לצאת עם סלב

ufffnick

New member
כמו...

שלא עולים למגרש בלי חימום, כמו שלא הולכים למבחן בלי להתכונן, לא נכנסים לדיון בלי דעה, רעיונות, שאלות וידע. וכן, גם חימום. אולי את לא חלה, אבל אני בטוח שיש בך מידת מתיקות. רואים את זה כשעפים הניצוצות בינך לבין דנה (?) דינה(?) נו... החברה שלך, זו שמקשקשת בזנב במקום לנבוח. נו ההיא עם הקרציות... אוף. ברח לי השם.

magenta73

New member
דנית.

ואני כן נכנסתי לדיון עם דעה... אתה זה שלא היית מוכן לקבל אותה. אבל שוין. כל אחד ואמונותיו.

ufffnick

New member
זה שאני דנים

יחד, מנקודת מוצא של שתי דעות שונות (ולא בהכרח מנוגדות), זה לא אומר שאני לא מקבל אותה. אם לא הבנת (כמו כן גם אחרים), מי שאני דן איתו, זה בעיקר בגלל שאני מאוד מעריך את תרבות הדיון שלו ואת נקודת ההשקפה שלו. וגם את שלך. לא חייבים להסכים כדי לחיות בנחת אחד ליד השני. לך יש דיעה (מאוד מוערכת בעיני), ולי יש דיעה. לא סותר כלל. יללה, עפתי לראות סרט. "המבוך של פאן", המלצות וכד' כשאחזור. או מחר. לילה טוב. נ.ב. אני ממש מצטער, דנית. לא אישי. לומד למועד ב' ולוקה בטמטמת קלה.

ד נ י ת3

New member
גרררררר.

מילא לרכל עלי מאחורי גבי. אבל תדאג שלפחות תדע לאיית נכון.

ufffnick

New member
היא חזרה לנהום...

זהו? נגמרו קשקושי הזנב? זה היה זריז... בכל מקרה, סרט מעולה מומלץ בחום. איך שאני רואה אותו הוא התיקות המאוד לא קורקטי של אגדות סטייל "עליסה בארץ הפלאות" ו-"דברי ימי נרניה" (הסדרה ולא הסרט). בקיצור, אהבתי.

ד נ י ת3

New member
ואגב אם בפנטזיה עסקינן

אני קוראת עכשיו את "הסכין המעודן" - הספר השני בטרילוגיה של "כתביו האפלים". הספר הראשון היה "המצפן המוזהב". ממליצה בחום!

magenta73

New member
ואם בפנטזיה עסקיננו

I HAVE A DREAM שאני יכולה ללכת ולשתות בירה קרה כקרח, כי נגמרו לי האנטיביוטיקות סופסופ. יייפיייי!!!!!!!! בא לי בימים, בא לי בלילות, בא לי לצעוק - תביא גולדסטאאאאאר!!!!

ד נ י ת3

New member
מזעזעת אחת.

יחד עם הנובלס שלך. מה עם קצת פארלמנט בלו ארוך? ומה עם מרלו ירדן איכותי? הו... פלאחיות גידלתי ורוממתי. איפה המורשת שלי? איפה? איפה טעיתי???

magenta73

New member
בירה!

תגידי תודה שאני לא שותה טייבה. בירה מרממאלה. השוס החדש בשכונתי. בירה. בירה. בירהההה. (שתביני, יש לי שיבס בבית, וכל מה שאני רוצה זה ב-י-ר-ה)

magenta73

New member
אנחנו יכולות להמשיך את זה לעד

את יודעת. בואי אני אקצר: בירה איכס בירה איכס בירה איכס בירה איכס בירה איכס בירה איכס בירה איכס בירה איכס יופי. באה לבקר אותי שבכונתי, קיצר? את עוד צריכה להביא לי ת'מתנה למומולדת, שלהזכירך היתה לפני 4 חודשים. אבל לא נורא, אני לא סובלת מזה יותר מידי, אל תבואי לבקר, אני בסדר, אני אסתדר, אני אשב לי בשכונתי, בחושך לבד.

ד נ י ת3

New member
אני דווקא חשבתי על משהו כמו:

בירה סודה בירה סודה בירה סודה בירה סודה וכו'. אבל גם איכס זה טוב. שישי - שבת אני נטולת הגאון. אם בא לך - בכיף!!! 'תגעגעתי לך, וגם המתנה שלך מחכה.

ufffnick

New member
אם ישאלו אותי

(ולמרות שלא שואלים, אני אומר) אישה עם גולדסטאר (ועוד יותר - גינס) הרבה יותר סקסי מאשר עם כוס יין. בעיני לפחות...

ד נ י ת3

New member
וגם אתה

מזעזע. עוד מעט תגיד שאישה עם נעלים שקנתה בשוק הכרמל זה גם סקסי. מזעזע.

ufffnick

New member
אני מעדיף אותן...

יחפות, עם טרנינג של הבית וחולצה גזורה. מחממת את הרגליים במגע עם הגוף שלי. בלי צבעים ועטיפות שעולות כמו החיים שלי יחד, בלי תגיות ואקססוריז. למה? כי אין לה שום סיבה להסתתר מאחורי כל זה לידי. אני לא נושך, לפחות לא בהתחלה... ובעיר שכל זה לא עושה עליי רושם בכלל, אם כבר אז מעורר אצלי תחושות של רחמים. כי בעיני, אישה שצריכה את כל זה, מסתתרת מפני משהו אחר.

למעלה