מה עם שרשור של לילה מייגע?

easternstar

New member
../images/Emo6.gif לא היה רחוק מזה. הוא התחיל לקפוץ ולרוץ../images/Emo6.gif

הוא רץ מהגינה לבית ובחזרה וגם קצת קפץ לפעמים.

טוב שהוא לא יצא בריקוד הורה

או ריקוד אינדיאני להורדת גשם. מה זה שווה אם לא התפוצצה לו הבונגילה?

easternstar

New member
../images/Emo6.gif היה נדמה כאילו הוא רוקד את ריקוד הגשם../images/Emo6.gif

דקל69

New member
חחח סוזי, לדעתי מרוב עצבים ולחץ לא רק שלא

תתפוצץ אלא תבצבץ אחת נוספת בצד השני של המצח. הוא פשוט חושב שמישהו חייב לו משהו ושהוא זה שאמור לקבוע על ההדחות. לדעתי הפעם ההפקה היא זאת שביקשה מאיתן להדיח את דנה, בתאכלס לאיתן לא משנה מי תלך, אין לו קשר מינמלי לאף אחת מהחדשות (אולי רק למור שהיא מצטרפת לחבר'ה בשירים). דנה שבוע שעבר מספר פעמים הכריזה על רצונה ובקשתה מההפקה לצאת ולהפקה נמאס "מהבושות" שהחדשות מבקשות לצאת וקיצרו לה את הדרך. לא מבינה למה יוני חושב שאיתן או מישהו חייבים לו משהו, מספיק שלאורך כל הדרך השאירו לו את אתי, מילא היה לו משהו רומנטי עם מישהי, איתן היה צריך לבחור וכנראה שמישהו בהפקה רמז לו שדנה מעיקה, גם בגלל התלונות וגם בגלל המורל הירוד, וביקש להציא אותה. בכל מקרה עוד 3 ימים עוד שתיים מהחדשות הולכות.

easternstar

New member
../images/Emo9.gif התחיל להיות קצת מעניין שם

יוני "מלכלך" על איתן כי הוא ביקש שישאירו את דנה ואיתן וגב החליטו להדיח אותה. ונינה, בעידודה השקט של אתי, ניסתה להוביל חרם נגד מור (כמו שהיה עם ליז ..שכולם יתרחקו ממנה ולא ידברו איתה) והתחילה להסית באמנות את אורן ואורטל אבל אורטל לא נפלה בפח והזכירה את ליז..

easternstar

New member
זה התחיל בפינת הישיבה בגינה כשאורן ואורטל היו

ונינה התחילה ללכלך לאורן באמנות. היא התחילה "בקטנה". היא אמרה שהיא לא יכולה לסבול את מור, לא בגלל משהו ספיציפי שעשתה לה אלא בגלל מי שהיא (מור). היא חסרת טאקט ו"נדבקת" לפעמים (האמת שזה די נכון אבל להסית בגלל דברים כאלה זה יותר גרוע.) ונינה אמרה שמור לא מרגישה מתי היא לא רצויה וההרגשה הכללית היתה שונינה רוצה שיעשו על מור חרם (כמו על ליז) אורטל ניסתה לדבר אבל כשאורן שם ונינה לא נתנה לה לפתוח את הפה ורק הגיבה לאורן. בחדר, במיטה של אתי (ליד המיטה של אורטל) ונינה ניסתה עם אורטל בעצמה והפעם כבר אמרה שקשה לסבול את מור.. אורטל הזכירה את ליז ואמרה שצריך "לפתוח" הכל מול מור בעצמה ולהסביר מה קשה בהתנהלות שלה כי מור לא יודעת שמדברים עליה. (אתי שתקה כדי לבדוק לאן נושבת הרוח) אורטל הזכירה שוב מה שקרה עם ליז. ונינה אמרה בצדקנות שאין משהו ספיציפי ולכן אין מה ל"פתוח" עם מור והיא לא עושה למור שום דבר ואומרת לה "בוקר טוב" כאילו שלהסית ולהוביל חרם זה כלום. אורטל בחצר מדברת עם מור. היא הבינה מה קורה. יש לה חושים חדים.

אם מישהי לא באה לך טוב, אל תדברי איתה יא דוחה

איך ידעתי ,כבר בתמונה שלה שפירסמו בוואלה לפני שהן נכנסו לוילה, שהיא נראתה לי כמו דראג כלבתא.

izmeral1

New member
EASTERNASTER../images/Emo24.gifשל הלילה.

Donne-moi une bénédiction du sabbat et la plus douce nuit, vous ...... pas fatigué מבקשים תמיד חיבוק לפני שבת. מגיע לך. ולא להתעייף הרבה. לילה מתוקי לך
מה שיפה כאן זה שאני יכולה גם לתת גול עצמי
לחבק הכוונה. . הכול בלב נקי כותבים ומסר.

easternstar

New member
../images/Emo24.gif לילה טוב izmeral../images/Emo140.gif נהנית מהפרק?

הפעם היה קצת מצחיק..עוד מעט הסיום והמיליון.
הייתי רוצה שתהיה הפתעה וחן תגיע לחמישיה אבל נראה.. לילה טוב לך.

izmeral1

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gifהיי דינדושלילה טוב מתוקה

שבת שלום. הרבה חסרה כאן. רוצה ללכת לנומי שלי .ואני רואה התגובות שלך ושל K וכמובן למי שאני מחברת. מזה בא לי לצחוק עלי. למה כי נראה לי אני אומרת לילה טוב ושוב כותבת. אבל אמל עייפה. . בגלל הרבה במטבח. וגם נפלתי בגלל העניים של השכנה כך נאשים משהו.סתם. אבל מאמינה בעיין הרע הרבה פגע בי על אמת. וכך כואב לי חצי גוף. אולי אני מתה עד מחר....באמת הולכת לישון עם כאב חלש ובלב חזק. מה לעשות מחר הצבעים של של המכה חחח .מה שיהיה.. הרבה סבוניקה . לילה טוב לך מיוחד
. ואני מקווה שאת אתי ביחד על חן חמודה. מי את אוהבת תספרי לי מחר בע"ה

dindan84

New member
הי איזמרל.אני כאן כל הזמן רק לא מגיבה הרבה:)

"עעעררגת " את עצמך במטבח? חמודה. מה עשתה לך השכנה? עזבי שטויות אין עין הרע.אנחנו המצאנו את הדברים האלה כדי להסביר לעצמנו בעיות. את מתוקה. שבת שלום גם לך BISOUS

דקל69

New member
מעניין בן כמה בן זלץ? האדיוט עכשיו מתעניין

בתחתונים של אורן. מצחיק את בן ויוני התחתונים של אורן והוא תוהה על האיורים שבתחתונים. בן: "אני מלח הארץ", איפה הוא חי, אולי מלח גס. רואים שאורן מרגיש שלא בנוח עם השיחות הילדותיות והאדיוטיות שלהם.

easternstar

New member
../images/Emo6.gifאין דברים כאלה../images/Emo6.gif כמו בן זלץ ../images/Emo6.gif

noaxxx

New member
לא מדוייק../images/Emo140.gif

בן לא אמר על עצמו שהוא מלח הארץ אלא.. אמר על אורן, שאורן הוא מלח הארץ ושקנו לו את התחתונים האלה כדי שיהיה קצת יותר שיק. כל זה הגיע אחרי שבן שאל את אורן, אם לדעתו, מי שקנה לו את התחתונים האלו, התלבט בין הדמויות לפני שבחר... בחיים שלי לא כתבתי כ"כ הרבה על תחתונים..חחחח

למעלה