיפרה מחקה את הלחם ושמה קולה במקום- i35.tinypic.com/2wpnyvm.jpg ב-ב-ק-ש-ה ואם אין לך את העובדות אז כנראה תפתח וי או די ותראה שרשמו לחם דגנים והגיעו להחלטה שכן צריך להביא

אינטילגנט, באותו כתב כתוב קולה,וקמח מלא

והכתב הוא של לאון,אם שיפרה היתה מוחקת,זה היה בכתב שונה, חוץ מזה גם עינב אמרה לו ''אבא לא היה לחם מלא היה קמח מלא'' זאת אומרת שהוא חשד בכשרים שזו עבירה חמורה מאוד.ובמקום להתנצל הוא קילל

../images/Emo70.gif שפרה אמרה שמחקה את הלחם

אני ראיתי את השידור. זה היה בלילה. הם ישבו בסוכה ושיפרה שאלה האם דיברו עליה כשהייתה בסוויטה. לאון אמרה לה שאמרו שמחקה את הלחם ושפרה חייכה במבוכה ואמרה "נכון". בנוסף, שפרה, שעשתה הכל בכדי שליוסי לא יהיו סיגריות, שלשום, כשהייתה עצבנית - עישנה סיגריות !! אז מי היא שתלין על אחרים. מסתבר שלא רק סריגה מרגיעה את הגברת אלא גם סיגריות.

למעלה