ליגת הפורום: סיבוב 1 משחק 1

הודעת ביניים

מספר האנשים ששלחו רשימות עלה ל-12. מצד אחד זה מצויין. מצד שני, מספר המצביעים פחות ממספר שולחי הרשימות, שזה פשוט אבסורד!! כל דרי הפורום - במיוחד אלו שלא שלחו רשימה - נקראים בזאת להצביע בעד הרשימה האהובה עליהם. *לכו להצביע!!*

JimiH

New member
ל-Albatross

הכל עניין של טעם, אבל המקור הוא של בוב דילן, שלדעתי מסמל את ה-משורר המשפיע ביותר על המוסיקה המודרנית, הרבה מעבר לג'ון לנון, ספרינגסטין, ניל יאנג, או אפילו רוג'ר ווטרס. אני לא התעסקתי יותר מדי במסר שבוב דילן ניסה להעביר, כמו שכבר אמרתי בשירשור קודם, אני מעדיף שלא לדעת את הניתוח הרשמי של השיר, אבל עד כמה שהבנתי מפרטים ביוגרפיים של דילן, השיר נכתב בתקופת מלחמת וויטנאם, ולדעתי הוא גם מדבר על המלחמה ועל ההשלכות הפצפיסטיות שלה. ובנוגע לגירסה של גאנז, לדעתי הם סתם ליכלכו אותה, לא אהבתי את הקאבר, ובזמן האחרון סלאש מרגיז אותי (זה לא אמור לעניין אף אחד סתם רציתי לומר את זה)

רשימה שניה

בשתי הרשימות שירים אהובים, אבל בשניה יש את Yes עם אחת מיצירות המופת שלה, Close to the edge

deePink

New member
../images/Emo127.gif רשימה מספר 1...

בעיקר בגלל 1,2,6 וההשקעה!
( אה... וגם בעיקר כי Imagine מורר בי צדדי בחילה..
)

הם לא יגיעו רחוק, למה?

כי נעשה פה "תודעת אויב". יש לי ידע על הטעם של אקו למשל...

שישלח את רשימתו...

מותאמת לטעם החברים. זה רק ספורט ידוע אבל שיהיה ספורט הוגן!

thezanani

New member
../images/Emo188.gif2../images/Emo188.gif

בעוונותיי הרבים. בעזרת השמיים והעורך של 88fm,שמתעקש להציף את התדר שלו בשעות על גבי שעות של ג'אז ותיפוף של מקהלת יד שרה,אניי אשלוט ברזיה של הרשימה הראשונה האפלה והמגית. בנתיים,u2. אוף.

אפשר להיכריז על

תבוסה. שתיהן קיבלו ביקורות טובות ורעות.משחק חלש, צפוי? פרשנים!

למעלה