להקת נובה מחפשים עוזר הפקה

הסבר מפורט --- כאן .

אז ככה: שמי ורוניקה, בת 24, ולא אוהבת למכור את עצמי. כי איכשהו - תמיד זה יישמע פלצני . אני בעלת כושר ביטוי מצוין. אני חושבת שמנהל מחלקת המכירות שעבדתי בה טס לפחות 5 פעמים לחו"ל בשנה רק בזכותי..
אני אוהבת אנשים וטובה בתקשורת. יכולה למצוא את הדרך ואת הגישה כמעט לכל סוג של אדם ולכל טיפוס. מאוד משעשעת.. הומור בשפע אם כי קצת ציני לעיתים.. אבל זה סוד הקסם שלי . אנשים בד"כ מתחברים אליי כי אני (מאוד משתדלת) לעולם לא לדבר עם מישהו מעל לגובה העיניים. חשובה לי מאוד הדרך בה אני נשמעת , כי תמיד חשוב לי לא לפגוע באנשים . אני אולי לא המומחית הגדולה ביותר למוזיקה - אבל אני בהחלט אוהבת מוזיקה ושומעת המון. ואגב - אני גם בעד להקות ישראליות שהולכות על שירה בלועזית. לצורך העניין - ואם יהיה צורך - אנגלית היא שפת אם שלי. ולגבי שאר הפרטים - אני בעלת תפיסה מאוד מהירה אז אני מאמינה שכל פרט שאצטרך ללמוד או לקרוא או לדעת איך להעביר לאנשים - אעשה את זה על הצד הטוב ביותר. שיהיה לכולם יום מקסים !! ורוניקה.

pink21

New member
כולכם פלצנים <אלה את לא>

כל אחד בא ומספר על עצמו כמה שהוא טוב וכמה שהוא מתאים לתפקיד אבל כולכם פלצנים אני מוכן להתערב ש80 אחוז פה לא מכירים בכלל את נובה ובטח באו בשביל האינטרנט חינם פשוט חוצפה אני חושב <משמע אני קיים> שהמפיק צריך להיות מישהו שבאמת מאוהב בנובה מישהו שממש רוצה שנובה יצליחו ולכן אני אומר לכם <עמי אייל ג'ון בכר נועם ולכל מי שמחליט בעיניין> תחשבו טוב לפני שאתם בוחרים סתם בן אדם קחו מישהו שידאג לאינטרסים שלכם מישהו שאוהב אותכם ומכבד אותכם.... אוהב אותכם מאד ועדיין חי למי שחשב שאני מת אילון הפיל הורוד המעופף.... נ.ב נשאר לי עוד חודש וחצי פה מקווה לראות לפחות עוד הופעה אחת שלכם לפני שאני יטוס או שפעם הבאה שניפגש זה יהיה אצלי על קפה בארה"ב PINK POWER IS GOOD

Spirocerca Lupi

New member
מה זה הדבר הזה??!?!?!

שלום, אני הדר מנהלת קזינו בלתי חוקי ... אולי אני יהיה עוזרת הפקה ..אני מקלידה ממש מהר..ואני גם חייכנית ... ...אולי אני אזכה באינטרנט חינם ?

../images/Emo41.gifלהקת נובה מחפשים עוזר הפקה../images/Emo41.gif

"הלהקה" – תוכנית הריאליטי הראשונה מסוגה בבלוגTV, משודרת מידי יום רביעי בשעה 21:00. במרכז התוכנית עומדת להקת "נובה" להקה המבצעת שירים באנגלית ועומדת לפני הוצאת אלבום חדש בחברת "הליקון". הבלוג משודר מהלופט המדהים של הלהקה בדרום תל אביב ומידי פעם באים לבקר אותם אורחים מפורסמים. כל חובבי המוזיקה האיכותית- זהו בלוג הריאליטי שנעשה במיוחד בשבילכם! ועכשיו: "נובה" מחפשת עוזר הפקה! דרוש גולש אינטרנט שמוזיקה זה אצלו בנשמה ומחובר מאד למה שקורה ב"תפוז אנשים" להיות "עוזר הפקה" וירטואלי בבלוג של "הלהקה". תפקיד עוזר ההפקה לתקשר עם הגולשים במהלך השידור, להתעדכן ולעדכן בפורום להקת Nova מה קורה וכמובן- לדאוג שכווולללללם יבואו לראות את הבלוג – כדי שיהיה מעניין! חושבים שיש לכם את הרצון והיכולת לעשות את זה? "תפוז אנשים" תעניק אינטרנט חינם לעוזר ההפקה שיבחר. כל מה שצריך לעשות הוא להכנס לפורום "נובה", לכתוב הסבר מפורט מדוע אתם צריכים להיות עוזרי ההפקה של השידור ולקוות לטוב. בתאריך 16.3.05 בשעה 21:00 במסגרת הבלוג- יכריזו נובה על הזוכה. בהצלחה לכולם

NEVER WANNA BE

New member
קצת העתקת משלומי והמצרייה לא ?

אני חושבת שכן..חח אבל שיהיה לך המון בהצלחה

שאלה קטנה לכל הנרשמים כעוזרי הפקה..

אילוןןןן יפה לך לחיות... דיי להיעלם!!! ובקשר לנרשמים, האם מישהו מכם באמת מכיר את נובה ושמע אותה?

Spirocerca Lupi

New member
וואלה הכל בסדר..

מה איתך מתוקה?? אילון מוסר ד''ש!!!! שנינו פה המומים מכמות האנשים שרוצים אינטרנט חינם ...

מממ... הכל טוב...

האמת שגם אני הופתעתי... ובקשר להודעה הקודמת שאת ואילון מוכנים להיות עוזרי הפקה בחינם, אני מצטרפת אם תסכימו...

edan2011

New member
מצאתם עוזר ללהקה

שלום רב! יש לי חבר הוא בן 19 מקרית-גת והוא עוסק בתחום המוסיקה אתם רוצים לדבר איתו על-כך יתקשרו אליו לפאפון: 0506943220 או שילחו לו הודעה לאימל שכתובתו: [email protected] נשמח לקבל מכם תשובה |סלינק||סלינק||סלינק||סלינק||סלינק||סלינק|
אע​

אני חושב שלהקת נובה

מחפשת מפיק , ולא מעריץ! ברגע שיש לך חיבת יתר לאותה להקה זה לדעתי לא מיקצועי ... שמעתי על להקת נובה ראיתי שידורים בודדים ושמעתי שניי שירים דיי נחמדים שלהם.

תראה

אין ספק שהלהקה לא מחפשת מעריץ אלא עוזר הפקה בבלוג... לא צריך שתהיה חיבת יתר כלפיי הלהקה אבל צריך שיהיה איזה שהו מושג לגבי הלהקה וכן... אני חושבת שכדאי שהבן אדם שייבחר גם יאהב ויכיר את המוסיקה שלהם... אחרי הכל התפקיד שלו יהיה לפרסם את השידור של החזרות שלהם!!!

Spirocerca Lupi

New member
נחמד אומרים על כלב...ועל בת יענה

אנחנו לא מעריצים כמו שאנחנו רוצים שהם יצליחו אנחנו חושבים רק על טובת הלהקה...!!!!!!!

../images/Emo41.gifהבלוג אתמול../images/Emo41.gif

שתפו חוויות...!! איזה שיר הכי אהבתם מהשלושה ששמענו..? אני אישית מאד נהנתי לשמוע ולראות אחרי חודש הפסקה... היה ממש כיף!!

אלה!

האמת שקשה להגיד איזה שיר היה הכי הכי.. כי אני בסה"כ חושבת שכל השירים נוגעים במקומות ששירים צריכים לגעת... אבל אם צריך לבחור 1 מתוך 3... אז האחרון... ו.. כן היה כיף לראות אותם אחרי חודש של הפסקה...

אוקיי....

אני רוצה, ומאד מקווה... שיש לי את והיכולת. והרצון 100% יש! אני מכירה את נובה... ונהנת לשמוע אותם כל פעם מחדש! והרבה פעמים ניסיתי להביא הרבה אנשים והייתי מצליחה לולא הבעיות של תפוז... אני מאד אשמח למלא את תפקיד עוזרת ההפקה וגם מי שנכנס וראה בעת שידורי הבלוג תמיד ההיתי מוכנה לןנדב מידע כידוע לי על נובה... אז אשמח מאד אם תיהיה לי ההזדמנות להראות לכם את כישוריי כעוזרת הפקה!

בתור מישהי...../images/Emo70.gif

שכל חייה זה המוזיקה מגיע לי להיות עוזרת הפקה כדי שאוכל לתרום מידע על להקת נובה. עוד עליי, בעבר ניהלתי מספר פורומים ובתפוז אני מנהלת קומונה ובלוג(בניקים אחרים), עוד בתקשור בבלוגים אין לי בעיה כי אני נוהגת לבקר בבלוגTV פעמים רבות בזמני הפנוי ואוכל לפנות זמן גם למען שידורי "הלהקה" רוזית

למעלה