מומלצי השבוע

Z A M i

New member
החלומות באוויר,הראש באדמה..../images/Emo79.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (כללי):בית הבובות-מי אם לא אני. lifehouse-somewhere in between - אלבום השבוע:מוש בן ארי-דרך - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"לא מספיק עכשיו שטוב". im passing away on to the better life. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): *ירדן:"יש לי ידיד בפנימייה שלקח צפרדע,שם לה קש של טרופית בתחת,נשף לה מלא אויר דרך הפה, ואז היא התנפחה,צפה על המים ויצא לה דם מהתחת..
" דיויד:"בנה! אפשר להוציא את הארנבת לפה,ולעבור לחדר!?" ירדן:"לא!! בנה תתנפח!!!!" דיויד:"לא נורא,נזרוק אותה למים"
*עעעמית:"איך מעבידים את זה!?","ירדן! את נראית כמו נדחפת" - דבר שהשגתם השבוע:כמה הוכחות שהייתי צריכה..
. וצבעתי את השיער..
- מאכל השבוע: ניוקי בטטה.|שמן| - משהו שעשה לכם את השבוע:חמישישבת(בנה באריאל,אני בב"ש)..שנעמה,מור-שיץ, ויפית באו לאריאל
. ו..מה עוד היה השבוע?אנלא זוכרת..
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:בוםבמלה..ולבית של עמרי אחרי ההופעה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שליל הסדר יעבור מהר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: the better life-3 doors down

Call my name. There's no way in.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): Tribute-Tenacious D. - אלבום השבוע: From the Choirgirl Hotel-Tori Amos. - האדם שעשה לכם את השבוע: עופר ונטע
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Hey, Im the king of the world. You outta hear my song. So come on, measure me. Im 50 inches long!"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) קצת יותר ממשפט
. - דבר שהשגתם השבוע: למדתי לגזור!
. - מאכל השבוע: חמץ
. - משהו שעשה לכם את השבוע: קיבלתי 100 בבגרות בתנך. - משהו שהרס את השבוע: המגן הוריד את זה ל-99 סופי
. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "יההההה יו רילי גוט מי נאו!" השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום רביעי!
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Jethro Tull-Aqualung. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עופר ונטע, ושלומי. אבל הוא שמן. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): עוצב באמצעות תפוז-פד

eliavtu

New member
הו, מלנכוליה, את אהובתי.

- שיר השבוע (של היהודים): לא - שיר השבוע (כללי): כנסיית השכל - Let love in - אלבום השבוע: כנסיית השכל - אוטוביוגרפיה
אתם חייביםםם
- האדם שעשה לכם את השבוע: אחת. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה קורה לי בעיקר כשאני חושב עלייך סף הרגש שלי עולה ואני מאבד את עצמי לדעת לא מרגיש כלום או מרגיש זמן רב מדי כאב עמוק מדי." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) עדיף שאני לא אכתוב חח.. :| - דבר שהשגתם השבוע: כלום. - מאכל השבוע: אני לא זוכר מה אכלתי השבוע
- משהו שעשה לכם את השבוע: לראות אותה שמחה סופסוף :) - משהו שהרס את השבוע: האקסית. טיפשה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: עזבו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לצאת לאנשהוו.. נמאס לי להיות תקוע בחור הזה כל הזמן. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: צריך לשלוח מכתב לצבא -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מלנכוליה אהובתי - חמי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אני תמיד משתוקק לראות את אותם האנשים. <וכמעט אפעם אני לא.\: > סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Piece Of Mind

New member
הפעם במקום הנכון

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא קל - שיר השבוע (כללי): BB Incomplete - אלבום השבוע: Ride the Lightning - האדם שעשה לכם את השבוע: מור, אבא, רותם - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "דבר אל הלב שלה, היא מאוד צריכה דמות מנחה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "I don’t mean to drag it on, but I can’t seem to let you go I don’t wanna make you face this world alone" - דבר שהשגתם השבוע: חופש - מאכל השבוע: שוקו? - משהו שעשה לכם את השבוע: חברים, סבתא, כדורגל - משהו שהרס את השבוע: עבודות בצפר, רותם, והגב... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "עלק אתההה" השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליל סדר, רותם, לסיים את העבודות המזדיינות, אבא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אוכל לחזור למגרשים שוב, ושיהיה רק טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: scotty doesnt know -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מור, אבא, סבתא, חברים, חן, ואת הכדור? סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

כמה טוב לחזור ../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בקושי שמעתי מוזיקה, אז לא היה. - שיר השבוע (כללי): איזה שיר פופ מסריח שכל הזמן השמיעו בטיול - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: כל הצוות שלי במנהלה בטיול אתגר!!!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לודעת, לא עולה לי משהו שמח במיוחד.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : וואי, היו מלא! נופר בטיול בשעת חירפון : "מה זה? למה יש כאן כל כך הרבה ג'וקים שאף פעם לא ראיתי?? לפחות שיהיו מוכרים!" כולנו יושבים במנהלה, פתאום חניכה בכיתה ט' באה אלינו : "הלכתי להשתין, ושכחתי את המשקפיים בתיק, ואני לא רואה כלום ושכחתי איפה אני ישנה."
|וגם אחר כך קשרנו לכל החניכים את התיקים, ואז אותה חניכה קמה ורואה את התיק שלה קשור : תגידו יש לכם אולי מספריים?" וגם בלילה האחרון של הטיול שיכענו את כל החניכים, תלינו להם נעליים על העצים, צבענו אותם, זרקנו עליהם אורז. וגם לקחנו 2 מירסים, 1 שמנו באוזניים של החניכים ואחד אצלנו. והצחוקים עם המירס --> "גדי, קום מהר ודפוק את הראש בראש. זה אלוהים מדבר אלייך. קדימה מהר!"
והיו עוד מלא!
- דבר שהשגתם השבוע: השלמתי שעות שינה בטירוף, ולא הפסקתי לצחוק בטיול. - מאכל השבוע: מה לא?
פסטות, שניצלים, מלאאא חטיפים, פסטלים, צ'יפס.
- משהו שעשה לכם את השבוע: רק הטיול.
- משהו שהרס את השבוע: אמא.המכות שחטפתי ממאבטח בטיול, וזה שנשרפתי כשהכנו אוכל, וגם שנגמרה לי הבטרייה של האמ.פי בלילה הראשון כי הוא עבד כל הלילה, וההרגשה של לחזור לכאן ולהרגיש לא קשורה לכולם. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: טיול אתגר זה בהחלט מצוין. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בומבלמה כמובן
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא להיות בליל הסדר אצל סבתא. :/ -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גברא, טל, בנה, שיץ, נעמה, עומרי, יפית, שנשונה, צחר. כל כך הרבה רבאק...

ליאןןן

New member
חג שמח ../images/Emo155.gif ../images/Emo162.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): טיפה בים - שיר השבוע (כללי): janis joplin - leaving on a jet plane , אנצל/מסע ומתן - מוש בן ארי - אלבום השבוע: אין רק אחד - האדם שעשה לכם את השבוע: ג'סיקה, לירז, רחלי, איילת, ספיר, תום, דניאלה, יונצ' ואורי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "והדברים משתנים על אף כל מה שבפנים, אל תוך בדידות זה גונב אותי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אללה פנק אותה!!!" ג'סיקה: "אני נראית נשואה ובהריון.." אני: "נשואה פלוס אחד בדרך?" ג'סיקה: "נשואה פלוס טייק אווי" וכל מילה שיצאה לרחלי מהפה ביום חמישי.. - דבר שהשגתם השבוע: כלכך הרבה שקט, וחיוך אחד שאמר הכל. - מאכל השבוע: הרבה יותר מדי אלכוהול וטונות של במבה - משהו שעשה לכם את השבוע: כנרת כנרת כנרת. והיומולדת של מיכלי בחמישי.. - משהו שהרס את השבוע: הרגעים הספורים שהייתי בבית. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פנקו אותה!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי אולי בוםבמלה?
בעז"ה..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהסדר יעבור בשקט יחסי, שאמא שלי תרגע משגעונות הפסח שלה ותבין אחת ולתמיד שאני לא עוזרת לה להכין גפילטע. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתי.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אורצ'וק סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): ההשפלה.

ליאןןן

New member
אנד פראוד אוף איט בייב ../images/Emo3.gif

סתם נו, 3 ימים עם איילת...אני לא אהיה מושפעת?

חנושש

New member
ואוו לא הייתי פה שנים..

- שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): 3 DOORS DOWN - When I'm gone. - אלבום השבוע: מוש בן ארי-מסע ומתן - האדם שעשה לכם את השבוע: האנשים מפה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אנונימי:"אחי אתה ממעיט בערך האישה הן יודעות למצוץ לבשל ולנהוג גרוע! וגם לדבר הרבה" ליט:"נוו זה לא שאני רוצה איתו משהו,לעשות אותו זה מספיק." - דבר שהשגתם השבוע:כסף!ויום קניות בת"א. - מאכל השבוע: הטוסט המושלם בדיזינגוף!
- משהו שעשה לכם את השבוע:ת"א,אתמול - משהו שהרס את השבוע: הערבים המבוזבזים והעובדה שעדיין לא התחלתי ללמוד;[ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בנות זה מתוסבך. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ב-ו-מ-ב-מ-ל-ה!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שבין לבין אני אצליח גם ללמוד קצת -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מוש בן ארי-אנצל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ממ כל מי שבא לבומבמלה? סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ליאןןן

New member
זאת טול שם שוכבת? ../images/Emo6.gif

איזה ילדה סתומה..
אני מתגעגעת אליכן!!

"לא עצרתי אפילו לראות,כמה זה עולה

לי..." השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):חחח אין - שיר השבוע (כללי):איזשהו של אביב,לא זוכרת את שמו - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:כל החבר'ה במתא"ן - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אל תישבר..בסוף תצא אליי שאקח אותך בזרועותיי.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אז מה? החלפת אותי במישו אחר...?"חחח - דבר שהשגתם השבוע:מתא"ן,התחלה?,קיבלתי את הציון בהיסטוריה ב',מה שחששתי התגשם :( - מאכל השבוע:שלשום התפוחי אדמה של אבא - משהו שעשה לכם את השבוע:הציון בהיסטוריה,מתא"ן - משהו שהרס את השבוע:שמה שחששתי התגשם וזה ככ מאכזב - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:החיים חשובים מידי בכדי לא לנצל כל דקה בהם ולהוציא ממנה את המיטב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:בומ,לראות אותו (?) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:בומ,אולי מפגש,ושאני אראה אותו -שיר שפתחתם איתו את השבוע:סוויט אסקיפ-גוון סטפאני -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם, הוא, ואת כולם בבומבמלה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

izzys

New member
../images/Emo204.gifמאביב לאביב..../images/Emo204.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו. - שיר השבוע (כללי): מאיר בנאי- אצלך בעולם, Alicia Keys - Fallin. - אלבום השבוע: כנסיית השכל- כנסיית השכל. - האדם שעשה לכם את השבוע: ענבר, עמרי, נעמה, זמי, יפית אוחנה ובנה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תני לי יד, תני לי מקום, אצלך בעולם." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "זאת ציפייייית?!"
- דבר שהשגתם השבוע: הופעות של הכנסייה חינם, בופור, חמישי באריאל, הפתעה בשישי בלילה, כמה תובנות. - מאכל השבוע: הפיתה שנעמה הכינה לי לרכבת.
- משהו שעשה לכם את השבוע: אריאל, השיר הראשון, שישי בלילה, ההופעות. - משהו שהרס את השבוע: תחילתו, הבלאגן, הבלבול. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מגיעה הזדמנות שנייה?
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה/ות!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: החלטיות, אהבה חדשה-ישנה, לחשוב חיובי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אם זו אהבה- מזי כהן ורוני פיטרסון. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טל ושיצי!!
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

הוא כזה חתיך.

ממש חשקתי להעלות את התמונה שאת אוכלת אבל במילא תבקשי למחוק אותה אז חסכתי לך ת'פדיחות נשמה או לא נשמה,תודי.

izzys

New member
באמת נחמד מצידך נעמה זהר../images/Emo70.gif

אחושילינג נשמה.
.

yuvizz

New member
מרגלים שוב פלשו.

שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי):אדום-איגי וקסמן - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:מארינה הייתה הכי קרובה לזה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ביום הולדת של גל: פינקי: "הוא דיבר.. הוא אחושרמוטה דיבר!!" ועוד כל הקטעים הקורעים של עמית. - דבר שהשגתם השבוע:טלפון מזאמי?
- מאכל השבוע:כל האוכל של המחנה, באמת חרא אוכל. - משהו שעשה לכם את השבוע:מחנה פסח לפנים!, היום הולדת של גל, הקומה לבד וכסף מהעבודה. - משהו שהרס את השבוע:אני בעיקר, התובנות האלה שאי-אפשר ליישם. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:כוסאמאשלהעולם:). השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:בוםבמלה!. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהכל ילך חלק. שלא אשבר שם. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא פתחתי ת'שבוע עדיין. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

שבוע חרא.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לפעמים - שיר השבוע (כללי): האמת שלא ממש היה לי זמן לשמוע מוזיקה - אלבום השבוע: ראה תשובה קודמת - האדם שעשה לכם את השבוע:אף אחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואין מה לעשות, הכל מתפורר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הצחיק? ירידות על הדר, תמיד משעשע - דבר שהשגתם השבוע: הרבה דאגות וצוואר תפוס - מאכל השבוע: האמת? לא זכור לי שהכנסתי אוכל לפה.. - משהו שעשה לכם את השבוע: לשבת אצל הדר (קצת, קצת העלה ת'מצברוח) - משהו שהרס את השבוע: מה לא? בי"ח, מחלה.. כשכתבתי שבא לי שמשהו מפתיע יקרה, ממש לא התכוונתי לזה! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שמרו על עצמכם.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה, ליל הסדר עם כל המשפחה, לפגוש כמה אנשים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהיא תחלים, ושהמחלה הזאת תעבור לי כבר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: המתוקות האחרונות
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יפית, עידו, בן, את המשפחה ואת כל מי שיהיה בהופעה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): לא בא לי.

ב י ז י

New member
לא מספיק לחשוב שטוב

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): המאה העשרים - שיר השבוע (כללי):Story Of The Year - Falling Down - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:צחר, אלה, משה, הדס, מאור, לינה, מור. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מ1 עד 10, כמה הם זוג?" היום עבדתי בפארק הקוף, והמנהלת נתנה לקופאית כסף של הפריטה ואז היא אמרה לה "זה בשבילך.." ואני כמובן שאלתי "ומה איתי?" היה משעשע - דבר שהשגתם השבוע: הרבה כיף בעיקר, וגם
שניתנה לי במתנה :) - מאכל השבוע:קוקילידה - משהו שעשה לכם את השבוע: שנפגשתי עם צחר אלה משה והדס [בתחילת השבוע], יום כיף עם לינה ומור בת"א, ואתמול אצל מאור. - משהו שהרס את השבוע: אמא - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אל תתעלמו מרמזים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בומבמלה והופעה..לא בטוח שאני הולכת אליהם בכלל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אלך להופעה.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:ג'ירפות - שד נוסף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה