מומלצי השבוע

בנה

New member
../images/Emo41.gifמומלצי השבוע../images/Emo41.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ValusH11

New member
סופשבוע רגוע....

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי):Bright Eyes-First Day Of My Life ו-artillery של אינפקטד - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: הרבה... בעיקר הוא :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):I think I was blind before I met you. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אנה המורה למתמטיקה - " זה קצה אחת זה קצה שניה, 2 קצות עושים דייייסטנס" - דבר שהשגתם השבוע: את זה - מאכל השבוע:סטייק אנטריקוט - משהו שעשה לכם את השבוע:אתמול בערב-לילה - משהו שהרס את השבוע: הממממ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לחופש אין מכיר - אבל יש לו תאריך!!! 11.4! תתחילו לנצל אותו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כל ערב וערב... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף -שיר שפתחתם איתו את השבוע: החדש של טיפקססס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כלמיני סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):אני ולייירן במסיבת אלכוהול של מלצרים :)

חמדונה

New member
שבוע טוב.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ג'קי - שיר השבוע (כללי): ג'קי - אלבום השבוע: מציאות נפרדת - האדם שעשה לכם את השבוע: היו רק אנשים שהרסו אותו. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "והיא תעוף מכאן לאן שרק תרצה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אחרי שספרנו את החלונות במגדל דוד: "יללא, עכשיו עזריאלי" - דבר שהשגתם השבוע: הלכתי לאיבוד בהרצליה, תודו שזה השג מרשים. - מאכל השבוע: בננות!!! ומקס ברנר ביום שני (אאאאא). - משהו שעשה לכם את השבוע: ת"א ביום שני - משהו שהרס את השבוע: הרצליה ביום חמישי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהיו חופשיים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חג! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: חג! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "בשמלה אדומה ושתי צמות" -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל הבני דודים! חג!

נה נה נה נחמן מאומן

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): guns n roses - civil war - אלבום השבוע: החדש של אינפקטד - האדם שעשה לכם את השבוע: זיו - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): she's like so whaever...כ"כ דבילי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : הבאתי ממתקים!!! - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: שניצל תירס? - משהו שעשה לכם את השבוע: השיחות וועידה נראה לי - משהו שהרס את השבוע: השיחה עם לידור
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לשלוח סמסים מICQ הרבה יותר זול!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ניסעה לת"א יום שלישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור הסדר בשלום -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הכאב הזה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נוי

השבוע חפרתי.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין - שיר השבוע (כללי):השיר מהגן-כנסיית השכל,זקוק לך-החברים של נטאשה,אלג'יר-אני צריך אותך,נאמנות ותשוקה. - אלבום השבוע:נאמנות ותשוקה. - האדם שעשה לכם את השבוע:ענברנטל,עומרי,שיץ,בנה,זמי,יפית. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כל כך הרבה לילות כל כך הרבה ימים. תני לי סימן לרגע תני לי רק את כף היד הולך וממלמל איך זה מבלבל אני זקוק לך. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):היו כל כך הרבה -מישו:מה נעמה עשתה בתנ"ך? עדי:את משה. -עדע:אצלינו בליל הסדר בלה בלה בלה בלה... תמר: אצלינו בליל הסדר מזמינים פיצה ואומרים אמן. -א: אמא שלך זונה ע:אמא שלי ספרנית.איפה כבר היא יכולה להיות זונה?בצומת ספרים? -המצלמה של מור מודיעה:סוללה מותשת. -בערב פיוטים עם כנסיית השכל,מור מתמרמרת:דיייי טעות בפיוט. -"לצלם בבית קברות קשה לך אבל לעשן על הקבר של סבתא שלך תוך כדי שאתה יושב עליו, זה בכיף?" וכל השטויות של עמרי אתמול בלילה:) - דבר שהשגתם השבוע:לראות את בנה,להיות באריאל,2 הופעות של כנסיית השכל בחינם. - מאכל השבוע:כל כך הרבה שטויות.רק שטויות. - משהו שעשה לכם את השבוע:2 הופעות של כנסיית השכל,לראות את בנה,לישון עם מאור,אריאל,עמרי יפית וענבר בחיפה,צילומים לסרט בתקשורת. - משהו שהרס את השבוע:איתן,טיפשות שלי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: 1.בנה חיילת חתיכה טילים 2.זמי לא לסבית. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אביב בים המלח,אולי היהודים בברלה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לא משתוקקת סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

little WhiSper

New member
שונאת את פסח.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי):The Fray- how to save a life - אלבום השבוע:אוונסנס- the open door - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "זה שאני מעלה עובש זה לא אומר שאני סטלן, זה אומר שאני קיבוצניק" (החולצת סמינר קיבוץ שלנו) - דבר שהשגתם השבוע:
- מאכל השבוע: חמץ! - משהו שעשה לכם את השבוע: הבשורה על הגעת אוונסנס לארץ! תגבורים, ברית, טקס... - משהו שהרס את השבוע: מָעַבַר ועוד... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חיו ותנו לחיות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור את ליל הסדר בשלום. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אוליאוליאולי א, ומי שבא ברוך... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

באמת היה לי מוכר../images/Emo9.gif

[אני די גרה שם..חח] והנה תמונה מהמומלצ"ש שלי לפני שבוע.

shmuelr

New member
וואי זה מדהים. מה אתם אומרים על

התמונה הזו? לכל הצלמים המחוננים פה. צילמתי את זה לפני שבוע בטיול משפחתי בדרום, איזור חבל לכיש..מקום מדהים. השביל מאחורה בכוונה..
http://img300.imageshack.us/my.php?image=dscn0236vo9.jpg

Tom 7

New member
i'm gonna treat you like a temple

- שיר השבוע (של היהודים): תענה לי, מלחמה שקטה, לא קל. - שיר השבוע (כללי):white stripes- seven nation army, evanescence- lose control. - אלבום השבוע: פחד מוות - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "החיים משתנים לך מהר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)תום אתה שטחי, וחסר אינטילגנציה רגשית. - דבר שהשגתם השבוע: שנאת החברים שלי עוד יותר - מאכל השבוע: מצה עם קוטג' וגבינה צהובה
- משהו שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע: מה לא? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שאני ייתן מסקנה?! מה פתאום! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה =]]] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני באמת יילך להופעה ולא סתם יחלום. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אינטרמת. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טיטי תום סטרול גיא דניאל יהב אדם סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo203.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):מחפש תשובה אקוסטי - שיר השבוע (כללי):מה נעשה-הדג נחש(בזמן שאמא של ענבר מלמלה את זה כל היום) - אלבום השבוע:"מציאות נפרדת" - האדם שעשה לכם את השבוע:עמרי וענבר נעמה ומור.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"בדיוק שאני מאבד עניין נזכרתי איך אמרת בוא ניסע והשארנו באלאגן" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"עמרי:אפילו החתולה שלי ממורמרת בקושי מיאו היא עושה"
עמרי: שימי תמונה שלי" אני:זה המומלצים שלי"(בחמדנות) עמריי:"אלו הם מומלצי לא מומלצייך" *** זמי:אבלה בלה בלה בלה חמדנותתת
ענבר ברנטל: האם אוחנה עושה פה מסיבה?" אוחנה: המועדון סגור"
: - דבר שהשגתם השבוע:חופש, עברתי תאוריה
, ראיתי את בנה
- מאכל השבוע:צ'יזבורגר עם פוטיטו - משהו שעשה לכם את השבוע:הישיבות אצלי בבית,, יום באריאל, ראיתי את בנה, הנסיעה לחיפה, ושבת אצל עמרי. - משהו שהרס את השבוע:המרמור הכבד שנחת,. והקור הבלית מוסבר באריאל
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:ל-ה-ו-ר-י-ד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ה-ו-פ-ע-ה, בובמלה, להזרק איפושהו בעיקר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:להתחיל עם שעורי הנהיגה אמןןןן, ושעמרי כבר יעבור לגור בת ים, ולמצוא עבודה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עכשיו עכשיו טוב-גלעד שגב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אני לא משתוקקת לראות אף אחד רק משתוקקת להפסיק לראות את עמרי
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

כמו סיגריה ישנה...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כל הסיפור. - שיר השבוע (כללי): שירה'- מירי מסיקה. 'שיר פרידה'- בן ארצי ושכחתי ת'שני נו P: וכמובן כמובן, "לו רק יכולתי" בביצוע של רן דנקר ונינט
. - אלבום השבוע: 'מציאות נפרדת', והדיסק שאוחנה הכינה לאוטו. - האדם שעשה לכם את השבוע: מור, נעמה, עמרי, יפית. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "להסתיר את זה לא קל לי, רואים בפנים..", "כמו סיגריה ישנה, אני נשרפת מבפנים". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אצל יפית.. עמרי שר שיר לאוחנה.. מסיים. "נו, איך היה השיר?" |אין תגובה| עמרי: "נופר אוחנה עושה פה מסיבה?" אוחנה: "ממש לא.... המועדון סגור."
משפטי הגאונות שיצאו לנו שם :p. בחיפה.. נעמה: "וזה בצפר של סטלנים... לא רוצה ללמוד שם! למנהל אפילו לא אכפת" אני [בידרתי את עצמי, נו מה
]: "את רואה את נכנסת לשיעור.. את צריכה להוציא את המורה מהסרט שהיא חייה בו!"
ואז השיחה התפתחה וזה היה מצחיק . מור מספרת שאמא שלה חשבה שהיא לסבית לפני יומולדת 15, ואז הביאו לה מתנה קונדומים. היא גילתה שאמא שלה סידרה את כל המגירה ומצאה את זה. "ואז הכל הסתדר לי... היא הפסיקה להתיש אותי שאני לסבית... טוב, בסדר, הבת שלך שרמוטה, זה יותר טוב?! תהיי שרמוטה, תזדייני בגיל 15, רק אל תהיי לסבית"
. והיו עוד כוסאומו. :( - דבר שהשגתם השבוע: נסיעה ספונטנית לחיפה, מור נעמה בנה ויפית באריאל. - מאכל השבוע: לא כדאי להתחיל. הכי זכור לי זה הפיתות עם נעמה
, וכל מה שאכלנו אצל יפית
- משהו שעשה לכם את השבוע: הנסיעה לחיפה, מור נעמה בנה ויפית באריאל, נסיעות לעמרי, לבת ים, ו5 ימים של עבודה
- משהו שהרס את השבוע: הצבא כמו תמיד . אני ועצמי וייסורי מצפון, שיחה ותובנות כ"כ כואבות. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "להוריד" זו מילה בעלת משמעויות רבות, בוםבמלה זה לא סמים!, ואיפה אוחנה שכתבה את כל המסקנות ?!? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ב ו ם ב מ ל ה 2007
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה ל-פנים! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גילי
וטלצ'ו. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה