לוח מודעות חדש לשבוע 2-8/8

עזרה ראשונה ברפואה משלימה

מפגש מרתק ומעשי כלים להתמודדות עם סימפטומים שכיחים בילדות פרטים מלאים בקובץ המצורף להתראות ליאה

pe t e l

New member
מבצע אוגוסט ../images/Emo26.gif 20% הנחה על עוגה

מבצע עוגת וובקינז ממשיך. הבובות המתוקות יכולות להפוך לבובות אכילות מבצק סוכר.
20% הנחה, עד סוף אוגוסט, על עוגות עם פיסול בובות הוובקינז לכל חברות המעגלים ולכל ההפניות מטעמכן.
בובה אכילה מבצק סוכר להניח על עוגה שאפיתם לבד. 20% הנחה עד סוף אוגוסט על הזמנת טופר לעוגה עם דמויות הוובקינז. הנה עוגת יומולדת לשתי בנות שרצו את הוובקינז שלהן על העוגה
(ותודה לטופיל'ה על ההפניה). דנה

../images/Emo202.gif זה הגיע ל../images/Emo44.gif

אז לאחר הקדימון ברדיו, שמחה ומתרגשת לראות את עצמי בטלויזיה... התכנית שצולמה להופ הורים בחורף משודרת עכשיו, ואפשר לראות קצת באתר. מותר להסמיק..?

דן דן2

New member
ראיתי - מעולה!!!

כבר אמרתי לך פעם אבל אומר את זה עוד פעם את פשוט ניפלאה. ואת פשוט במיקצוע הנכון. קישררתי בקומונה אחרת שגם הן יהנו ממך

דן דן2

New member
אסנת !!! אז למה את לא אומרת כלום

מזל שניכנסתי הנה במיקרה עכשיו אני אחפש

אילהT

New member
WOW

את נראית ונשמעת נהדר!!! קול ברור ובטוח, איפור מצויין! ביגוד - או-ל-לה שאפו!

אוסיש

New member
אסנת יקרתי כמה שאני גאה....

מצטרפת לכל מילה שאמרה אילה ואני כ"כ גאה שאני מכירה אותך

belightful

New member
למה לחכות עם הדיאטה לאחרי החגים???

מבצע קיץ לחברות מעגלי קישורי אימהות: אני יודעת שהקיץ זו תקופה קשה למי שמעוניינת לעשות דיאטה ולרדת במשקל, אין סדר יום, הילדים בחופש, אנחנו יוצאים לחופשות משפחתיות, נוסעים לחו"ל.... והתקופה הזו מתחברת לנו ישר לחגים שבהם ממש לא בא לנו לשמור על המשקל ולעשות דיאטה ובסופו של דבר אנחנו מוצאות את עצמנו עם כמה ק"ג מיותרים שמאוד קשה לנו להפתר מהם... בדיוק בשביל זה אני רוצה להזמין אתכן, חברות מעגל קישורי אימהות לפגישת אימון לדיאטה חינם כדי לאפשר לכן לקחת אחריות על מה שאתן אוכלות ולבחור להשקיע בעצמכן ולהתחיל דיאטה גם בתקופה שזה בסדר עדיפות נמוך יחסית... לא צריך לחכות לאחרי החגים, אין זמן מתאים מעכשיו לעשות את השינוי ואני אשמח לעזור לכן לעשות את הצעד הראשון!!!! אני מקיימת פגישות גם באינטרנט (עם מצלמת אינטרנט ומיקרופון) וגם בטלפון כך שכל אחת מכן לא משנה איפה היא גרה יכולה לפגוש אותי.... לתאום פגישה בחינם: 052-2379376 מחכה לשמוע מכן ענת לובלינסקי-אינדיך מאמנת אישית לדיאטה וחשיבה רזה

איזו הצעה נדיבה וטובה

אני אמנם בשלב פאסיבי לגבי שמירת מישקל. אין לי כרגע כוחות להתחיל עם זה, אבל הבת שלי ממש רוצה להכנס למסגרת שקצת מחייבת תשומת לב למה שהיא אוכלת ומוציאה. נוכל לצלצל אליך בשבילה?

אוסיש

New member
ואוו! בנות אל תהססו ואל תחשבו פעמיים

אני עוברת תהליך עם ענת והאימון לדיאטה מזמן תופס ל-אימון לחיים. הרבה שינויי חשיבה קטנים שהאירה לי ענת בחדות אבחנה שלה ובחוכמתה גרמו לי להשיל קילוגרמים עודפים (ועדיין הם נושרים) ולהשיל מכשולים נוספים. ממליצה מאד!

בלק אאוטים, קושי בהתארגנות, התמצאות במרחב

אבחון וטיפול בשיטת ורדי, על ידי תרגילים תנועתיים מהנים ותרגילים בכתב , מעלים את רמת הקואורדינציה אשר יוצרת קשרי מוח גוף. אז אם אתם מכירים תינוקות שלא מתהפכים\זוחלים\יושבים וכו'. ילדים ונוער - עם קשיים בהתארגנות בבוקר, נתקלים ושופכים דברים, קשיי קשב וריכוז,בלקאאוטים במבחנים וכו'. מבוגרים - בעיית התמצאות במרחב, קושי בשליפת אינפורמציה, בעיות זיכרון. אני הכתובת !! יתרונות - מעבר לטיפול הפיזי-קוגניטיבי אני משלבת טיפול ריגשי הומאופתי ועל ידי כך נותנת הסתכלות ומענה לאדם השלם. לפרטים לפנות להדר בר יוסף 052-5518944

למעלה