מומלצי השבוע

אכלו לי את השניצלים, נשאר רק לוף

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מקום אחר. - שיר השבוע (כללי): הבוקר יבוא. - אלבום השבוע: האלבום הכפול של כנסיית השכל שאני עומדת לקבל לחג.
- האדם שעשה לכם את השבוע:האמת שהמפקדת שלי.. אבל בעיקר ידיד שלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא הוא לאאאאא הוא לא יודע שאת פההההההההההה.... וכו'. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): תמיד לכולכם יש כאלה משפטים מצחיקים שאין לי כוח לנסות להתחרות. P: - דבר שהשגתם השבוע: חופששש!!!!!!!11 שכחתי כבר איך זה נראה. :) - מאכל השבוע: וואלה שיהיה הכל רק לא מצות. - משהו שעשה לכם את השבוע: החופש כמובן, ופגישה מקרית עם מישהו אהוב.. - משהו שהרס את השבוע: היום הזה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תסעו עד לבסיס לחינם, כי לא תצאו משם. ;[ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחופש! ושיהיה כיפי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני יודעת שזה כבר השבוע השלישי שאני אומרת את זה, אבל אני רוצה ללכת לבופור! מי בא איתי?
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: יום טוב של עברי לידר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הכל הולך. :] סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
.

אני המנוולת

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): המכשפות - קסם על ים כנרת - אלבום השבוע: המכשפות לייב - האדם שעשה לכם את השבוע: לי ושזפ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "גם אני לא בדיוק משתגעת ורק לפעמים מתגעגעת ורק לפעמים בוכה ורק לפעמים הכי צריכה רק אותך" (מי אמר מושפעת ולא קיבל?) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "למה לא ביקשתי אני ממך שתישארי" - דבר שהשגתם השבוע: לי, הבנה, אהבה. וראיתי את בנה וספיר! שהרסו לי ת'חיים. - מאכל השבוע: אאאנלא יודעת. אני רוצה להגיד ארומה, אבל זה סתם פנטזיה. - משהו שעשה לכם את השבוע: הסופ"ש. ים. מילים. - משהו שהרס את השבוע: קמתי כל יום בבוקר לבצפר וביום היחיד שלא הייתי צריכה, הייתי צריכה לקום יותר מוקדם ללי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מה שאתה מחפש כלכך רחוק, נמצא ברחק נגיעה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: באמת שכלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור כבר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: K's Choice - Not An Addict. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנלא אהיה קיצ'ית. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

תומע79

New member
../images/Emo34.gifשבוע מעולה לכולםםםםםםםם

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
גניבה - שיר השבוע (כללי):
המבט שלו-שורטי - אלבום השבוע:
עומד על נייר-אביתר בנאי - האדם שעשה לכם את השבוע:
הנסיכה שלי..וכל החברים המדהימים שלי! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"כמו לב..כמו לב היםםם ליבו של מרקו סוער בוווו" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
מה לא!! היה את השבוע הכי מצחיק בעולםםם
"בוא אנחנו בסיגריה של אחריי.." "אז למה לא עשיתם לי חור בקיר משו?!" "בשביל מה?,להציץ?" "לא יא גנובים הייתי מזיין את הקיר"
"על המאמי הזההההההההההההההה"
"באמת שאני אוהב אותך,אני הכי מאושר בשבילכן בעולם..הלוואי שתהיו ביחד לנצח"
"נודלסססססססססססס" - דבר שהשגתם השבוע:
הייתי עם כל החברים הכי הכי בעולם בהפלגה
- מאכל השבוע:
כל האוכל בהפלגה!!! - משהו שעשה לכם את השבוע:
ההפלגה לקפריסין עם כל החברים :),החודש שלי ושל מאמי :) - משהו שהרס את השבוע:
הריבים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
תשתו הרבה,זה בריא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
סבתא תצא מבית חולים,ערב חג. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שאני לא אצטרך לעשות כלום!! -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
המבט שלו-שורטי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
מי שבא ברוך הבא. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):תמונה מההפלגה :)

../images/Emo55.gifעכשיו את ערה במציאות אחרת

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): everybody's fool , טוב תשלח אליי את המטומטמת - אלבום השבוע: מנועים שקטים - האדם שעשה לכם את השבוע: מאיה, שייקה, שיר, ליל ודאני - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ימים שנשרו מאיתנו יוצגו לראווה בעיתונים כותרות מהדהדות. והלב נשבר" "שוק שאני משתפת פעולה עם החרא הזה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הגיע הזמן להתמודד" - דבר שהשגתם השבוע: כוח, וצום? - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: 72 שעות, טיול פסח, סופ"ש, וההופעה - משהו שהרס את השבוע: אבא - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שק"ש צבאי זה פאקינג אחלה דבר! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יותר מידי מילים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני לא אצטרך לחזור לשם שוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אני צריך אותך -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): חיים על גלגל אחד.

AvtipuS

New member
הלו הלו

יש לך מסנג'ר? יש לי תמונות שאת מופיעה בהן לשלוח לך. [עם ליל, מהגאלה]

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

- שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): I Killed the prom queen- say goodbye - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: מוראל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "goodbye A word that makes me cry" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): המממ - דבר שהשגתם השבוע: אנאערף - מאכל השבוע: מי אוכל - משהו שעשה לכם את השבוע: הגרמנים שבאוXD משעשעים - משהו שהרס את השבוע: המחשבות על זה שצריך להתחיל ללמוד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום רביעי- שיעור נהיגה ראשון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני לא אדרוס בנאדם -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Fall Out Boy - This Ain't A Scene, It's An Arms Race. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא'דעת סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

באלי גם :]

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): We Are So Last Year- Hawthorne Heights - אלבום השבוע: של Hawthorne Heights ושל Saosin - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: שניצל - משהו שעשה לכם את השבוע: חופש? - משהו שהרס את השבוע: הורים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תקנו לי כרטיס לאוונסנס! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ללכת לעבוד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: נו -שיר שפתחתם איתו את השבוע: It's Far Better To Learn- Saosin -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

בא לי באמצע השבוע...

- שיר השבוע (של היהודים): שומדבר - שיר השבוע (כללי): לא תתפוס אותי - מאיר אריאל - אלבום השבוע: הדג נחש - לזוז - האדם שעשה לכם את השבוע: עמרי, ענבר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): time goes by, so slowly - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אוקיי - התורה מסיני: "מה זה? כבר חרגנו מהתקציב!" עמרי - "נופר אוחנה עושה פה מסיבה?" אני: "איזה מסיבה, המועדון סגור!" עמרי לענבר "אל תהיי היטלר.. 'שגית' - מחמאה! עמרי ליפית "מה זה? האודישנים של כוכב נולד? בפעם אחת! סיבוב שני: אני: "אה?" "וואי!נכון..." אני: "וואי, הייתה פה טלויזיה!" ברנטל: "כן, והיום אנחנו מתאבלים על מותה..." [מלא נרות הונחו במקום הטלויזיה] ענבר: נופר אוחנה עושה פה מסיבה? עמרי: לא... המועדון סגור אני: למה לבוא בגישה שלילית? טישלר: אחד באפריל שלום! היו עוד - לא זוכרת מה... - דבר שהשגתם השבוע: כרטיס לבומבמלה, וגיטרה - מאכל השבוע: שטוותים - משהו שעשה לכם את השבוע: בית יפית - משהו שהרס את השבוע: חקר :\ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אה, אוקיי יש כמה: 1. "להווריד" # להוריד בשפת ה-ו' # להווריד - להפוך לוורוד #להווריד - לשים בווריד. 2. אנשי עסקים - מסוממים 24/7- "אני בשיבה" כל היום... 3. דיכי ו-און - הראשונים שהתאבדו בעולם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בומבמלה!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כיף בבומבמלה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הכי יפה בעולם - מאור כהן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כל יושבי בומבמלה

למעלה