לא ליפול בפח- האמת על אוהדי שיפרה וקרוביה

rinatt1

New member
והלוווו הוא בן 56 וכל הכבוד לו שהוא משתתף../images/Emo140.gif

באלוהים כמה פתאטיות../images/Emo161.gif

שפרה המרשעת רצתה להוריד מגבר בן 56 שבריאותו לקויה את לחם הדגנים שלו
אני ממש קרובה לדמעות שליש
הבן אדם יושב ומעשן את עצמו בחצר אבל מאוד דואג ללחם הדגנים שלו... אני מכירה המון אנשים חולים במציאות שאין להם כסף לקנות לחם דגנים והם אוכלים לחם אחיד וטעים כמו כולם. אוי אוי אוי ממש בא לי להתפלש על אדמה ולקרוע את בגדיי על כי מנעו לחם דגנים ממר בובליל מלך ישראל
אתם אנשים חולים לכו לטיפול

עם אינטיליגנטים כאלו... מי צריך טיפשים

אינטיליגנט יקר אתה כותב בצורה עילגת, ומתמקד בדברים שכבר נטחנו עד דק כאן בפורום והושלכו לפח ההסטוריה הבן אדם בן ה56 לא הוכרח להכנס לבית האח הגדול וגם יכול לעזוב אותו בכל רגע במידה ובריאותו נפגעת לא זכור לי מתי מישהו "ניסה לחבר את יוסי לשפרה" כאן וכל המטאפורות שלך מוזרות ומופרכות אם אתה כל כך שונא את שפרה ומרגיש כתוצאה מכך שייכות וביטחון גדולים יותר זה בסדר גמור אבל כדי לא לשעמם לנו את התחת אתה מוזמן להמציא טיעונים חדשים ומרעננים (הי, שכחת להגיד ששפרה אוכלת כל הזמן!! ובגלל זה צריך להעיף אותה הביתה!!)

עם אחיות כאלה מי צריך רוע?

אחות של שיפרה "היק-רע" היחידה שעילגת פה זאת את וזה שהם "נטחנו" לא אומר שזאת לא האמת, ואיזה פח בדיוק? אף אחד לא שוכח מה עשתה. רק הסלקטיבים(האוהדים שלה) זורקים את הדברים האלו לפח. זה שהוא נכנס או לא הוכרח זה ממש לא קשור ובגלל שנכנס אז את מרגישה צורך כמו אחותך שצריך לעשות לו דווקא? למה? כל שבוע את וקרובי שיפרה רושמים פה "יוסי צריך את שיפרה" " יוסי צריך ש.... יעוף לפני שיפרה" בצורה הכי שקופה והכי מובנת, והכחשה שלך בנושא לא תעלים אותו. אני רחוק מלשנוא בן אדם בטלויזיה, אך עם זאת אני מעוניין שהצדק יצא לאור. אם אני משעמם אותך את מוזמנת לא לקרוא הודעות שלי ועם זאת לא להגיב? אני לא שופט בן אדם בגלל הרגלי האכילה שלו אך ורק על דברים בסגנון הבא- שפרה_קראה_לאשר_בן_זונ_ושיצא_לו ילד ה-ו-מ-ו והיא כל הזמן אומרת שילך להזדי** על יוסי וכשאשר היה אמרה גם עליו. והיא מדברת על הפה של יוסי? היא בישלה את האוכל של אמא של אשר בחג כדי שלא יאכל ממנו, כעסה על צבר בגלל שרצה לעשות לבנו בעתיד ברית מילה, רצתה להביא את הברית החדשה כדי לעשות דווקא לאשר, מרכלת ואוכלת כל היום,צבועה. עברה אחד אחד מהדיירים והסיטה אותם נגד יוסי ועינב תמכה בשטניות של שי לאורך כל הדרך השתתפה בחרם על נעמה שגרם לה לפרוש בסופו של דבר בחג המולד היא הולכת לכנסיה עם אחיות שלה לשמוע את המיסה אני פשוט מרחם על מי שאוהד אותה זה אומר איזה מין בן אדם הוא. לא סתם מדינת ישראל לא יכולה להסתכל על הפרצוף שלה ולשמוע את הקול שלה. ותלמדי להתבטא את נשמעת מאוד עצבנית יחסית למישהי "נאורה"

klapim

New member
הלו תרגיעי,אל תדברי בשם מדינת ישראל

אני חי במדינת ישראל, ואותי שפרה מענינת הרבה יותר מיוסי בולביל שלך

אתה עוד כאן?

תפתח דפי זהב או משהו באינטרנט ותמצא לך פסיכולוג דחוף. אתה זקוק לעזרה נפשית וזה לא מצחיק. ההודעות שלך מטורפות לגמרי. כולה משחק ואף אחת כאן לא אחות של שפרה, והן בטח עסוקות בלפרנס את עצמן בכבוד כי אין להן אבא שבונה וילות וממן להן את טיפוח השיער והציפורניים... עצם העובדה שאתה קורא למישהי היק-רע רק מראה באיזה מקום לא נכון נמצא הלב שלך והמוח שלך כנראה הולך בעקבותיו

../images/Emo41.gifהתחמקות ותשובות שלא קשורות לנושא המדובר../images/Emo41.gif

התחמקות ותשובות שלא קשורות לנושא המדובר רק מחזקות את צדקתי ואת העובדה שאין לך מה לענות, אז אני אגיד שיהיה. ובהצלחה בעשיית הבלתי אפשרי - גיוס תומכים לרוע.

אינטילגנט יקר

ראה את תגובתי למעלה אני לא אחות של שפרה ולא קרובה שלה גם אנשים נאורים יכולים להיות עצבנים, בעיקר כאשר הם פוגשים דעות חשוכות כמו שלך הייתי יכולה להנפיק רשימה זהה באורכה לזאת שלך על כל אחד מהמתמודדים האחרים זה מה שקורה כשאנשים חשופים במשך חדשיים 24 שעות ביממה רוב הטיעונים שלך מגוחכים וכאמור גם משעממים וחוזרים על עצמם והכי מצחיק - "בחג המולד היא הולכת לכנסיה עם אחיות שלה לשמוע את המיסה" נו באמת, תתבגר כבר, אין שם נוצרים שרוצים לאכול אותך זה בסה"כ חוויה מעניינת ומומלצת ו"מדינת ישראל לא יכולה להסתכל על הפרצוף שלה"? נו טוב, כל מילה מיותרת

דוגמא מייצגת לרמה של תומכי שפרה

שלועגים ללא הפסקה לתומכי בובליל. תודה לך "אין לי אחות" על השירות הנפלא שאת עושה, להעלאת התמיכה בבובליל. המשיכי כך.

אני לועגת לאינטילגנט היקר

ולא לאוהדי בובליל אני לא חושבת שכל מי שאוהד את יוסי או את עינב מדבר שטויות אני כן חושבת שמי נתפס לכך שצבר לא שם כיפה בקידוש הוא נלעג לא כתבתי באף אחת מתגובותי אליו דבר על "אוהדי בובליל", אבל את מיד שייכת אותי ל"אוהדי שפרה" מה הסיפור שלכם עם לסדר כל דבר בקבוצות? אני נהנית לראות את עינב בימים האחרונים והתעצבנתי על שפרה בכמה וכמה הזדמנויות - כשחברה לשי, כשהתעמתה עם יוסי שלא לצורך וכו' אבל גם התרגשתי ממנה הרבה פעמים, ומאוד לא אהבתי את ההערות הגזעניות של עינב כתבתי פה כמה וכמה פעמים על כך שמדובר בדמויות מורכבות ולא חד מימדיות אין כאן טובים ורעים

דנה1982

New member
כרגע נפל לי האסימון

ה"אינטלגנט" לא מפרסם רק הודעות נאצה נגדי, אלא נגד כל מי שמתנגד לדעותיו ונמנה על מעריצי שפרה. מעניין שכל מי שמביע תמיכה שפרה מוגדר מיד כאחותה. הרי לא ייתכן שיש אנשים במדינה הזו שהם לא מעריצי המשפ' הגזענית. אם מישהו מעז לומר שהוא במחנה שפרה, הוא מיד מוכתר כקרוב משפחה שלה ומועלה אצלך על המוקד.

למעלה