לצאת עם סלב

moi24

New member
../images/Emo41.gif לצאת עם סלב ../images/Emo41.gif

טוב, אז הוא מיני סלב, ויש לו מוניטין לא משהו, והוא מנסה כבר די הרבה זמן, ואני רוצה, אבל לא יודעת למה... אולי זה בגלל עצם היותו סלב, למרות שאף פעם לא הייתי ממש "סטאר-סטראק". וכשאני חושבת עליו בלי ה"הילה" של הסלב, לא יודעת אם היה מושך אותי ככה. זה כמו עם מדים (כן, יש לי קטע עם מדים, למי אין?) כשאני מדמיינת אותם בלי המדים, זה פתאום מוריד ממש... לא בא לי משהו סתמי ומצד שני יודעת שיהיה קשה להיות רציני איתו והוא לוחץ... אני בלבטים קשים!

ufffnick

New member
למה להסתבך?

בלי הזוהר זה לא מושך? אז לכי על זה כל עוד יש זוהר, לכי תדעי אולי אפילו תכירי את האדם שמאחורי התמונה הפרסומית שלו. במקרה הכי גרוע תוכלי לספר לנכדים שפעם, כשהיית צעירה עשית את... לפעמים בשביל לשחות צריך לעזוב ת'מקלדת לקפוץ למים....

magenta73

New member
גם סלבים ומיני סלבים מתחתנים לפעמים

לא חשוב איזה רפרטואר יש להם. (מוקדש ב-"איך יכולת לעשות לי את זה????????" ובהערכה רבה ליהלי סובול) (לא שהיה בינינו משהו, כן, הייתי רוצה, אבל הוא קצת התחתן... ) אוף איתו.

ד נ י ת3

New member
השאלה היא

איזה סוג של קשר את מחפשת עם איתו סלב. האם זה עניין של להגשים פנטזיה (מעניין שהבאת דווקא את עניין המדים בהודעה שלך), או שאת מתכוונת לקשר עם עומק - ואז מתמיהה השאלה שלך. כי אם הוא באמת מוצא חן בעיניך, אז למה לא ללכת על זה? כי יש לו "שם"? מכירה הרבה גברים (לאו דווקא סלבס) שיש להם "שמות" (מכירה כאלו גם עם הרבה ניקים, אבל זה עניין אחר), וברגע שפגשו את הנכונה - פשוט נרגעו. את אומרת שאת מחפשת קשר רציני, אבל שלא ממש בא לך עליו, אבל הוא לוחץ. השאלה היא - אם לא ממש בא לך על מישהו - למה ללכת על זה? (בגלל שהוא רוצה?) ואולי השאלה היא - למה לא בא לך עליו? בגלל שהוא סלב? טוב, אני מתחילה להתבלבל בעצמי. מה שאני רוצה לומר - לכי עם הלב ולא עם הראש (לפעמים זה מבלבל). הלב שלך רוצה אותו או לא?

ד נ י ת3

New member
בעיברית: (או פולנית)

שתפסיק לחשוב מה הוא רוצה, ושתתחיל לחשוב מה היא רוצה.

moi24

New member
ת'כלס

האישיו הגדול, וזה יישמע שאני חושבת רק על טובתו (ממש לא), אבל זה לא מרמה אותו קצת אם אני יוצאת איתו כשאני לא ממש סגורה עליו? ולא מדובר פה על לצאת, יצאנו כבר כמה פעמים, לא תמיד בהקשר של דייטים, פשוט יצא שנזרקנו אחד עם השני בכל מיני אירועים. האישיו הקטן, זה שהמוניטין שלו די עצום... למרות שהוא מבטיח שאיתי הוא ישתנה. כמה שאני מתה על עצמי, לא נולדתי אתמול. על מי הוא מנסה לעבוד?

באז באז

New member
את בסה"כ יוצאת איתו

או, את בסה"כ אחת ברשימה. את לא צריכה להחליט עכשיו אם הוא הרבע השני שלך...

סלבריטאים על כל סוגיהם

הם סה"כ אנשים עם אגו מנופח במיוחד. חוץ מהבוגרים והמשופשפים בענף. לצאת עם אחד כזה זה להיות סוג של גרופי.. אם בא לך על הסטטוס הזה לא ממולץ, אך בבקשה. אם יש לו מוניטין לא משהו ז"א קקי קטן קחי בחשבון שהפפראצי מדווחים מדי פעם מהשטח..בא להיות אחת מהסטטיסטיקות שלו ולהכנס לפה שלהם?. בתכלס אם הוא לא מושך אתך שלא תעיזי להתקרב אליו רק בגלל ה"תגית" שלו. זה..סופר פ.א.ת.ט!. מתי כן להתקרב, במידה שהסלב הוא מישהו מושך ובוגר שמכבד דיסקרטיות ולא מצפה שתעריצי את האדמה עליה הוא דורך ושתתלווי אליו לכל מקום שמתחשק לו ושתהיה רק מתי שבא לו ושתנחמי אותו בכל עת שיבכה לך. את נשמעת פיקחית אני סומכת עליך שתדעי לנער אותו בנועם.

למעלה