לוח מודעות חדש לשבוע 2-8/8

../images/Emo20.gif"איך לדבר כך שהילדים יקשיבו...

ולהקשיב כך שהילדים ידברו"
הסדנה המקורית להורים - הקניית כלים שימושיים
מבוססת על רב המכר הנושא שם זה
מבית לייף סנטר - המרכז להורות מקושרת
בחוג אינטימי בבית או בכל מקום שנח.
אין צורך בחשיפה אישית. הדגמות ותירגול מתוך חוברת.
050-9050097 או במסר/מייל
[email protected]

../images/Emo35.gifשאלתן מי אני../images/Emo35.gif

קוראים לי קרן. אני בת 34 ואמא לשישה ילדים
. במקצועי הרשמי, אני מדריכת טיולים, אך בשנים האחרונות הבנתי שיש לי יעוד חשוב בחיים - לגדל ולחנך דור חדש של אנשים ישרים ויהודים גאים. את מיומנויות התקשורת של לייף סנטר הכרתי לפני כעשר שנים, עת יצא הספר "איך לדבר כך שהילדים יקשיבו ולהקשיב כך שהילדים ידברו" לראשונה, וקיבלנו אותו במתנה מהמתרגמת, שושנה הימן (חברה ותיקה של המשפחה). מאז הוא לא עוזב אותי, ומנחה אותי בכל הזדמנות והתמודדות שילדי מספקים לי. (והם מספקים הרבה...
) לפני כארבע שנים החלה שושנה היימן בהכשרת מנחים של הסדנאות המבוססות על הספרים של לייף סנטר, ואני מיד מצאתי את עצמי כחלק מהצוות בקורס המנחים הראשון.
יש לי התוודות על קושי, ואשמח לעזרה של משתתפות הפורום... עד היום לא הצלחתי להביא את עצמי לפתוח סדנאות.... (אני ממש מתפדחת, אבל נראה לי שכאן הפורום הנכון לפתוח ת'נושא, אולי הייתי צריכה לעשות את זה בשירשור נפרד...). עם עמידה מול קהל אין לי בעיה בכלל, ולהעביר את הסדנאות שהן לחמי ואורח חיי, אני משתוקקת לעשות ויודעת שזה יצא מדהים! ושאנשים יתחילו לראות אור ביחסיהם עם ילדיהם וירכשו כלים מצויינים ושימושיים לביסוס ההיקשרות במשפחה מגיל 0-120! אז מה הקושי....? השיווק העצמי והעיסוק עם כספים, מס הכנסה, מע"מ ולמצוא את הנישה המתאימה בה אוכל לשווק את עצמי וקהל יעד לסדנאות. אשמח לתובנות, עצות, תמיכה ועידוד
תודה למי שקראה עד הלום
קרן

שני מקומות אחרונים בהחלט- טיול ערב ט"ז באב

טיול רומנטי במוצאי טו באב- אז הירח מרשים יותר. סיפורים ושירי אהבה
ויין
עם מיכל קנדל המדריכה ודוד (דדי) בר-שלום נגן גיטרה
. נטייל בזיכרון יעקב הקסומה בפינות חמד מוכרות יותר ומוכרות פחות. נתכבד ביין ושיכר במהלך הטיול ונסיים בבקתה קסומה וחדשה לטעימות יין והסבר
. יום חמישי 6/8 בין השעות 20:00-23:30 מחיר לזוג- 170 ש"ח יחיד 90 ש"ח, מחיר מיוחד לחברות קישורי אמהות- 180 ש"ח לזוג. פרטים בקובץ המצורף והרשמה עד הערב- 2/8 !!! להזכירכן- מיכל יד שלום "יד לסדר" זכתה בכנס הארצי בהגרלה שנערכה על ידי- בכרטיס כניסה זוגי ב-50 ש"ח!!!!

כמובן התבלבלתי- מחיר הנחה לזוג חברות "קישורי"

הוא 160 ש"ח ולא כפי שנכתב. שימו לב לפרטים המעודכנים והנכונים בקובץ המצורף

יומטוב5

New member
בוקר טוב

אני מחפשת מאמנת אישית ועיסקית ראיתי פה בשבוע שעבר ואני לא מוצאת אותה תודה ויום טוב

lilachba

New member
ג'וי מרוז - ברור:) 052-2697321

היא תלווה אותך לאורך כל הדרך להצלחה אישית או/ו עיסקית.

ממליצה בחום על רווית רדיאן מנהלת מעגל הרצליה

יש לה המון ניסיון ביעוץ ארגוני , היא מאוד קשובה ללקוחות שלה ועוזרת להם להגיע למטרות שהציבו לעצמם. נייד : 054-4956704

יש גם את אמא מאמנת

יעל דורון יבין 052-2739003,יעל היא מאמנת אישית ועיסקית,במיוחד לאמהות.

אני מאמנת אישית

אני מאמנת אישית ועסקית. שמעת על אימון הווייתי? את מוזמנת לצלצל אליי, נקבע פגישה שבה אספר לך על האימון ההווייתי. איזבלה זויברמן 054-3974953

ענו על השאלות הבאות:

* עוד חודש נשאר לסיום החופש וכבר בא לכן לשלוח את הילדים לארץ רחוקה רחוקה? * הילד בן השנתיים שלכם משתטח באמצע הקניון בצרחות ומכות ואתם לא בטוחים מה לעשות? * בן הארבע שלכם עוד ישן איתכם בלילה ואתם מתים להרגיל אותו לישון במיטה שלו ולא יודעים איך? * סבתא טוענת שהילד צריך להיגמל, אבל אתם לא בטוחים שזה הזמן המתאים? ואם כן, לא יודעים איך לעשות את זה נכון? * הילדה לא מצליחה להתארגן בבוקר, ואתם מאד חוששים לקראת כיתה א'? * ואפרופו בית ספר- האם אתם מפחדים מהרגע בו הוא יתחדש ושוב תקבלו טלפונים נזעמים מהצוות לגבי התנהגותו של ילדיכם? * בת/בן העשרה שלכם משתנה, ואתם כבר לא בטוחים איך לדבר ולהתנהג איתה? אם אחת או יותר מהשאלות האלו נוגעת בכן, אתן מוזמנות להשתמש בי! שמי קרן יטיב ואני מנחת הורים מוסמכת, אם לארבעה, בעלת תואר שני בחינוך והרבה ידע וניסיון בעבודה עם הורים לילדים בכל הגילאים. איתי תוכלו להעלות את הדברים שמפריעים לכם, שאתם לא בטוחים בהם, שנדמה לכם שצריכים להיות אחרת. נרכוש כלים ומיומנויות ליצור הורות מספקת, נעימה ומתאימה לכם ולילדיכם. אני מזמינה אתכם למסע משותף של למידה וחוויה. ביחד! אשמח לשוחח איתכן קרן יטיב 050-201-07-07 [email protected] "...ללמוד להכיר את עצמי כהורה לדעת מה אני יכול ומה אני רוצה"

אמא? מאזור ת"א? הצטרפי למעגל אמהות לתינוקות

המעגל מאפשר:
לאוורר תחושות ומחשבות הקשורות לאמהות
לצאת מהבית ולהתחבר עם עוד אמהות לתינוקות מאזורך
לעשות משהו למען עצמך ותינוקך. מתחילות ב-12 באוגוסט, ימי רביעי עוקבים, 8 מפגשים, אחת לשבוע. אשמח לשמוע ממך,

liatrosner

New member
כלי שיווקי חדש, ייחודי, מרענן ובהתאמה אישית

כלי שיווקי חדש, ייחודי, מרענן ובהתאמה אישית- כרטיס ביקור דינאמי אם יש לך לא יותר מדקה לתפוס את תשומת ליבו של הלקוח שלך, וזה כל מה שיש לך... סרטון של 60 שניות המעביר בצורה חווייתית את מהות העסק, בידול העסק והתועלות עבור הלקוח הפוטנציאלי על ידי הבנה של יכולות ליבת העסק שלך, בידול העסק, קהל היעד ומטרותיו- נבנה לעסק כרטיס ביקור דינאמי יחיד ומיוחד עבורך 1. חסכון בזמן- מספק את ההסבר הראשוני והתדמיתי לגבי העסק 2. חוויה ללקוח- דרך לרגש את הלקוח ולעשות חשק לשאול עוד 3. שימוש נרחב ויום- יומי- שימוש במדיות הקיימות- הוספה לאתר, שליחת במייל שיווקי, פורומים רלוונטיים (דה מרקר, facebook, ביז), דיסק מעוצב בכנס ואין לזה סוף... אשמח להציג אותך בצורה הטובה ביותר! כרטיס ביקור דינאמי- החל מ-950 ₪ בלבד. רְגָעִים~ סטודיו לבניית מצגות חווייתיות ואפקטיביות~ ליאת רוזנר 054-4847334

צוציקים בחצי מחיר ../images/Emo192.gif

מבצע השבוע בבילבי
עד 50% הנחה על כל קולקציית הקיץ של צוציקים שמלות טריקו מתוקות ב 39.90 חליפות מקסימות לבנות החל מ 39.90 חולצות פולו חגיגות לבנים ב 39.90 סוף עונה בבילבי

../images/Emo42.gif לגעת בכאב - כלים להתמודדות עם כאב בלידה

לגעת בכאב - סדנה חוויתית מרוכזת שנותנת לכם כלים מעשיים להתמודדות עם צירים והקלה על כאב בלידה את לקראת לידה? פוחדת מהכאב, חוששת מהלא-נודע? הפחד הוא טבעי ונורמלי ואת לא לבד. אך כשאת פוחדת, את מתכווצת. וכשאת מתכווצת - זה כואב יותר. אנו מזמינות אתכם לסדנה חוויתית ייחודית, בה נרכוש ונתרגל ארגז כלים מנטלי ופיזי להתמודדות מעשית עם צירים והקלה על כאב הלידה. בסדנה: • תלמדו כלים מעשיים במגע, נשימה ותנועה להתמודדות עם צירים והקלה על כאב. • תתרגלו טכניקות להרפיית מתחים מעולם השיאצו, הרפלקסולוגיה והרפואה הסינית • תקבלו טיפים ללידה קלה, חיובית ומעצימה. הטבה לבנות קישורי אימהות - כל נרשמת לסדנה תקבל פגישת ייעוץ והכוונה אישית לקראת הלידה במתנה.

למעלה