לצאת עם סלב

אחותי יצאה עם אייל קיצ'יס

ובלם נבחרת אנגליה..... אמ.... לגבי אייל, היא אומרת שהוא ילדותי משו... לגבי הבלם ממאנצ'סטר יונייטד לא ממש טרחתי לשאול אבל היא אמרה שסוכן השחקנים של אתלטיקו מדריד היה לא רע.... תנסי אי אפשר לדעת

לא מובן בכלל....

אם הרי את יודעת שבלי ה'הילה' את לא נמשכת אליו, מה ההתלבטות פה בכלל. אם ה'הילה' זה הדבר היחידי שמושך אותך זה די עצוב, כנ"ל עם מדים. התוכן יותר חשוב מהעטיפה, חשבתי שאת זה לומדים היום כבר בגן.

חחח

בחורים לפי דעתי הם שווים בלי מדים ועם מדים.... למרות שפעם מדים עשו לי את זה יותר על בחורים,עכשיו זה אותו דבר.... אבל האקס שלי גם היה חייל וכשהכרתי אותו לעומק כבר לא התייחסתי אליו כאל חייל אלא כאל גבר,למרות שנדלקתי עליו בגלל המדים תאכלס,אבל התחלתי להתייחס אל מה שהוא גם בלי המדים.....וגם יש לי אח שהוא חייל,ככה שכשאני רואה את זה זה כבר כנראה הרגל שלי או משהו

shirisex

New member
יצאתי עם 4 סלבים בחיי...

על שניים או שלושה אפילו כתבתי בבלוג שלי... וזה הכי אמיתי בלי פברוקים כי זה בלוג לא אנונימי וחברים שלי קוראים בו... מה שאני מנסה לומר.. זה ש-אז מה? אז מה אם הוא קצת מפורסם ברגע שתסתכלי לו בעיניים תראי בו אדם רגיל, בשר ודם, שגם לו יש פחדים, חששות ורגשות... אם לא את לא נמשכת לאישיות שלו, לבן אדם שבו אז אני לא מבינה למה את בכלל חושבת לתת לזה צ'אנס...

שריתוש26

New member
אני גם יצאתי עם מיני סלב למיניהם

ולא נהנתי מהם כי הם סוג של לוזרים שמנסים וכל הזמן מתוסכלים שהם לא שם באמת. והם רק סלבס סוג ז. לא אוהבת כאלה. מעדיפה שווים יותר ואנונימיים

למעלה