אכלו לי את השניצלים, נשאר רק לוף
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מקום אחר. - שיר השבוע (כללי): הבוקר יבוא. - אלבום השבוע: האלבום הכפול של כנסיית השכל שאני עומדת לקבל לחג.
- האדם שעשה לכם את השבוע:האמת שהמפקדת שלי.. אבל בעיקר ידיד שלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא הוא לאאאאא הוא לא יודע שאת פההההההההההה.... וכו'. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): תמיד לכולכם יש כאלה משפטים מצחיקים שאין לי כוח לנסות להתחרות. P: - דבר שהשגתם השבוע: חופששש!!!!!!!11 שכחתי כבר איך זה נראה. - מאכל השבוע: וואלה שיהיה הכל רק לא מצות. - משהו שעשה לכם את השבוע: החופש כמובן, ופגישה מקרית עם מישהו אהוב.. - משהו שהרס את השבוע: היום הזה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תסעו עד לבסיס לחינם, כי לא תצאו משם. ;[ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחופש! ושיהיה כיפי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני יודעת שזה כבר השבוע השלישי שאני אומרת את זה, אבל אני רוצה ללכת לבופור! מי בא איתי?
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: יום טוב של עברי לידר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הכל הולך. :] סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
.
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מקום אחר. - שיר השבוע (כללי): הבוקר יבוא. - אלבום השבוע: האלבום הכפול של כנסיית השכל שאני עומדת לקבל לחג.