מה היה בשיעור השבוע

Nµ§h¥ KaTaN

New member
וואי דורון! איזה מסכנונה!../images/Emo41.gif

את בסדר? מוסר השכל טוב. וקבלי
לעידוד!

Y GIRL

New member
מיסכנה!....../images/Emo65.gif

החלמה מהירה! תרגישי טוף! והעיקר שלא תתני לזה למנוע ממך את ההנאה שבחיים!

אסף 1989

New member
החלמה מהירה

אני מקווה שתחלימי מפציעתך כמה שיותר מהר ושתחזרי לרכב ושבלילה הבא תצליחי להרדם יותר מהר!

JustAlona

New member
זין דורון.

מתי לעזעל למדת לרכב
אפעם, אבל אפעם, אפילו אם זה הסוס הכי בטוח שיש, שאת הכי מכירה אוות, את אאאאאאפעם לא רוכבת בלי מושכות. ועוד בלי אוכף. ותקחי לצומי ליבך^^ תרגישי טוף בובה
|חיבוג|

TauraMan

New member
|חיבוג| גם לך ../images/Emo6.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

הייתי עם אוכף..

טוי בוי

New member
החלמה מהירה....../images/Emo101.gif

טוב היתי היום בחווה ועבדתי בקיטנות והיה קצת בלגן כי שירית היתה בבית חולים היום אז לא היה לנו מדריך... בסוף הכול הסתדר וכולם נרגעו והיה ממש נחמד וצילמנן מלא תמונות!! אביעד אמור להיכנס היום ולשים אותם פה... אם הוא יבין איך נכנסים... היה ממש נחמד המלט עשה טרור נוראי אז גם אביעד וגם אני עלינו עליו ואביעד עשה רק הליכה אבל אני גם טרוט וגם קאנטר והסוס הזה פשוט היה קרציה!! ואז שיחקנו כל מיני משחקים מטומתמים כאלו...ועשינו סיבוב על ג'סיקה עם ראשית בית ובלי אוכף והיה ממש כיף! וירדנו עם הסוסים לאכול דשא.. ואז נישארתי עד 5 בחווה עם יער ועדי...

מצתערת עם עשיתי בעיות עם לורן היום.

אני לא יוכולה יותר עם הילדה הזאת יש לה אופי מגעיל והיא ילדותית ונודניקית... היה נחמד עם התמונות היום... עוד כואב לך בראש???

טוי בוי

New member
ולא כבר לא כואב לי הראש....

אבל זה היה ממש כואב הוא משך את הענף ופגע לי בראש! היה ממש כיף עם ג'סיקה! אני מקווה שאביעד ישים את התמונות...{ברור שלא}

JustAlona

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

וכול מילה נוספת מיותרת.

JustAlona

New member
מממ.

מעתיקה מהבלוג: נו מור ריידינג. נו מור אמיר, והשטויות שלו. נו מור ג´ורג´, הלנה, טקסס, פדרו ועוד. נו מור אורי, והשטויות שלו. נו מור סלינקי. נו מור לימור, הדר וצליל. נו מור.
זין. נשבר לי.

למעלה