מה עם שרשור של לילה מייגע?

izmeral1

New member
היי סוזי HI EKE שאלה.

ותדותה לך חמוד EKE תודה על התגובה החמה מלבבת . חבל שאני בעברית חלשה. אתמול בערב היה לי שיחה על אתי. יש לי ידיד טוב. שהוא היה חבר של האבא שלה. רק בגלל שלמדו יחד בפנימיה= ושם למדו להיות טבחים וסו שף. זה גם המקום שלי. והאבא של אתי זל הלך כבמאדם צעיר ביחס לגילו. הותקף בוירוס החיידק התוקף. וזה קרה כאן בארץ במקרא נדיר. וכול מה שאתה כותב כאן על אתי. 50% הם סוג של אמת. נידיד שלי סיפר לי שהיא היתה הבת המרדנית. ולשם אמת הבית בא ממקור של. לא הבינו מה הם ועולם המודרני.? כך היה לפני 30 שנה. נכון אתי בת לדור שבא אחרי. היא בגלי.. הסיפור הוא שיש לך כוח לתאר אדם .כנ"ל אותה. ממש נכון. נכו לא אהבתי הרבה שהגיבו כאן שהיא צבעוה. ואני אומרת במקום הזה כך כולם נוהגים לצעירנו. ויחד יש גם רעים שם. . ויש מלה בדיחות על האבא שלה. ועל הסבא שלה. הכול בהומור ואהבה. ואני גם שאלתי למה היא לא יודעת לבשל. נראה שהיה שם בבית סוג של שליטה או מפינוק. על המטבח חחח . ולסיום אני מרגישה שחן. בהפתעה תקבל את החסינות. והשאלה למה איתן לא יכול להיות שחקן טוב ? ולי נראה מיום שני הבא רק מחיל המרוץ. לתתפייט איתן או גב לספק הסחורה. ואני מרגישה שקרן תמעד. וגב ייחלש. לא אוהבת את מור. מור מגעילה אותי באכילה עברה את השיא של כולם. ומה איתן מצא בא כדי להשאיר אותה. היא הטורת של האוכל וקרן של הגברים" אם בכלל הם. לילה טוב לך לסוזי

izmeral1

New member
לסוזי קייזר../images/Emo24.gifולך EKE ../images/Emo24.gif לילה מתוקי

לילה טוב בובה

אגב, מי שבאמת מגעילה באיך שהיא אוכלת, זו קרן. אי אפשר זה פשוט ללכת להקיא כל פעם שהיא מכניסה משהו לפה.

adiyon2

New member
מילא איך שהיא אוכלת

מה היא עושה עם שאריות האוכל שנתקע לה בין השיניים, ואיך היא מנקה את השיניים עם האצבעות. זה דוחה.

izmeral1

New member
EKE כך אני אומרת מספיק אחת ענבר=

איך אמר קובי פרץ. בגלל שהוא מרוקאי כמוני. הוא נשאל . שלאה מהמנחים. למי אתה מוסר את החסינות שלך -ענה לליז כי עשו בה לינץ' חחח. ואמר ושוב נשאל איך התרשמתה מהבנות. הם חמודות וגם סוג של שאלה. מי מתאימה לאיתן. לא יודיע מה הטעם שלו. ועל זו וזו אז את ענבר אמר זו לא ההיא מהקיבוץ. ואני אומרת אם היו מכניסים אותו שוב היה אומר על מור. למה עם הגיטרה והפנטומימה.
והזלילה.
היה אומר זו ממידי הקיבוץ. מה המסר סוג של. ולא עירונית. מכאן תבין למה לא מתאימה לקונצפט הזה. החברה הטובים כאן הם לא על הדשה בלבד? מסקנה לא מתאים בכלל. וכמובן קוץ . ואפילו לר במדבר. כאלה אנחנו המרטקאים אוהבים זרימה. ושם אין אצל מור. איך היא אוכלת איך היא ניראתתתתת. דרך האוכל תכיר את הנשיות בחיים. יש נשים נשואות שהם גם אחרי מליון שנהההההההההההה קשה להם להראות את דרך האכילה שלהם. הוא לא בבית אז חוגגות ביית הוא ולא הם לפני. וואני בעד נשיות ולא ברברים. זו מדינה בפני עצמה. איךלאכול מה שנופל לך. בעיה הריצה אחרי הזילךה כאן אתי צדקה בבהלה- מי זוכר אחרי הדייט שלה עם גב. חזרה כאילו היתה בשמים. ולמזה המטח היה ריק מה שהיא זללה שם היה פחד אמים. זו בולימיה האמיתית? אולי יש.שלא נדע. נסחפתי. לילה טוב באהבה הרבה כיף לך שב
ת שלום

KEEK

Member
גם בי יש נגיעה מרוקאית

ועדיין אני לא מבין מה הבעיה עם מור
לא נורא.. קורה.. תלכי לישון כבר חחח

izmeral1

New member
סוזי היקרה לי לנו=

איך קרן אוכלת יש שם בעיה. והיא רצה נגד המציאות. לא אוהבת אותה כי היא רעה ומאוד רעה. אני נתתי לה כאן החיה של הראליטי? יש שם בעיה גם בלולתת הטריס. שלא נדע. היא בכלל כמו בן לא הוריד השער ואין שם שום דבר. מי מסתובב עם שער בחום הזה. רק כאשר לא היה לה דבר היא אספה אותו. כמובן שכולם רואים איך הלעיסה שלה עם בעיה< ואין בא שם נשיות. והפה שלה עם כוח מגנטי על יוני במיוחד גב במשחק כמובן. וגם מתאר לנו את הפגמים שלה. וגם והיא נעלבת ממשיכה עם הכוחות שלה שם גם מאיימים עליה. והיא תמעד. גב חלש . כמה שהוא למען המשחק. כמו שמשון הגיבור. השער היה כוחו .רק שחלילה היא לו מיטוס. מי בכלל יזכור אחת כזו. לילה טוב שבת שלום.

למעלה