החלומות באוויר,הראש באדמה..../images/Emo79.gif
השבוע שעבר: - שיר השבוע (כללי):בית הבובות-מי אם לא אני. lifehouse-somewhere in between - אלבום השבוע:מוש בן ארי-דרך - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"לא מספיק עכשיו שטוב". im passing away on to the better life. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): *ירדן:"יש לי ידיד בפנימייה שלקח צפרדע,שם לה קש של טרופית בתחת,נשף לה מלא אויר דרך הפה, ואז היא התנפחה,צפה על המים ויצא לה דם מהתחת..
" דיויד:"בנה! אפשר להוציא את הארנבת לפה,ולעבור לחדר!?" ירדן:"לא!! בנה תתנפח!!!!" דיויד:"לא נורא,נזרוק אותה למים"
*עעעמית:"איך מעבידים את זה!?","ירדן! את נראית כמו נדחפת" - דבר שהשגתם השבוע:כמה הוכחות שהייתי צריכה..
. וצבעתי את השיער..
- מאכל השבוע: ניוקי בטטה.|שמן| - משהו שעשה לכם את השבוע:חמישישבת(בנה באריאל,אני בב"ש)..שנעמה,מור-שיץ, ויפית באו לאריאל
. ו..מה עוד היה השבוע?אנלא זוכרת..
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:בוםבמלה..ולבית של עמרי אחרי ההופעה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שליל הסדר יעבור מהר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: the better life-3 doors down
השבוע שעבר: - שיר השבוע (כללי):בית הבובות-מי אם לא אני. lifehouse-somewhere in between - אלבום השבוע:מוש בן ארי-דרך - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"לא מספיק עכשיו שטוב". im passing away on to the better life. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): *ירדן:"יש לי ידיד בפנימייה שלקח צפרדע,שם לה קש של טרופית בתחת,נשף לה מלא אויר דרך הפה, ואז היא התנפחה,צפה על המים ויצא לה דם מהתחת..