לא ליפול בפח- האמת על אוהדי שיפרה וקרוביה

gwini1

New member
היא אמרה שזה מה שהוא(יוסי) היה עושה!

נכנס ומוחק את הלחם...

שיפרה לא מחכה כלום

לגבי סיגריות שיפרה ביומה הראשון בבית האח הגדול אמרה שהיא עישנה עד היום,וזו הזדמנות להפסיק,מיידי פעם לקחה סיגריה,וגם היום.ואין כל רע בכך.מי שהימר על 50% מהתקציב זה יוסי והוא אמר שהוא לא יעשן אם יכשלו במשימה.זה שהוא מהמר מעל ליכולתו זו אשמתו בלבד.באשר ללחם.העובדה שעינב אמרה לו שלו היה ברשימה לחם מלא.היה קמח מלא.אמרה את זה במפורש.אך הוא לא הקשיב .והתחיל לשאול מי נכנסה להקריא עינב אמרה לו ההיא.ואז קילל בת שרמוטה. עים עובדות אי אפשר להתווכח

דנה1982

New member
על דבר אחד אנחנו מסכימים

שפרה די צדקה בטיעון שלה לגבי הלחם. לא יודעת אם היא מחקה אותו או לא, ואם כן אז היא באמת עשתה לעצמה פדיחה מטורפת, אבל תסביר לי משהו איך בנאדם יכול לעשן 3 קופסאות ביום (והוא ספר סיגריות ואמר לצבר את המספר הזה), לאכול עוגות, עוגיות ואוכל שמן, ולדרוש בתקציב גם לחם דגנים בשם הבריאות??

../images/Emo41.gifחמודה כנסי זה לא רלוונטי מה שאת אומרת../images/Emo41.gif

מי מת ושם את שיפרה להחליט מה הוא צריך ומה לא? הרופא שלו אמר לו שהוא צריך לאכול לחם דגנים והוא אמר שפעם ב.. הוא חוטא באכילת עוגה וכמה שיכול, הוא שומר, אחרי שנים של עישון זה קשה להגמל ומי את שתשפטי אותו? הנה ההוכחה שהיא החליפה את הלחם בקולה- i35.tinypic.com/2wpnyvm.jpg במיוחד כששפרה מזמינה קינואה ומלא טונה כאשר רק צבר תומך בהזמנת טונה בגלל שיודע ששיפרה אוהבת. וכן מזמינים אפילו שהתקציב דל אך ורק בגלל שיש להם יכולת ביטוי יותר טובה. והכי הכי גרוע ששיפרה אוכלת יותר מכל הבית ביחד אין רגע דל שהיא לא עסוקה בלאכול ולסרוג אז די עם החמדנות אף אחד לא מתערב לך באוכל ובצרכים מי את שתתערבי ליוסי? ועוד לכפות את זה כאשר כל הבית מגיע להחלטה שכן צריך?!?!

דנה1982

New member
תגובה

אני לא יודעת מה הרופא אמר לו, אבל אני בטוחה שאם הוא דיבר איתו על לחם דגנים הוא בטח גם אמר לו להפסיק לעשן או לפחת להפחית? שנית, סליחה שאני שואלת, אבל אני לא רואה כלום בתמונה, חוץ מרשימה עם כמה מחיקות (בטח בגלל שהם שינו מוצרים כמה פעמים עד שהגיעו לתקציב). יש למישהו תמונה של איך נראה הלוח לפני שהיא נכנסה לחדר?

זה מצחיק,הם לא הזמינו קולה והתפלאו כשקיבלו../images/Emo41.gif

אז או שאת לא רואה את התכנית או שאת סתם אוהבת להשפיל את עצמך.

דנה1982

New member
חלאס

באמת די כבר. אם אין לך דרך נאותה לדבר, אז במילותיו של יוסי המודל שלך לחיקוי - "תסתום". לא, לא ראיתי את היום שבו הם הצביעו על התקציב ובערוץ 2 לא שידרו ולא הקריאו את כל הרשימה. לכן אני שואלת אם יש מישהו שיש לו תמונה נוספת, כדי שאני אוכל באמת להשוות. ובבקשה, אל תענה לי אתה, מר אינטלגנט, כי אתה משום מה באנטי כלפיי וכל ההודעות שלך הן אישיות נגדי. אז או שאתה במחזור, או שאתה שונא אנשים שלא מסכימים עם הדעות שלך, אבל כבוד אתה עוד צריך ללמוד לתת.

או שפשוט לא היה לך מה לענות לי ../images/Emo6.gif

אז הלכת סביב סביב בלי לגעת בעיקר, תפתחי וי או די תצפי, תחזרי, ותגידי, לדברים שלי אין בסיס וסתם עשיתי צחוק מעצמי. אין לי שום דבר נגדך פשוט תלמדי שצריך להיות אובייקטיבי.

יNOT

New member
תודה, אבל אם היית מסבירה את עצמך...

אוליי היינו גם לומדים משהו מהתגובה שלך

רעפון

New member
../images/Emo45.gif צודק בכל מילה

השבוע שיפרה עפה היא בלתי נסבלת.

fairy8

New member
אתמול היה כתוב בעיתון

שההפקה הייתה צרכה את שיפרה עד עכשיו בגלל ה"וואנבי רומן" עם צבר ובגלל זה בשבוע שהיא הייתה אמורה לעלות לגריל שינו את זה ואמרו אשר ועינב אבל עכשיו שהרומן כנראה לא יתממש גם ההפקה לא צרכה יותר את שיפרה!!!!!

../images/Emo41.gifמקווה מאוד שההפקה תכנס לראש הישר ותיהיה..

אובייקטיבית סוף סוף לשני צדדי הבית.

דנה1982

New member
טעות..

נכון, הרומן הזה רחוק מאוד מלהתממש. נתנו להם צ'אנס ושלחו אותם יחד לסוויטה, אבל עכשיו זה רחוק מלקרות, וגם אינה לא תעורר שם עניין. אבל שפרה עדיין חיונית להפקה, כי הסכסוך שלה עם הבובלילים מספק הרבה עניין (ע"ע תקרית השרמוטה). אני חושבת שלפחות בשבועיים שלושה הקרובים שווה להם לשמור עליה, כדי לראות אם היא מספקת להם עוד קווי "עלילה" מעניינים ואז יוחלט מה לעשות איתה.

מסכימה עם כל מילה שלך

תומכי שפרה חוזרים מדי שבוע על אותן מניפולציות בגרוש כי הם יודעים שכח האמיתי אצל יוסי. עלובים!

klapim

New member
די כבר עם הבריאות של יוסי

נמאססססססססססססססס מי שעושה את עצמו חולה בסוכר לחץ דם,והשד יודע מה עוד, לא מעשן 4 קופסאות סגריות ביום סורי לא נשמע טוב אז אם מר בובליל מסוגל לעשן 4 חפיסות סגריות ביום,לא מגיע לו שום פרולגיות מיוחדות, מספיק שפותרים אותו ממשימות

rinatt1

New member
אני לא מבינה מה הקשר.. העניין הוא ששיפרה מחקה

זה לא משנה כרגע אם יוסי דואג לבריאות שלו או לא. ואף אחד מכם לא צודק. זכותו לעשות מה בא לו, זה הגוף שלו. ודבר נוסף לא אתם ולא שיפרה תגיד לו מה כן בריאות ומה לא בריאות נקודה. ודבר נוסף הוא בגיל של אבא שלה , קצת כבוד.. קצת... בעצם גם לאבא שלה כנראה היא לא עושה כבוד! כל העניין זה עצם העיקרון של שיפרה שעשתה דוקא ליוסי עם הלחם וזה לא קשור להגנה של עינב. שיפרה פשוט עשתה דווקא , ושיחקה אותה כאילו היא האדם הכי בריא בעולם ויוסי לא! אז מה גב' שיפרה בנאדם רוצה לחם דגנים,תוותרי לו, גם לא ויתרת על קופסאת סיגריות וגם לא על לחם דגנים.. וכנראה כל מה שיוסי היה רוצה היא הייתה מתעקשת איתו ובכוונה לא תרשום. אז הכל פה זה דווקא.. ולעשות דווקא לאנשים זה הלא הבסדר, ועל זה היא משלמת היום. וכנראה ידיחו אותה, ואם לא היום היא כבר משלמת מאז שהגיעו הדיירים החדשים היא בדכאון ומגיע לה. לא עושים דווקא נקודה!!

למעלה