ורוניקה 24
New member
הסבר מפורט --- כאן .
אז ככה: שמי ורוניקה, בת 24, ולא אוהבת למכור את עצמי. כי איכשהו - תמיד זה יישמע פלצני . אני בעלת כושר ביטוי מצוין. אני חושבת שמנהל מחלקת המכירות שעבדתי בה טס לפחות 5 פעמים לחו"ל בשנה רק בזכותי..
אני אוהבת אנשים וטובה בתקשורת. יכולה למצוא את הדרך ואת הגישה כמעט לכל סוג של אדם ולכל טיפוס. מאוד משעשעת.. הומור בשפע אם כי קצת ציני לעיתים.. אבל זה סוד הקסם שלי . אנשים בד"כ מתחברים אליי כי אני (מאוד משתדלת) לעולם לא לדבר עם מישהו מעל לגובה העיניים. חשובה לי מאוד הדרך בה אני נשמעת , כי תמיד חשוב לי לא לפגוע באנשים . אני אולי לא המומחית הגדולה ביותר למוזיקה - אבל אני בהחלט אוהבת מוזיקה ושומעת המון. ואגב - אני גם בעד להקות ישראליות שהולכות על שירה בלועזית. לצורך העניין - ואם יהיה צורך - אנגלית היא שפת אם שלי. ולגבי שאר הפרטים - אני בעלת תפיסה מאוד מהירה אז אני מאמינה שכל פרט שאצטרך ללמוד או לקרוא או לדעת איך להעביר לאנשים - אעשה את זה על הצד הטוב ביותר. שיהיה לכולם יום מקסים !! ורוניקה.
אז ככה: שמי ורוניקה, בת 24, ולא אוהבת למכור את עצמי. כי איכשהו - תמיד זה יישמע פלצני . אני בעלת כושר ביטוי מצוין. אני חושבת שמנהל מחלקת המכירות שעבדתי בה טס לפחות 5 פעמים לחו"ל בשנה רק בזכותי..