להקת נובה מחפשים עוזר הפקה

SirDreamAlot

New member
טוב תמיד יש את האלה...

שתקועים עמוק, בתוך הקקה שמוכרים להם. ששטיפת המוח הקפיטליסטית כבר עשתה אצלהם את שלה. דור הפלאסטיק, הממוסחרים. חבורה של צבועים ומסכנים שאוכלים כל מה נותנים להם. לדוגמא תוכניות סוג ז' כמו "השיר שלנו" "כוכב נולד" להקות הבנים והפופ להקות ה"רוק" בMTV. ועכשיו "הלהקה" הזאת. נו טוב, לפחות תדעו את זה שאתם מנוצלים. מגעיל אותי לראות אנשים שמוכרים את עצמם "מוזיקה זה כל חיי, ישראלית בכלל" ועוד' רק בשביל לקבל קצת כוח ופרסום. ואנשים שמוכרים את עצמם, נקראים ***ת\צבועים. מה לא תעשו בשביל תפקיד ? כל תפקיד ? תמכרו גם את האידיאלים שלכם? חבורה של כבשים. זה מה שיביא לכם את הסיפוק העצמי כנראה, אז אני מרחם עליכם. היה שלום. כבשים.

tali botnim

New member
ילדונצ'יק...כבר מראש אני אגיד שאני

לא מתכננת לגרור את זה לויכוח. המקום של דברים האלה הוא לא פה. אני לא מתחרה לנסות להיות עוזרת הפקה אבל יש דברים שלא מקובל שיאמרו בפורום...ובכלל. אני לא מבינה למה תמיד יש את האלה בפורומים או בכל דבר למען האמת שחייבים לגרור כל דבר חיובי לריב וחשים צורך לכתוב נאומים ארוכים כל האידיאלים של שאר חברי הפורום ועל הרצונות שלהם וההתנהגות שלהם ומצפים בסופו של דבר לצאת מהנאום הזה מה זה גדולים (עיין ערך לנאום זה ממש) אבל, לא מתאים לך הרעיון להיות עוזר מפיק? סבבה לגמרי, אל תציע אתה עצמך. יש כאן תחרות, אנשים רוצים לעזור ללהקה, אז כן, הם מסבירים בדיוק למה זה מגיע להם, מה הנסיון שלהם ומה הקשר שלהם לתחום בדיוק כמו שאתה סביר להניח עשית כשהסברת בתחרות של גיא פינס למה דווקא אתה צריך לזכות בכרטיסים להופעה של בריטני ספירס. ולכן, נאומים כאלה, לא כאן בבקשה. אף אחד פה לא מוכר את נשמתו לשטן אז אתה יכול לנשום עמוק ולהירגע. סבבה?! סבבה. עכשיו שיהיה לך יום נפלא ושבוע טוב. ופעם הבאה במקום לנסות להרוס, לא יזיק לך קצת לפרגן.

מאיפה כל המירמור הזה?

אין ספק שניתן להבין ורק מקריאה רופפת של הודעתך כי את מלאת טינה , כעס ורגשות מירמור בלתי מוסברים. אם אני מעוניין לייצג להקה בכבוד כי זה תחביב וזה נותן לי סיפוק זה אומר שאני צבוע פתאטי וכל שאר הקללות שהדבקת פה? (אממ אם כן זה רק משקף את עולמך הפנימי העשיר...) אני חושב שאם אני אבחר ואני מאוד מקוה לטובת הלהקה אז אני לא יהיה "מנוצל" לדבריך אלא אני אהנה מזה ויעשה את העבודה כמו שצריך . משפט בשבילך: טיפש לא יוכל להבין את חוכמתו של החכם כי הוא תמיד יראה בעיניו טיפש על כן אני אסכם פה במשפט מהתורה "אשריי עניי הדעת כי להם מלכות שמיים".. להתראות.

AmiNova

New member
כל מילה בסלע. מצית את המחשבות שלי

עמי - סולן הלהקה.

למעלה