מה עם שרשור של לילה מייגע?

KEEK

Member
הדחה אחת לא צפויה, ויש טיפונת עניין.

יחסית למה שקורה שם כבר מעל שבועיים, זה הרבה עניין. ונינה וחן מתמרמרות על מור ומנסות לגרור עוד בנות אליהן (ללא הצלחה) ובן ויוני כועסים על איתן שלא התייחס אליהם בהדחה של דנה ויוני מסתבר ממש פתח עליו פה...

אבל מה מור עשתה כבר

אני לא מבינה.. והאם בכוונה ההפקה מביאה לשם ילדים בגיל 12 מנטלית?

KEEK

Member
מור לא עשה כלום

ונינה חמה עליה בלי סיבה ואורטל הוכיחה לה שאין לה שום סיבה לכעוס על מור ולדבר עליה ככה זה כבר מס' ימים שונינה, חן, דנה ואתי מרכלות קשות על מור ותכלס, בלי סיבה.

KEEK

Member
אתי מעולם לא אירגנה עליהום על מישהי מהבנות

תתקני את המילה בבקשה

KEEK

Member
המילון הזה, זה הדבר הכי טוב שיצא מהתוכנית.

שרשור ציטוטי אתי מצחיק אותי כל פעם מחדש

talibatata

New member
כמו שזה נראה למי שיזכה תהיה בעיה, הצ'ק יחזור

בטוח. לא יהיה לא כיסוי.

24שעות1

New member
הפעם מי שארגן את העלהום זאת דנה חן וונינה,

אתי הצטרפה כשחקן חיזוק כמה כייף שלא הצליח להם

אולי זה בגלל העיסוק שלה בקלפי טארות

ובגלל שהיא מכרה תמונות בחו"ל מבחינת ההתנהגות של מור בבית לא ראיתי משהו רע אבל אני מודה שלא צפיתי בכלל בשבוע האחרון

דקל69

New member
לא מבינה למה הבנות חשבו שדוקא מור תצא, ממה

שאני צופה למור יש קצת שיחוצת עם איתן, ובערבים בעיקר שהם מנגנים ושרים וקצת יושבים בחברה היא מצטרפת אליהם ובערך אחת מהחברה. לעומתן דנה, חן וונינה היו עסוקות להתרחק מכל השאר וכל לילה להצטפן בחדר וללכלך כל פעם על מישהי אחרת, דוקא מור יחסית השתלבה בחבורה של הותיקים. יחסית (ורק יחסית) מור קצת יותר מדברת לענין, יש לה דעות ואגנדות והיא לא עסוקה בריכולים. נכון שהיא גם כמו השאר לא מצליחה למצוא פתח לזוגיות, אבל בוילה הנושא הזה די אבוד גם לשאר הבנות מה שנותר זה להשתלב בחברה באופן מירבי.

החדשות ואתי לא אוהבות את מור

השבוע בהנהגת אתי עם הבנות החדשות, התחילו לרכל על מור וצחקו עליה שהיא אוכלת הרבה.

דקל69

New member
מגעילות. מור אולי לא לטעמן והיא שונה מהן, אך

לצחוק עליה ובנושאים כאלה זה מאוד נמוך. מה עוד, שאף אחת מהן לא יותר מדי איכותית או מורמת מעם. במקרה של חוסר חיבה וחוסר סימפטיה לטיפוס רצוי לשמור מרחק ולא להתקרב יותר מדי, הדרך שלהן ללעוג למישהי שלא בחבורה שלהן היא דוחה.

andy181

New member
אולי לדני כן הייתה השפעה בהדחה הזו

היא מאוד מחבבת את מור. אולי בפעם הראשונה בתוכנית הזו איתן החליט כן להתחשב בה ..

דקל69

New member
לא נראה לי שדניאל התערבה בהדחה הזאת, בהתחלה

היו לה חברות בודדות בזמן שהרוב היו נגדה והיא לא הצליחה להשפיע. ההדחה הזאת היתה כ,כ לא משמעותית עבורה כי היא במקום אחר וממילא התוכנית כבר מסתיימת, לא ממש היה לה קריטי מי תצא ומי תשאר. לא נראה לי גם שהיא נוטה להתערב לאיתן וגב בהצבעות.

רגע רק רגע

Active member
הדחה לא צפויה?!

זאת ההדחה הכי צפויה שיכלה להיות. כבר ביום שישי לפני שבוע כתבתי על כך. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2264&MessageId=155375656 מי שעקב אחרי השידור הרציף, יכל לראות שכך הם פני הדברים. גם אתמול אחר הצהרים יכלנו לשמוע את איתן אומר על דנה... שכל הכבוד לה שכך היא מקבלת את רוע הגזרה. אם תרצה... אפשר כבר לכתוב מילות סיכום על שהייתה של ונינה בוילה. היא המודחת הבאה

KEEK

Member
שוב יוני מרגיש בגידה מאיתן וחוזר לאתי

יוני "החברות הכי אמיתית שלי בבית עם אתי" פעם שלישית שיש לו תקל עם הבנים (פעם קודמת זה היה עם בן), והוא נזכר פתאום באתי. אחרי ששבועיים כבר הוא לא סופר אותה..

למעלה