למיכה-לאור העובדה שגילה התמדה

בת אל 7

New member
מסתבר שהחיים לא נגמרים../images/Emo142.gifבכל

גיל. היום בא למתנס אדם בגיל 90 + אני מחפש אשה שתגור עימי, הסתכלתי עליו, ספק בתמיהה ספק ברחמנות. חשבתי בליבי הוא מחפש אשה שתכבס לו שתבשל לו, לפתע אמר ללא שנשאל, אני מחפש אשה לא שתבשל לי לא שתכבס לי ,אלא אשה שתהיה חברה שלי,אני עדין בסדר... הסתכל לכל עבר והחל לגחח,..אשה שתקום איתי בבקר שתחייך אלי, ואני אעשה לה קפה למיטה וארוחת בקר. אני בלי אשה כמו דג בלי מים טען. לבסוף תלה שלט ענק על לוח המודעות...מבוקשת אשה לשם חברות והענקת חום אחד לשני למטרה רצינית. הסתכלתי עליו ולא ידעתי אם לבכות או לצחוק. הלואי שיצליח

p a l o m a

New member
מיכה הוצאת לי המילים מהפה.. תוחלת

החיים עולה זתומרת שיגיעו עוד מעת ל120.. אז מה זה כבר 90?.. חוץ מזה אני שוב חוזרת לאמא שלי היקרה שהיא בת 90.. חריפה שנונה.. דעתנית..פשוט כמו אשה צעירה.. וגם מבקשת כל הזמן בגדים בצבע אדום וירוק וכחול.....(ולעומת זאת כל הזמן אומרת "אלוהים שכח אותי..) והכי חשוב היא בדיור מוגן ומתלוננת "שהזקנים האלה ממש מעצבנים אותי" (היא בין הכי זקנים כמובן...) לידיעתכם - אנחנו עדיין כולנו יאנוקות............

חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif נהדר פלומה

איזה אמא מקסימה, כייף לך שיש לך אותה, ושתהיה לה אריכות ימים בבריאות טובה,נשקי אותה גם בשמי. אגב יש עוד פנומנים, בגיל 90 + נשים וגברים, אני מכירה דמות חיפאית מיתולוגית, בת 95 שעדיין רוקדת ומעבירה שיעורי ריקוד, והיא נראיית כבת 60 פלוס, ותחשבו על בן אהרון המתקרב לגיל 100 חריף וצלול וצעיר כמים זכים ורעננים, מה סוד הנעורים הנצחיים הללו? ובשאלה זאת הבנה נמשיך מכאן את השירשור

בת אל 7

New member
דולצינה ..סוד מס" אחד צחוקים../images/Emo6.gif

הרבה צחוקים כמו שאת יודעת חחחחחחחחחח אני בטוחה שאת נראית נהדר או לפחות האצבעות שמקלידות חחחחחחחח סוד מס 2 לא לקחת ללב חחחחחחחח סוד או יותר נכון מזל...גנטיות סוד שאיננו סוד..לשתות הרבה מים..חחחחחחח ביי חחחחחחחח

פלומה, אמי בת 95, ונמצאת גם כן

בדיור מוגן. הראש והזכרון - מכניסה אותי בכיס. אבל מה? כמו שאמרת, בתוחלת החיים טיפלו, ואכן היא עלתה, אך את איכות החיים לצידה שכחו משום מה. אמי עוד בסיידר אבל רבים מהסובבים אותה "מפוספסים" לחלוטין. ויש ביניהם רופאים, מהנדסים, ממציאים ברמה בינלאומית ועוד כהנה כשרונות מהעבר - כמו שאמרתי "מפוספסים לגמרי" וזאת בלשון המעטה מאד. אמי קוראת, מתעניינת, והיא זו שמזכירה לי דברים שאני מזמן שכחתי.

הענאלע

New member
וזה מזכיר לי שתי שורות בשיר

:THOSE WERE THE DAYS MY FRIEND Through the door I saw a strange reflection ?Was that lonely woman really me אם זכרוני אינו מטעני. שיר שאהבתי ועודני.

אנימו

New member
חברים - אנא תרגמו האנגלית למען אלה

שהשפה אינה מובנת להם .
הדבר אמור לגבי כל שפה זרה בה מתשתשים בפורום.

הענאלע

New member
צודקת, אנימו, סליחה, הנה התרגום:

מתוך השיר "אלו היו הימים, חבר", לפחות ככה אני חושבת, או אולי "בפאב/בפונדק/בטברנה" (="IN THE TAVERN") מבעד לדלת ראיתי השתקפות (דמות) מוזרה האם אשה בודדה זו היא אני?

למעלה