מה היה בשיעור השבוע

../images/Emo41.gif מה היה בשיעור השבוע../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif

נא לשרשר רק לכאן...

TauraMan

New member
דיזל הביא אותי לבית חולים../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

שוב... מנהלות.. לא לכעוס אבל זה חשוב והרשתי לעצמי לפתוח הודעה חדשה.. קיצור רכבתי עליו היום, הוא היה מלאך!!! לקח לו 5 דקות להכנס לעבודה עגולה אבל שהוא נכנס זה היה עילוי!! בלי שום ספק אחת מהרכיבות היותר טובות שלי עליו. ממש נהנתי!! יצאתי לטיול קירור לבד, לא רחוק מהאורווה. אחרי שסובבתי אותו, מתגרה במזל שלי בלי מושכות רק אומרת לו פקודות קוליות, הוא הסתובב ונכנס לתוך עץ דקל, היו מולנו 3 ענפים, הראשון הוא ניסה לאכול לא הצליח כדי שלא יפגע בי עזבתי מושכות לגמרי והזזתי את הענף, הוא נכנס ב2 הענפים הבאים אין לי מושג למה נראה לי שאחד פגע לו בראש הוא נבהל והתחיל קנטר, אולי מהקפיצה שלו לקנטר(כמו שהוא תמיד עושה) אולי מהענף שפגע בי יצאתי מחוץ לאוכף, הייתי עליו 2 צעדי קנטר והתחלקתי אחורה. נפלתי עם הגב על אבנים מגובה של סוס 175 ועוד הגובה שלי.. לא היה קרוב לקרקע.. איך שהוא הגעתי לשכב על הבטן, לא יכולה לזוז מכאבי גב בעיקר. צורחת "הצילו!!" מישהו!! עזרה!!" ואף אחד לא בא. דיזל רץ לכיוון האורווה אבל לקח לדפוק יותר מדי זמן, הספקתי לראות אותו עובר את הגדר, שכבתי שם מתה מכאבים בלי יכולת לזוז ובלי אף אחד שעובר, שוכבת פרושת על ערמת חרא של סוסים כנראה ישנה.... וקן נמלים.. כולי מגרדת ובלי יכול להזיז משהו כדי לגרד.. מלאת דמעות מהלם ומכאב. אחרי איזה 2-3 דקות שממש נראו כמו שעה שמעתי פרסות רצות על הכביש(אני הלכתי על הכביש, נפלתי על האבנים שליד האספלט) אור הגיעה על נפו, היא ראתה את דיזל רץ בלי רוכב. ירדן רצה אחריה. אור ישר ווידאה אם אני בסדר בצורה הכללית ורצה חזרה לאורווה להתקשר לשמעון ולקרוא ליפעת. את יפעת ראיתי אחרי קצת זמן באה בגלופ על נופר, תוך לא הרבה זמן הגיעו שמעון, אמא שלי ועוד כל מיני שעברו שמה. עדיין כאב לי הכל ולא יכלתי לזוז אז הזמינו אמבולנס... כאבי תופת התחילו בראש ברגע שהורידו את הקסדה... הגעתי לבית חולים לחדר מיון, טיפלו בי, בעיקר במרפק שנשרט בצורה מזוויעה ביותר ובגב שחטף מכות רציניות מהאבנים... אחרי שעתיים בחדר מיון עם זעזוע מוח קל(לא נמאס לי מזעזועי מוח.. חחחח
)חזרתי הביתה... מסכנים האנשים בחדר חולים כולי היתי בריח של החרא שעליו נפלתי.. אני טובה בלמצוא מיקום.. חחחחחח קיצור אנשים מוסר השכל מכל הסיפור- אף פעם לא לסמוך על סוס!!! אף פעם!! וגם אף פעם לא לצאת לבד לטיול אפילו אם זה רק הליכה!! לי זה קרה איזה 300 מטר מהאורווה.. זה לא גרם לזה להיות פחות כואב רק רציתי לשתף....

Edubite

New member
../images/Emo2.gif שיו!!!! אני מקווה שתרגישי טוב!!

איזה מפחיד!! מקווה שתחזרי לרכב בקרוב!!!!!

TauraMan

New member
יש לי תחרות יום חמישי../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אני מתכוונת לקחת רק יום אחד חופש... זה לא משהו רציני. המון שריטות בגב ובמרפק אבל זה באמת לא ירחיק אותי מהסוסים הרבה זמן..

אמממ....

לא צריך להגזים.... טוב אז את דיי פישלת שעזבת מושכות כשהסתבכת בענפים... היית צריכה להשאיר לפחות יד אחת על המושכות.... אבל זה לא אומר שאסור לאף אחד לצאת לטיול לבד....! בטח שאפשר! וגם לא כזה נוראי לעזוןב מושכות כל עוד זה סתם ככה באמצע הדרך... אבל כשאת נתקעת בעץ לעזוב מושכות זה לא חכם... וזנהו.. ני שמחה שהכל טוב...

Shai Felton

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo77.gif

וווואיי! מסכנה! אני ממש מקווה שתרגישי טוב!
כמה זמן לא תוכלי לרכב?

../images/Emo12.gif אוי.... אווץ'!

החלק הכי נורא בסיפור הזה זה קן הנמלים... בלעעע!!! חחח. תרגישי טוף בובה!

אוווווווווווווווץץץץץץץץץץץץץץץץץ;-

איזו מסכנה אני מקווה שתבריאי אם הייתי יכולה הייתי שולחת לך שוקולד ופרחים. מה שקרה לך נשמע ממש כמו בסרטים

צדק8

New member
תרגישי טוב !חיבוק|

ואני רק רוצה שלפעמים דברים כאלו נגמרים הרבה הרבה הרבה יותר גרוע ! אז אף פעם אל תרכבו עם סוס מחוץ לאורווה, גם אם אתם רוכבים 30 שנה הכל יכול לקרות, לא משנה כמה אתם מכירים וסומכים על הסוס.

פרסה

New member
מה????????????אתה טיפש?

לרכב עם סוס רק בחווה? מסכן הסוס. ומסכן הרוכב זה כומ להגיד לנהגים לנהוג רק במקומות של המבחנים והלימוד (איפה שאין מכשולים) ולא לצאת לכביש אבל. תמיד לצאת אם מישהוא.

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif היא התכונה שלא

לצאת לבד... חייבים מידי פעם לצאת עם סוס לטיול...

TauraMan

New member
תודה לכולכם ../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אני כאן מתה מכאבים בגב ובמרפק ולא מצליחה למצוא תנוחה טובה לישון.... אוףץץ להיות פצועה זה איכססס

למעלה