למיכה-לאור העובדה שגילה התמדה

ע ו מ ר 4

New member
ו.........

בעזרת המראה תוכלו להתבונן בעצמכם לבדוק ולבחון מעשיכם ובטוחה שהדמות שתשתקף במראה תהיה דמות נפלאה. ..... ככה כותבת לילדים....ליד מראה קטנה ונותנת בסופה של שנה. יום טוב לכם...כולכם.

ע ו מ ר 4

New member
ומשהו קטנטן....

על אהבה... אהבה היא חיוך וצחוק אהבה היא החיבוק הכי חם ומתוק אהבה היא זכות שמגיעה לכל אדם לממש. מצאתי לי פעם באתר ילדים כלשהו...מצא לי חן.

אפי 7

New member
בוקר טוב חברים - ואם במראות דנים

הנה שיר קטנטן מאוצר שיריי - להנאתכם: מראה מראה אמרי נא לי היש יפה ממני? במחילה לי שקרי אותי שמחי. אמת כואבת משחירה פניי יש לי מספיק ודי התמודדויות ביום-יום בכוחי אפס מקום. תשובתך תהפוך קערה על פיה תמחק נקודת תורפה ממני לא מרפה. כן, את מסכימה? חברתי את לי נאמנה. ************************ יום מחוייך ונעים לכם אפי

maxima

New member
תודה למיכה....ותודה לחונה..../images/Emo13.gif

אפי ואודו ...אהבתי את שכתבתם...

ע ו מ ר 4

New member
אני בחופש....

מעט ממשיכה את יום ההולדת. מחשב בגן? ודאי שיש. אינטרנט אין.

אנימו

New member
אוד- כבר הבאת לנו היצירה. אבל מי

סופר....כל אחד רואה במראה מהרהורי לבו , אבל לא מוכרחים לעשות שפ תחקיר לעומק....

אנימו

New member
אממי - חזקי ואמצי . העיקר שהילד

בבית ומצבו משתפר והשתפר. עם החוסן שלך את תזרימי לו אנרגיות חיוביות. ואנחנו כאן איתך. שלא תשכחי שאוהבים אותך

אפי 7

New member
אמי'לה - לא אפרט - אולם אישית

מבינה את מצבך או מה שהיה לפני זמן מה. מבין השורות מבינה שהמצב השתפר ועל כך קבלי חיבוק חם מלא איחולים להמשך נקי מכל כאב והרגשות של אין אונים.
מכל ה-
בידידות אפי

ע ו מ ר 4

New member
אממי.....

אין כמו אהבה של אמא....וחיבוק חם וליטוף והמון מילים רכות לוטפות ואוהבות. שמרי על עצמך ועל הילד..ואנחו מכאן נחבק.

shkedud

New member
חונה, אהבתי מאוד, והייתי מוסיפה:

"התבונן לתוך עיניך ואמר/י לעצמך: "אני אוהב אותך" זה אף פעם לא מזיק...

odo13z

New member
היי שדוד. צודקת....אבל.../images/Emo9.gif

תמיד נעים יותר...לשמוע את זה ממישהו/י אחרת... חזרתי מ'אוכל. היום ב - 13.30 ישיבת צוותי שיפר. אחזור אח"כ בייייייייייייי

י מ י ת 1

New member
אמי יקרה../images/Emo24.gif

כמי שחוותה חוויה דומה ,אני מאד מבינה ללבך ומחזקת את ידך. היי אופטימית והאמיני בימים הטובים שצופן העתיד. לך ולבנך הרבה בריאות מלב חם ואוהב.
אני לא נכנסת הרבה לפורום, אבל עוקבת בקביעות. שיהיה לכלכם יום טוב ולילה טוב, כי הבינותי שהחיים מתנהלים פה בלילה. חיניה, כמעט ויצאתי גם אני לאותו נופשון בירושלים, חברתי הזמינה אותי, אך כבר היו לי תכניות אחרות. תהני ועשי חיים.

למעלה