מה היה בשיעור השבוע

TauraMan

New member
היום באורווה../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

החלטתי לבוא היום, כמובן לא לרכב.. מחר אני ארכב על טאורה באימון קפיצות.. מלך
! אור רכבה על דיזל, הוא כל כך חתיך!!!!!!! מצרפת תמונה!

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif

היום הייתי עם אופיר בשיעור והיה כזה אחלהההה!! עבדנו בעיקר על ג'וג, לופ, מעברים ומכשולים..(קבלטים, חביות....) אז עשינו חימום בג'וג ורמה הייתה כזאת מדהימה! עם קצב מעולה.... אז אחרי זה עינת עשתה לנו מסלול כמו בתחרויות- עם הקבלטים והחביות וכמובן ששחכתי אותו...
אז אחרי זה עבדנו על המעברים ללופ מג'וג היה נחמד לאללה.... חוץ מכמה בעיות בגלל הפיינטבול אבל אחרי זה היה מצוין! ורמה הייתה פשוט פצצה היום! היה לה ג'וג מעולה... ואז שטפתי אותה והיא הזיעה מלא....היה היום ממש חם....וזהו... ובערך נגמר לה הקטע הזה שהיא מושכת בשטיפה...ייפיי

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif אה ו.....

קיבלתי שתי פרסות סליידר של מק ולביא..חחח
וזה קשור לכלום....סתם כי בא לי לספר...

איזה שיעור ../images/Emo59.gifרכבתי על גוליבר!!!

טוב אז רכבתי על גוליבר הסוס החדש והוא כזה מאמי הבעיה איתו שהוא ממש ענקי... אז עשינו טרוט ויש לו צעד ממש גדול אבל זה דווקא כיף ואז עשינו המון קנטר והוא ממש כמו ספה הוא כזה טוב... אבל עדיין לא קופצים בגלל הקייטנות
אבל חוץ מזה היה ממש סבבה ואני מתה לרכב עליו כבר עוד פעם...

זה גוליבר שלנו!!!!!!!

תתחדשו הוא סוס מושלם! והוא חמוד לאללה בקפיצות!! היינו אמורים לקנות אותו אבל בסוף לקחנו את קרמבוש במקום!!!! הוא יפיוף (בערך! חחחח) המדריכה שלי קפצה איתו וממש נהנתה!!! איפה את רוכבת?!

וואלה סתיו?! גוליבר היה אצלכם??

הוא עכשיו אצלנו בחווה.. קנו אותו בשביל הטיפולית אני מקווה שהוא יהייה טוב... חחחח הוא ממש חמווד! אבל איזה גווודל של פרסות יש לדבר הזה!!!!!!!!!

דרור הוא לא רק לטיפולית...

זה לפחות מה שענת אמרה לי, וסתיו רכבת עליו פעם??? אמרו לי שהוא באמת טוב בקפיצות אבל בקיץ בגלל הקייטנות כל סוסי הבית ספר לא קופצים
... אני ממש רוצה לקפוץ איתו... ראית פעם את הפרסות שלו??? הם ענקיות!!!

חחחחחחחחח ברור...

שהוא לא רק לטיפולית גם יתנו אותו בדר"כ עכשיו לאנשים כבדים יותר.. כי קשה לסוסי בית ספר הקטנים.. הוא לא יקפוץצ כל כך גבוה כי הוא לא סוס קפיצות.. הוא חצי שייר ושייר אלו סוסים שבנויים לסחיבת עגלות והם סוסי משא... הם סוסים מאוד חזקים ויש להם אופי רגוע והם לא מסוגלים לקפוץ כל כך גבוה כי המבנה שלהם לא מאפשר להם את זה.. ורוני המפרזל של החווה נבהל שהוא ראה תפרסות שלו כי אין לכזה דבר מידות, הוא צריך להכין לו פרסות מעבודת יד.. שזה הרבה עבודה... חחח מסכניים.. אני זוכרת שגם שנה שעברה לא קפצנו בגלל הקייטנות.. אממ רק הפרטיים קופצים עכשיו...

חחחחחחחחחחח

הוא לא היה צאלינו אבל הלכנו לרכב ולראות אותו כמה פעמים הוא סוס מזה נשמה! מישהו שהיה איתו בחווה הקודמת שלו שלח לי רק דברים יפים עליו! הוא אמור להיות בון בון באופי!

Shai Felton

New member
השיעור שלי../images/Emo77.gif

היה כזה כייף! נעם בנה גריד חדש, ועברנו על הקורות איזה שעתיים, בישיבת קפיצות - כי יש בנות שהתחילו לקפוץ, אז גם אנחנו עשינו, אחר כך נעם העלה את זה קצת, ועוד קצת ובסוף רק אני ועוד מישהי נשארנו. זה היה 3 מכשולים IN&OUT נמוכים יחסית ואז מכשול של 100, ואחריו עוד אחד של 120!!! וגיל קפץ והוא היה כזה חמוד היום
והיה לי רק סירוב אחד היום...טחחחח...תמיד יש לי איזה 20
בעעע...מחר יש טיול

טוי בוי

New member
היום הקיטנה של ינקלה היתה פעם

אחרונה!!!! כונלנו אומרים תודה!!!
טוב אז גם בן וגאי היו אז הרשתי לעצמי לרכב עם יער ותמרה מהקיטנה... אז אביעד נתן לי את קלייד ואושרת אמרה לי שאני יקח את סילבר כי לא עבדו איתו אתמול אז רכבתי על סילבר... אאאאררר סוס גם לא יפה גם צעד זוועתי וגם בטטה! אז עבדנו על לשמור את הסוס בטרוט איתי אבל אנרגתי ואביעד התלהב מהדרסאג' שלי! {למה אין לי מוסג רק עבדתי בטרוט אפילו לא ביקשתי מסילבר ללכת על המתג כי זו מלחמה עבודה יחסית איתו...} אז יער התחיל לקפוץ ובין לבין שאביעד היה עם תמרה {שרכבה על המלך} אז אני עבדתי עם סילבר על המתג והוא דווקא די הפתיע אותי! והוא הלך די טוב! והיה שיעור די עלוב יחסית לשיעורים שלי שהיו עם עדי... קפצנו רק 2 איקסים! ואז התחלפתי ועליתי על טוי בוי {
} והוא הלך מהמם! הוא ירד על המתג כל כך טוב ועשה פליצ'ינג' מדהים! וכל כך התגעגתי אליו! וסוף סוף רכבתי עליו והיה כזה כיף!!!! לא רציתי לקפוץ איתו העדפתי לעבוד על הפלינגצ'ינג' שלי מלקפוץ 2 איקסים..חח ואז נישארתי עד 8 בחווה מחפשת טרמפים הביתה ביאוש עד שזיו הגיע והציל אותי! וזהווווו! וביום חמישי יש לי שיעור עם רנה! אאאה ושיחררתי היום את ג'רי כי לא עבדו איתו סדיר אז לא רציתי שיעיף אותי ביום חמישי מעודף מרץ.. והוא היה כזה יפיוף! {טורבריד בפעולה!} ואז באתי ללכת ואחרי 764876 נסיונות שלא יכולתי כי כל פעם הוא צהל כידי לא להישאר לבד והוא היה כזה בובן!!!!!!!! אז הסתובבתי והתחלתי ללכת והטמבל פשוט רץ לעברי לתוך הגדר והפיל אותה...חחח אז החזרתי אותו למלע ושטפתי אותו ושמתי לו שמן פרסות וניקיתי לו מגנים וציוד....

אתמול דיברתי עם גור עליך!...

חחחחח.. שאלתי אותו איך את רוכבת.. אז הוא אמר שממש יפה... ושאת רוכבת די טוב... ושאת דרסג'ניקית.. אז אמרתי לו שאני יודעת ושאני מכירה אותה... חחח והוא אמר לי שהוא חושב שאת נהנת מאוד מהשעור שהוא העביר לך.. אז לא אמרתי כלום.. כי כתבת בפורום שבחיים לא תעשי יותר איתו שעור...

תודה לאל!!!סוף סוף אנחנו לבד ...

לא יודעת מה קרה לי היום עם היפיוף אבל אני בכל זאת ממש נהנתי מהשיעור וזה היה שווה את הבכי שלי מזה כואבת לי הצלע אני לא יודעת אם אוכל לרכב מחר מחר אמא שלי לוקחת אותי לרופא או משהו כזה כנראה שוב מתחילות לי הבעיות בצלעות... אם כן אז ברור לי שזה יהיה על טוי בוי
אני מזה מבואסת ממשהו...אני אספר לך מחר... לא בא לי לראות את לורן השפוטה של סבלימינל יש לי סיוטים ממנה יער אביעד בן גיא ואת לדעתי אתם הכי בסדר שם אפילו אחלה חוץ מגיא שלא מדבר הרבה ולא נותן הזדמנות להכיר אותו מחרתיים אני רואה את דורון ואני מקווה שהוא לפחות יהיה חתיך!! טוב אז לילה טוב ביי תמרה

טוי בוי

New member
אני לא היה היום

אבא שלי החליט בבוקר שהוא רוצה לשתות קפה אז הוא לא יכול להסיע אותי!

איזה מתוק

רואים שהוא נורא אוהב אותך תשמחי על זה. זה יתן לך הזמנות לפני שאחד המדריכים יצעק עלייך ויאשים אותך. אם בכל מקרה זה יקרה לך תגידי לו "מה אני אשמה שהוא כ"כ אוהב אותי"

היה די כיף

טוב זו פעם ראשונה שאני כותבת איך היה לי בשיעור אז קודם כל קצת הקדמה: אני רוכבת כבר 3 שנים בחוות אמיר בירושלים, ואם אתם תשאלו את עצמכם בהמשך ההודעה איך זה שהיא לא קופצת זה בגלל שהתעכבתי עם הקאנטר שנה וחצי כי פחדתי. בד"כ אני רוכבת על מונטה המתוק תמונה בקרוב אבל עכשיו התחלתי לרכוב על ונוס שגם מתוקה והיום רכבתי על מונטה. היום היה די כיף עשינו שינוי כיוון, קאנטרים, טרוט ומעגלים, המדריכה הרגילה שלי לא הייתה אלה מדריכה אחרת (אני מתה על המדריכה הרגילה שלי אולי פעם אני אכתוב על זה). היה כיף ומעייף כי אני לא רגילה להיות כל הזמן בקצב מהיר לא שלא כיף בשיעורים עם המדריכה הרגילה שלי.רציתי להצטלם היום עם המדריכה שלי אבל היא אמרה שהיא לא אוהבת להצטלם והתבאסתי כי עד שאזרתי אומץ לבקש (זה לא שאני פוחדת ממנה) אבל זה שטיפלתי במונטה המקסים קצת הרגיע אותי ושיפר לי את המצב רוח

אתמול!

הלכנו (נופר שיר לידר ואני!) לחוה ב 7! הגענו חצי ישנו חח :) איכפנו וזה עלינו אני על מיסי לידר על קרמבו (כמובן!) שיר על טקילה יעל על ג'ינג'ר ונופר על זאזובל! היה מממש מעולה מיסי הלכה טוווווווווווווובבבב היה לה קצת מרץ אבל לא "נלחמתי" איתה על זה.... ואז היה איקס קטן אז קפצתי ואז הרימה לי לאיקס גדול ואז לאפרייט של 80 ואז ירדתי והרמתי ל100ו 110 והיא הלכה פשוט מושלם (במיוחד שכבר שלושה חודשים לא קפצתי מעל 70!) היא לא נגעה במכשול אפילו לא פעם אחת והיא קפצה ג-ב-ו-ה-ה! גם נופר קפצה מכשולים בגבהים האלו אתמול! וגם לה הלך מעולה ואז אילן הביא עיתון של ההתאחדות מאוקטובר 2002 (גיליון 5) ופתח תדף של התחרות דרסג' ביגוק ויש שם 4 תמונות ואחת מהן היא "גדי לוי וטריפ" שזה קיסר! והוא לקח ראשון שני בקדם א' חחחח איזה חמודי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (הוא בטח התחרה בעצמו! חח) ואז סתיו ועמית באו והיו קטעים כי היא הביאה כאלו טושים לצייר על הגוף וציירנו לעמית על כל הגב!!! ואז התחרפנו לגמרי ואיפרנו אחת תשניה מזה "יפה" ואיפרנו את עמית בכוח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכנס לה סומק לאף היא כמעט נחנקה! זה מה שקורה שזאת חווה שהרוב הוא בנות! חיחיחיחיחיחי ו ב 9 אני הולכת לחווה היום כי הרוכב מביא לי לראות אוכפים :) תודה לאל הוא היה אמור לעשות את זה אתמול אבל הוא לא הביא! כככככככ

TauraMan

New member
השיעור שלנו../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אני אתמול הייתי על טאורה בשיעור קפיצות(חופית רכבה על דיזל) התחלתי לעבוד עליו בשיעור ב7(בערב) והוא היה מה זה במצב רוח לעבוד! וכל כך מרגישים את זה אצלו! אם אין מצב רוח אז ממש חבל על הזמן של העבודה איתו כי יום אחר כך עם מצב רוח טוב הוא יעשה הכל... מזל שזה לא תופס בקפיצות... קיצור התחלתי להגמיש אותו קצת בטרוט והוא היה כל כך רך עם היד ושאני עושה ככה טרוט ישיבה הוא כל כך נכנס לעבודה אבל הוא לא היה מספיק יציב לטעמי, בהתחלת השיעור עשינו מעברים מטרוט לקנטר לטרוט, הבסיסי ביותר, שכל המעבר יהיה כמעט רק מהרגל, יד חלשה כל הזמן, קנטר טיבעי יחסית. היה נחמד.. טאורה תמיד זורק הכל בקנטר אבל עדיין הרגשתי אותו.. את הקפיצות עשינו ממש נמוך! עשינו צלב(מצורפת תמונה) שצריך לשים דגש על יציאה על רגל נכונה ועל קצב איטי ומעגלים קטנים, אז פעם ראשונה היו לי 2 קפיצות על ימין ו2 על שמאל ומעגלים גדולים יחסית עשינו את זה רק 3 פעמים אבל בסוף היה הרבה יותר נחמד.. זה היה 2 איקסים של איזה 2 ס"מ ו2 אפרייטים של 40 ס"מ טאורה בכלל לא קפץ אותם... רק דיזל..

למעלה