למיכה-לאור העובדה שגילה התמדה

אנימו

New member
../images/Emo41.gifלמיכה-לאור העובדה שגילה התמדה

והשקעה בשעות הקטנות של הלילה בתרגום יפיפה של קטע, מעתיקה אותו לכאן, להנאת הכלל שלא שזפה עינו את היצירה: קטע נחמד שקיבלתי היום במיילו מיכה רגב ו 01:25 | 20/11/05 המקור היה באנגלית, ואני בכייף טרחתי לתרגם אותו חרוזית. מי שירבט אותו? אין לי מושג, ובעצם מה זה חשוב, העיקר שנצחק. הראי אני מסתכל בראי, ומה רואות עיני? איך אדם זר לחלוטין ניבט אלי. לא יתכן שזו דמותי אני מעיר, כיוןן שאני הרבה יותר צעיר, וגם לא שמנמן כזה , כמו שנראית הדמות שניבטת אלי מהראי הזה. או היכן המראות (ראי ברבים) שהכרתי פעם, כדוגמת אלו שיוצרו לפני שלושים שנה, עם טעם. עכשיו הכל השתנה, ואני משוכנע שכולכם תסכימו, שהמראות עכשיו אינן באותה האיכות, כפי שהיינו. לכן, הסירו כל דאגה מלבכם, כאשר יופיעו הקמטים, כי לא כך הם פני הדברים, למרות שאיננו כה מושלמים. זה לא אנחנו עם המראה הפגום, זה פשוט הראי שזקוק לתיקון...

odo13z

New member
היי קפטיין. וזה מזכיר לי...../images/Emo6.gif

קטע שכתבתי לא מזמן. אולי כבר הבאתי לכאן. אולי לא. מכסימום - פעמיים כי טוב. . קמתי מוקדם מדי. דידיתי אל המקלחת בעוד עיני מתרגלות לאור המסנוור כל הליילה חלמתי על פילים שלא נתנו לי לישון. פגשתי אותו. מרחתי את פניו בקצף סמיך. העברתי את סכין הגלוח בתנועות אוטומטיות. עיניו העייפות ניבטו בי בשתיקה. שערו המאפיר לא ממש החמיא לו. רפיון קל בלחייו השכיח כמעט את אלה שהביטו בי לפני שנים. קמטים חדשים סביב עיניו. היום גיליתי עוד כמה. לא אומר לו כלום. הוא יודע לבד. אני חושב שדי לי לראות אותו להיום. בשרותים של העבודה אין מראה. . דומה קצת . לא ?

emmy5

New member
דוקה היום ,הקטע זו , ההרגשה שלי ..

אולי בצורה אחרת ...הלב והשכל בשיחה מתמדת ... ביום שלישי הבן שלי עבר נתוח מעקפים , שבת שחררו אותו הביתה , אני מאושרת אבל ... אני קצת מבולבלת ולא יודעת איך ומה לעשות .. כשמבאים תינוק הביתה ..תינוק שלי , אבל אצל אמא אחרת ... אני בטוחה שהאמא השניה מטפלת בו ,מצויין ..אבל אני זוכרת את הבן שלי ,הרך הנולד ..וגם אני אישה צעירה ,אחרי לידה ...בכיתי .. זו ההרגשה שלי ,היום .. רק החיבוק שלכם , קצת מנחם אותי .. ולא בטוח שיכולים להבין אותי .. בכל זאת ,להיות איתכם ,, עושה לי טוב ....איזה בכיינית נעשתי .. מי שיכול להבין ,טוב .....על תשברו ראש להבין אותי ..אני סתם כותבת ..אפילו הכתיבה שלי לא ברורה .. אבל אני בין ידידים ,ונותנים לי להטבתה. סליחה ותודה שאתם איתי .. מבולבלת אבל מאושרת . קבלתי תינוק במתנה ..זו הרגשתי .. הספור מורכב , אבל ההרגשה מאוד דומה ..זה לא הראי ...זה הלב ...זה המח ...שעובד ללא הפסקה ...

מנורה

New member
אמי היקרה ../images/Emo23.gif אמא מרגיש ומבין

ובמיוחד כאין לה יותר שליטה ואין לה זכות להעיר להאיר ובודאי לא לפנק. כן התינוק שלנו גדל ואולי בתוך תוכו היה רוצה להתכרבל בין זרועותינו ולהרגיש מוגן אבל קשה לו להביע קשה לו להגיד הרי הוא גדול ויש לו מחויבויות משלו ולכן צריך להיות חזק אנחנו באהבתנו ובתמיכתנו נותנים לו את הכח וטוב שכך. ולך

אמי יקרה ../images/Emo23.gif כל כך מזדהה ומבינה

אותך- שמחה שהבן מחלים "לפי הספר" וחזר אל משפחתו התומכת.
"כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא ואין דאגה כמו דאגה של אמא ואין בעולם מי שיאהב אותך כמו אמא רק אמא שלך"

yuli139

New member
../images/Emo101.gifאממי,מבינה אותך,אוהבת ושולחת

מכאן המון חיבוקים והמון כוח

emmy5

New member
כמה שאני זקוקה לחיבוק ,תודה לכולם

תודה ,תודה לכולם

נֵנָה

New member
אממי'לה יקרה. העיקר שהבן יבריא, כי

זה הרי הכי חשוב לנו, נכון? חוץ מזה, אני בטוחה שה"אמא" האחרת בודאי תרשה לך ללטף ולחבק את הבן היקר... אינך צריכה "לטפל" בו, בשביל זה יש לו את רעיתו וכל מה שאת צריכה זה רק להרעיף עליו מחומך ומאהבתך...
. מאחלת לצביקה החלמה מהירה ושלמה, ואת שתמשיכי לרוות ממנו ומכל ילדיך, נכדיך וניניך, הרבה אהבה ונחת והעיקר בבריאות טובה...

ora11

New member
אממי יקרה ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

boaz31

New member
אמי-משו על אמא {לא שלי}כל אמא

אמא זה השם שאפילו אבא צועק כשקורה לו משהו אמא היא הראשונה שפורצת בבכי והראשונה שמנסה להרגיע

אנפה2

New member
אמי יקרה, כמה אני אותך מבינה../images/Emo140.gif

לפני שלושים שנה החזרתי הביתה מבית החולים 2 עוללים, עוללה שנולדה לאחר שאביה בליבו לקה. אביה היה אז עלם חמודות שאך התחיל את חייו לחיות, לא היתה אמא לצידו (אמו נפטרה לפני נשואינו) ואני הייתי צריכה להיות גם אמו וגם אישתו. כוחות מקבלים לתקוות מיחלים ועם כל זה פורצים ויוצאים לחיים חדשים ובריאים. מאחלת לך מעל הלב , שיעבור הכאב, כי הנה אתם כך נראה בדרך הנכונה.

vera2

New member
emmy5 יקרה זאת תחושה זמנית ../images/Emo140.gif

את מבולבלת מאושר שהכל כבר מאחוריך בהצלחה ובנך בבית.עד הניתוח היית במתח ובטח ביום הניתוח. כעת התחושה שלך כמו בלון שיצאה ממנו האויר.ואם אני קוראת בין השורות את היית מטפלת בו כעת הכי טוב בעולם. אבל, את לא מרשה לעצמך שמה ייפגעו. א)מעודדים את המטופלים להיות כמה שיותר עצמאים ופעילים כך שבגדול הוא דואג לעצמו.ב)אני בטוחה שגם רעיתו עושה כמיטב יכולתה על מנת לעזור לו להגיע להחלמה מלאה.ג)הכי חשוב אם כך את מרגישה וזה מה שיעשה לך טוב תיסעי לשם ותתרימי את חלקך כי עדיין התרופה הטובה ביותר להחלמה זה אהבה,אהבה, ושוב אהבה ואין אהבה כמו אהבה של אמא..החלמה שלמה לבנך ולך אני מאחלת לחזור כמה שיותר מהר לשיגרה.

הענאלע

New member
אמי, התעודדי, ההחלמה בד"כ מהירה

ומאחלת לכם שגם אצלכם יהיה כך. המחותן שלנו עבר ניתוח מעקפים בגיל 72 ותוך כמה ימים חזר לעצמו. היום חי חיים רגילים ואפילו יותר: חו"ל, טיולים בארץ. מבינה ללב אמא, אבל הכל יהיה בסדר!

תודה למיכה על התרגום- אהבתי ../images/Emo45.gif

והמילים מזכירות לי כמה שורות שקיבלתי במייל: דיוקנך נשקף אליך מו המראה מחלונות הראווה ומן השלוליות, אולם, רק במקום אחד משתקת נפשך - בתוך עיניך שלך, הבט בהן, אל תוכך פנימה והתבונן למען תדע את עצמך."

למעלה