לוח מודעות חדש לשבוע 2-8/8

דן דן2

New member
היי

אני אדע יותר בהמשך, אנסה לארגן קבוצה ואשמח להיות מכותבת, אני לא בקישורי אימהות וניכנסת הנה לעיתים רחוקות אז אי מייל עדיף

היי עדי...

אשמח לעדכן
אני כבר יודעת על קורס בספטמבר, אם זה רלבנטי, ממש לפני החגים. 3+10.9 שני ימי חמישי 18:00-22:30... ולגבי צפוני, אגיע בשמחה להעביר קורס ל-6 משתתפים ויותר שיתארגנו להם.

../images/Emo204.gif ממה את רוצה להשתחרר?

היי נשים יקרות, אני מעבירה עוד שני קורסים קצרים ומדויקים של EFT (רוצות לדעת מה זה
? המשיכו לקרוא) באוגוסט, עוד הזדמנות למי שעדיין לא למדה ורוצה כלי רב-עוצמה לחיים שלה. כלי שאיתו תוכלי לטפל גם בעצמך בדברים המטרידים אותך: רגשיים, גופניים, מנטליים...ובקלות ומהירות יחסית. זה התחיל כשכל מיני אנשים פנו אליי ורצו ללמוד ממני וזה ממשיך עכשיו הלאה גם אליכן. אני מזמינה אתכן לבוא. דברו איתי חופשי, תשאלו, אני כאן. הפרטים בקצרה:
קורס שחרור רגשי (EFT) בסיסי עם דלית מרכז תל-אביב, אוגוסט 2009 EFT=Emotional Freedom Techniques ניתן ליצור שחרור רגשי וגופני דרך סידרת פעולות פשוטה שהתגלתה במקרה על ידי פסיכולוג אמריקאי בתחילת שנות התשעים. שילוב של טפיחות על נקודות מהרפואה הסינית עם ידע חדש ורב-עוצמה. הטכניקה מאפשרת הקלה עמוקה ונמשכת, במהירות יחסית, גם במקרים שבהם דברים אחרים לא הצליחו לגעת. היופי הוא שהיא מתאימה גם לשימוש עצמי, וכמובן גם עם אחרים. בחרו את המועד המתאים לכם: בוקר: שני ימי רביעי 12.8+19.8 10:00-14:30. ערב: שני ימי חמישי 13.8+20.8 18:00-22:30. עלות כל קורס: 450 ₪ המנחה: דלית-יעל אייזן, מנחה, מטפלת ומדריכה אנשים בתהליכי ריפוי ושינוי
להרשמה ועוד פרטים: דלית-יעל אייזן 054-4657940 [email protected] http://www.artofliving.co.il/eft.html עוד מידע על ה-EFT באתר הרשמי: http://www.emofree.com

5/8 ומדי יום ד' בב"ש - מתחם הורים ותינוקות

במסגרת פסטיבל "רביעי בסמילנסקי" הורים ותינוקות יוכלו "לטעום" מסדנאות עיסוי התינוקות וראשית ההורות בהנחייתי. הפעילויות יתקיימו ב19:15, 19:45 ו-20:15.

lovelish

New member
נפתחת סדנאת בייבי יוגה בקרית השרון

הסדנא בת 5 מפגשים שבהם נשחק ונתרגל נצחק ונהנה.... הסדנא מיוחדת כיון שהיא מתייחסת גם לאם ולא רק לתינוק. הגישה היא גישה הוליסטית התינוק,האם,האם והתינוק. נשתמש בקולנו ובחפצים יהיו גם תרגילים בעמידה ומוזיקה ועוד......

אביג4

New member
../images/Emo20.gifהפנינג הורים ותינוקות - בתל אביב

יהיו סדנאות - בייבי יוגה, ליווי התפתחותי, תזונה לאחר לידה יהיו דוכנים: גילגול, המנשא הנכון, אמאמא (בגדים לקטנטנים) ועוד בואנה! יום שישי, 7/8, 10-13:30 רחוב צוויפל 9א, תל אביב, שכונת ביצרון פרטים מלאים בהזמנה המצורפת הכניסה חופשית כמובן!

דן דן2

New member
למכירה אתר יעוץ עסקי

מעבירה מייל שקיבלתי יתכן שיעניין את המאמנות והיועצות פה שלום לכם, אני מעונינת להשכיר או למכור את האתר שלי שמקודם כיום במקום 2-3 בגוגל במילה "ייעוץ עסקי". כתובת האתר www.doritbar.com כמה מילים על האתר: האתר ממוקם בעמוד הראשון בגוגל במקומות 2-3 במילה "ייעוץ עסקי. 1600 אנשים בחודש מחפשים את המילים ייעוץ עסקי 200 אנשים במומצע נכנסים לאתר שלי בחודש. פונים אליי במומצע במייל ובטלפון - 12 אנשים. נסגרות כ- 4 עסקאות בחודש. הדומיין ותיק - בן שנה וחצי. לאתר יש 160 קישורים מאתרים אחרים. מחיר השכרה או מכירה יינתן למתעניינים רציניים - ניתן להשכיר מינימום 12 חודשים. השכרת האתר או קנייתו כוללת קבלת ליווי ממקדם האתר שהביא את האתר למיקומו הנוכחי בגוגל (דוראן שרותי אינטרנט) ליווי שערכו 1000$. מטרת הליווי למקסם את תוצאות הרכישה על הצד הטוב ביותר עבור הקונה/המשכיר ולהעביר את הכוח של האתר הנוכחי לאתר אחר בהתאם להנחיות של מקדם אתרים מקצועי. חשוב לציין שמי שיחליט לקנות/להשכיר את האתר - לא צריך להשתמש בתכנים נוכחיים השלו וניתן לבצע הפנייה כזו המאפשרת לגולש להקליק על המיקום של האתר "לשעבר שלי" ולהגיע לאתר שלכם בלי בעיה!!! אשמח אם תעבירו את המייל הזה לאנשים שנראה לכם שעשויים להתעניין ברכישה/השכרה של האתר. שלכם בברכה דורית בר 077.4336030 052.3622506 www.doritbar.com

לגעת בפחד-סדנה לנשות מקצוע המלוות הריון ולידה

לגעת בפחד - שיטת טיפול שנותנת לך כלים מעשיים להתמודדות עם פחד, חרדה וכאב בהריון ולידה - *** סדנה מקצועית לנשות מקצוע המלוות היריון ולידה, מדריכות הכנה ללידה ודולות *** פחד הוא חלק בלתי נפרד מתהליך הלידה. פחד עשוי למנוע מהיולדת ללדת בדרך שהיא רוצה, או להניע אותה ללידה הנכונה עבורה. עבור היולדת, תהליך ההכנה ללידה הוא תהליך עמוס מידע ופרטים. עם הידע, ההבנה והמוכנות הרגשית עולים חרדות, דאגות, בלבול ופחדים. הפחד מהכאב, החשש מאבדן השליטה וההתמודדות עם הלא-נודע עלולים לעמוד בדרכה של היולדת לחוויה טובה וחיובית. בזמן הלידה, עוצמת הכאב הפיזי והעומס הרגשי מפתיעות את היולדת. היא מגלה כי דרכי ההתמודדות היומיומיות שלה עם פחד וכאב אינן עובדות עבורה. כאשר הלידה מנוהלת על ידי פחד, היולדת עשויה לחוות אי-ודאות וחוסר אונים, ולתמונה נכנסים עיכובים, סיבוכים והתערבויות רפואיות. בואי להכיר את לגעת בפחד – שיטת טיפול שנותנת לך כלים מעשיים להתמודדות עם פחד וכאב בהיריון ולידה. בסדנה חוויתית ייחודית המיועדת לנשות מקצוע תלמדי על תפקיד הפחד בלידה ותקבלי כלים מעשיים שיעזרו לך ללוות את היולדות שלך לקראת לידה בריאה, חיובית ומעצימה: • תלמדי לזהות דפוסי חשיבה והתנהגות מבוססי פחד. • תתרגלי טכניקות מנטליות ופיזיות לזיהוי ושחרור פחדים. • תרכשי כלי מגע, תשומת לב, דמיון מונחה, נשימה ותנועה להקלה על כאב. • תלמדי איך להפריד את הפחד מהכאב ולהפוך את הפחד לכוח מניע. • תרכשי כלים מנטלים לחיזוק היכולות והביטחון בכוחות הגוף והנפש ובתהליך הלידה. • תתרגלי כלים להכנה רגשית לקראת לידה ואימהות. • תקבלי מרחב לצמיחה והתפתחות אישית ומקצועית. להרשמה ופרטים נוספים: 054-4555401 וגם [email protected]

למעלה