להקת נובה מחפשים עוזר הפקה

שלום ...אני חושב שאני יכול להתאים .

הפקה ללהקת נובה מהסיבות: *אני מכור למוזיקה בעיקר אם היא ישראלית,אני פתוח מוזיקלית לכל סוגי המוזיקה באשר הם. אני רואה מקום וירטואלי ככל מקום אחר,וכל כינוי וניק ניים בישבילי זה בן אדם אנושי עם רגשות מאחורי מסך. אני באופן תמידי גולש בבלוג טי וי במשך יותר משנה ושמה יש לי את החברים הוירטואלים הרבים שלי שאני יכול להשפיע להם לבוא ולצפות בשידורי הלהקה וגם שהם ישכנעו את המכרים הוירטואלים שלהם. אני אדם נחמד וסימפתי ומביא יחס אוהב לכל אדם,אני מאוד אוהב את אתר תפוז...אני גם מנהל את קומנת "מכורים לבלוג טי וי" זאת קומנה פעילה של חבריי מבלוג טי וי,קומנה פעילה ואף הייתה במומלצים של תפוז. רוב הזמן אני על המחשב - כי זה התחביב האהוב עליי...אז כך שמין הסתם אני גם יודע לתפעל איתו מצוין
זהו...בהצלחה לכולם ולי.

אני עוזר ההפקה הבא

מה המצב אנשים . קודם כל אני שמח שיש הצעה מסוג זה כי קודם כל אני מכור לתוכנית וכל יום רבעי בשעה 21:00 אני יושב מרותק מול המחשב בבלוג וצופה ב"להקה". אין ספק, זו מוזיקה איכותית. "נובה" אני תופס ממכם תותחים בתחום המוזיקה לדעתי המוזיקה שלכם היא ענקית לא אינדיקציות אחרות ואני אומר את זה בלב ולב , אני מעריץ ואוהב את המוזיקה שאתם יוצרים על כן הגיע הזמן שאהיה עוזר ההפקה החדש דנדש שלכם. אספר קצת עלי למרות שקשה בקצרה אך אנסה. אני כשנתים באתר תפוז ושנה בבלוגים, רשימת החברים הוירטואלים שלי מונה למעלה מ 300 גולשים שאני בקשרים חזקים וידידותיים עמם על כן אוכל לאכלס את הבלוג ברייטינג מטורף זה בדוק. אני מחובר בנשמה למוזיקה של נובה, אני שומע אותם ואני מרגיש משוחרר ותחושת רוגע , זו המוזיקה האהובה עלי שברגע שאני פותח את העינים אני שומע אותם. אני יודע לתקשר עם אנשים מכל הסוגים (צפונים/פקאצות/ערסים/מבוגרים/איכותים) יש לי יכולת שיכנוע גבוהה מידי שהיא חלק מהפרפקציוניזם שלי שמשתלטת עלי ואפילו הופכת להיות משהו רע מרוב המסירות שלי והעובדה שאם יש בידי משהו מענין אני סובב סביבו את הככל ולא רואה דבר אחר בעינים. הניק שלי הוא אחד הניקים הכי מוכרים/אהובים/שערורייתים בתפוז על כן אני מענין ואני יכול ואמשוך המון אנשים איתי. בקיצור לא ארחיב פה במילים ומעשיות רק אומר כי אם יש מישהו שיבצע את העבודה על הצד הטוב ביותר אין הוא אלא אני. (כפי שגם נעשה עלי סרט לטלויזיה בהקשר אתר תפוז). אז אחלה יום. שלומי והמצרייה.

שלום

קודם כול בהצלחה ללהקת " נובה ". שמי אושרת נעים מאוד ...... אני בת 29 וחצי , אני בזמני החופשי קיימת בבלוג טיוי למעלה משנתים.. יש לי תוכנית בבלוג טיוי של נטו מוזיקה, שידור דינמי מרתק, וחוויתי... ( אני מציינת בכוונת תחילה שהחיים האישים שלי מחוץ לרקע תפוז .) אני חייה במוזיקה אני מנגנת על אורגן 9 שנים , מאוד אוהבת ליצור , ולגלוש ויום רביעי זהו היום הפנוי שלי ואין במיקרה .... אז אפשר ליצור איתי קשר במסרים .

יודיפי

New member
שלום :) :)

אוקי אז ככה, אני חולה על מוזיקה, אני בעצמי יוצר כבר 3 שנים מוזיקה אני עובד על הקיובייס כבר שנתיים, אני מטורף על מוזיקה, אני מכין טראנס, אמביינט, צ'ילאאוט, ביטים לראפ ועוד... אני אוהב את כל הסגנונות של המוזיקה , גם רוק, מטאל וכו'... יש לי המון ידע בתחום המוזיקה וההפקה של המוזיקה, אני יודע איך להכין שיר מהבסיס שלו דרך המיקס עד למאסטרינג :) אני גם עובד על הריאקטור ובונה בה כל מיני אפקטים ודברים מגניבים :) (כן כן סינטזה מודולרית P:) אממ ובנוסף לכל יש לי הרבה זמן פנוי
אז למה לא ?

A N I g M A

New member
יו גמאני../images/Emo3.gif

למה מגיע לי? כי אני מנהלת שלושה פורומים בתפוז. כי כבר אירחתי את מיקה קרני:] כי נובה מעולים (תעשו לי ילד וזה
) כי אני יכולה להתחנף למנהלת שלהם
(היי מותק
) כי הייתי חלק מהמפיקים בבגרות שלי בתיאטרון כי אני משכנעת :] כי אני מוזיקאית בעצמי! כי מוזיקה ישראלית זה הכי הכי בעולם. יום טוב :]

ACE OF SPADES

New member
שלום לכם נובה:

תאמת אני הייתי מעוניין מפיק שלכם באולפן אולי יותר מאשר מפיק בלוג. הנסיון שלי בתפוז : מנהל פורום ווינר וטוטו נסיון במוזיקה: מעבר לזה שאני מכיר כל זאנר וכמעט כל אומן שקיים ויש לי ידע עצום שאפילו אותי הוא מפתיע, עבדתי גם עם להקה בלונדון בתור מפיק ובתור אחראי יחסי ציבור. ששם שהיתי במסגרת לימודי סאונד והפקה , בנוסף אני מכיר אישית את אחת הPR- של סוני בלונדון , יש לי נסיון רב באולפנים מקונסולות כמו SSL ו-NEVE ועד לפרוטולס , וכמובן אני גם יוצר דברים אלקטורניים הזויים בזמני הפנוי.

היי להקת נובה

אז ככה נעים מאד שמי איתי אני בן 23, מדוע אני חושב שאני יכול להיות מועיל?? לדעתי אני יכול לעזור לכם לא רק בבלוג אלא גם במודעות למיניהם, אני כרגע מפרסם מודעות על מופעים של אומנים אחרים (אומנים ישראלים) כמו סי היימן, שבסוף החודש אני מנסה להביא למופע שלה יותר אנשים. ועד כמה שהבנתי (מהפורום של סי) הצלחתי במשימה. ובתוך שעות משתיליתי את המודעות כבר הגיעה תגובה. איני יכול לאמוד מספרים אבל אמרו שהגיעה תגובה וכעת מחכה למופע של גלי עטרי שגם שם אני חבר בפורום, כבר היום הודעתי בעבודה לדי הרבה אנשים כי יהודה פוליקר מופיע בערב. לגבי הבלוג אני משמיע שירים ישראלים ללא סוף ובחרו בו לא מעט אנשים, שמו של הבלוג הוא סי היימן כאן ועכשיו... ושם אני משמיע גם שירים באנגלית, עופרה חזה, ירדנה ארזי, סי היימן, בדירוג הוא זכה ל78 קולות ובסטיסטיקות הוא מרקיע שחקים. אני חושב שאוכל לעזור לא מעט כמו שאומרים לתרום את החלקי, אני עוסק במוזיקה כבר שנים, מגיל מאד צעיר, אני מכיר שמות של זמרים שלאחרים קצת קשה להכיר בתחום המוזיקה הישראלית. ועוד משהו קטן אני תמיד חייכן ותמיד עונה בקלילות לאנשים שזה לדעתי מאד חשוב לקהל מעריצים לא קטן. אני טורח להתעדכן בלי סוף גם לגבי מפורסמים שנוסעים וחוזרים לארץ ומהארץ. אני גם לוקח את המוזיקה בעתיד זו שאיפה כרגע גם בלהקה ייצוגית של היכל התרבות בפתח תקוה. אז ככה שאני לא מבזבז זמן ואנרגיה סת ואולי בעתיד אני אהיה גם זמר. אבל זה ימים יגידו... בנתיים מחכה לתשובה שלכם לבחירה שלכם. להתראות ושיהיה לכם אחלה של יום

בואו נעשה סדר בבלאגן.....

9 שנים אני משדר בתחנות רדיו בכל הארץ טלוויזיה ערוץ 10 ערוץ "הוט" חדשות הוט בצפון מקושר לעטרה עזריה ישראלי- יחסי ציבור תואר ראשון בתקשורת דובר 2 עריות גדולות בארץ רוצים עוד....? יש המון אבל אני כרגע מוחצן מכדי להסביר עוד מוסיקה היא כל חיי והנחתי מלא טקסים ככה שלהיות עוזר הפקה של נובה זה יהיה כבוד גדול לעבוד עם להקה עם המון פוטנציאל לעתיד

אני אגיד לכם למה....

א. אני כוסית ב. אני בלונדינית ג. יש לי עיניים כחולות ד. המוזיקה היא חיי ה. אני יודעת להקליד ממש מהר ו. כוסית...כבר אמרתי?

אוף לא היה היום שידור!!

איזה באסה הייתי בבלוג ולא היה כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםם נובה אוהבים אותכם בכל מקרה YOU R YHE BEST!!

שלומי מותק

אם היית מעודכן... היית יודע שהבלוג שודר באופן חד פעמי אתמול... לא נורא תמיד יש את שבוע הבא

יוו איזה באסה , למה לא עידכנו בדף

בדף הבלוגים אני עקבתי אחרי ההנחיות בדף הראשי של הבלוגים ולא היתי גולש קבוע אף פעם בפורום זה הייתי נכנס לפה מידי פעם קורא ולא מגיב ככה שלא ראיתי את העידכון אוקי עכשיו אני בעינינים. תודה בכל מקרה עדי, מקסימה שכמותך יום טוב!

צביעות?

אם אני אוהב לשמוע את הלהקה ולראות את הבלוג שלהם זה אומר שאני צבוע? אממממממממ אם כן מענין מה זה אומר עליך... אבל כמו שנאמר עמוס אין שכל אין דאגות לא ציפיתי ממך שתבין, לכן אתה גם לא מבין על כן אתה מאושר כפי שנאמר "אשריי עניי הדעת כי להם מלכות שמיים"..... ודרך אגב.. ההודעה שלך? היא רק משקפת את עולמך הפנימי העשיר.".....חחחח ביי

newKiticat

New member
למה דווקא אני?

משום שאני עובדת קשה, וקשה מאוד כשמדובר במטרה שכזו . משום שמוסיקה היא כל חיי- ואינני רואה את עצמי ללא מוסיקה ביום-יום. הניסיון שלי במחשבים, נרחב, אך אני לא מתעסקת עם תיכנות. אני רואה את האינטרנט ככלי- לא כמטרה. הוא כלי לתקשורת ויצירה, ודרך להכיר אנשים. למעשה, עד שתפוז אנשים הגיע- לא הייתי נכנסת לאינטרנט יום-יום. עכשיו כן. בשבילי האינטרנט הוא כלי מדהים. דרך מגניבה לפגוש אנשים שבחיים לא הייתי פוגשת. בסך הכל- אין סיבה שלא!

טוש23

New member
בטח יש לנובה האלה אחלה קשרים פה

בתפוז אם מוכנים לארגן להם את כל הפירסום הזה פה! *מקנאה*

SirDreamAlot

New member
ומה יוצא לי מזה ?

מילא אם היה $.. :\ אבל ה"אינטרנט בחינם" לא שווה את הזמן שלי.

למעלה