מומלצ"ש

Z A M i

New member
../images/Emo41.gifמומלצ"ש../images/Emo41.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

little WhiSper

New member
ואין לאן לברוח.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי):מוֹש בנארי-בין הצלילים. ועוד שירי גלגלצ למינהם - אלבום השבוע:מוש בנארי- מסע ומתן - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ובין כל אלה אתה רק רוצה לחיות ואין לאן לברוח. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "היא כזאת יפת נפש" "כן היא באמת יפה..." והיו עוד מלא בסמינר... - דבר שהשגתם השבוע:מסקנות דיבור וקירבה. - מאכל השבוע: פויקה! - משהו שעשה לכם את השבוע:סמינר קיבוץ. - משהו שהרס את השבוע:דברים קטנים גדולים בסמינר קיבוץ. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תאמינו לכל מה שאומרים לכם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:"חופש" - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיעבור בשלום. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עברי לידר-יותר טוב כלום מכמעט -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:משפחה מורחבת. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): קיבוץ מעלה עובש!

עוד שבוע חלף../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):תענה לי - שיר השבוע (כללי): one way or another - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: כוווווולם - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)חחח וואי...כ"כ הרבה..
- דבר שהשגתם השבוע:93 בהיסטוריה! לעשות ת'מבחן בספרות, לצאת לחופש
- מאכל השבוע: פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע: יומולדת
בסנוקר בפ"ת, ואתמול
- משהו שהרס את השבוע:ממ כלום? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אף לא דבר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מילי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Poisonn

New member
מזה חופש בכלל?! ../images/Emo99.gif >>>

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): פנסים / שרון חזיז - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: אמא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מזה חופש בכלל? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) טוב אין אז אין....... חותמת? - דבר שהשגתם השבוע: שומדבר - מאכל השבוע: פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע: הכל היה בלעע - משהו שהרס את השבוע: חזרתי לאשפוז - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תנו חיוך הכל לטובה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לצאת מהאשפוז - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לדעת מה יש לי ברגל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדין לא פתחתי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לוידע סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): מצטער אני פשוט מאוד

reiya

New member
יש להכניס נושא להודעה,תודה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):יכול להיות - שיר השבוע (כללי):OUTSIDE-LIMP BIZKIT&STAIND גרסה אקוסטית.. - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:ממ עמיחי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"..Walkin' through the world alone" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"את נראית שוודית.." - דבר שהשגתם השבוע:96 במתמטיקה!! - מאכל השבוע:שוקולד ממולא תות.. - משהו שעשה לכם את השבוע:יום חמישי עם אלה,השיחה עם שירלי.. - משהו שהרס את השבוע:גם השיחה עם שירלי.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ממ לא משהו מיוחד.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ממ שיהיה כיף,שאני אספיק הכל.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:CHANGES-3 DOORS DOWN -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:-

כבר בגיל צעיר הבנתי את מה שידעתי

כל חיי. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין - שיר השבוע (כללי):ברוך הבא,העוקד הנעקד והמזבח-גבריאל בלחסן - אלבום השבוע:בשדות-גבריאל בלחסן. - האדם שעשה לכם את השבוע:יעל,תמר,עדע ומי שהיה בהופעה של שילה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "והכל כתמול שלשום" "גבריאל מה קרה לך?נע כמו צל רואה את המראות ולא יכול להם". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "יואב,אתה יהווה" אני:"וואי תמר,זה מזה לא נעים.." תמר:"זה לא נעים?את יודעת מה לא נעים?שאלוהים הביא אותנו למצב הזה.את יודעת מה לא נעים?שהלכנו 40 שנה במדבר.את יודעת מה לא נעים?שזה נשמע הזוי וכולם גם מאמינים לזה.." שילה לי ולזמי:"וואי הרגשתי מזה טוב עם עצמי שאמרתי לה מזל טוב וזה..ואפחד לא מחא כפיים" אני:"אם תצבעי תשיער אני אכה אותך." יעל:"יש שני דברים שאני בחיים לא אגע בהם..בשיער שלי ובגרוזינים.." - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע:הקליפ של גבריאל ב-24,ההופעה של שילה,שראיתי את מאור,מילה קטנה מאיתן. - משהו שהרס את השבוע:ההופעה של שילה,היא,מילה קטנה מאיתן. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:מזל טוב מורקי.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:חזרות,תוצאות לבדיקות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שמשה לא יעזוב,שאיתן יבוא לחיפה,שהתוצאות יצאו טובות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד לא נפתח. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:איתן,בנה ומאור. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מילי17

New member
כשחום גופך בי

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): הכאב הזה נינה ועברי - אלבום השבוע: אוסף שנות ה80 - האדם שעשה לכם את השבוע: אלכס - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: myspace :) - מאכל השבוע: סורבה קוקוס - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: 3 שנים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תתקדמו לmyspace

"וטוב לי בגללו.."

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):חחח התחלתי לשיר סוף העולם לפני הטסט,זה עזר לי להריגע. - שיר השבוע (כללי):שוטי הנבואה-משתוללים בכפר - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:אתמול כולם,ובעיקר א' עם כל השיחות,המורה נהיגה שלי :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"והבוקר אני שרה ועדיין בתחושה של חלום,פשוט חלום,חלום לאור יום" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אז עכשיו שכנעת אותי לבוא.." הלוואי וגם המורה נהיגה שלי שבא עם השלט נהג/ת חדש/ה-"נו...מה את אומרת?" - דבר שהשגתם השבוע:רישיון אתמול,אותו בחזרה(?) - מאכל השבוע:היום התפוחי אדמה של אבא עם האורז של אמא - משהו שעשה לכם את השבוע:הרישיון,שחזרתי לדבר איתו,שניר ואח'שלה באו - משהו שהרס את השבוע:לא נראה לי שיכל להיות משו כזה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תגידו תפילת שמע ישראל לפני טסט-זה עוזר
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מתא"ן.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:המון,אבל זה לא יקרה,שאני אסע כבר על האוטו של אמא -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם,א'? סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

The Kinslayer

New member
One day I'm gonna forget your name

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "עוד ארון אחד" - שיר השבוע (כללי): Regina Spektor - Apres Moi, Evanescence - Sweet Sacrifice - אלבום השבוע: צומת וולקן - הפסקול - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ולפעמים זו רק סירה קטנה שמסתירה ת'נוף" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"בRנט" - דבר שהשגתם השבוע: עברתי את המבחן בהיסטוריה!
- מאכל השבוע: אורז!
- משהו שעשה לכם את השבוע: שיחות. - משהו שהרס את השבוע: איף.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
מאוד כיף לגרום למישהו שאתה שונא לדמם מהאף. במיוחד כשזה בטעות, ושאים לך ייסורי מצפון אחרי זה.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור את היום מרוכז הזה ולהתחיל את החופש על אמת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא לעשן הרבה. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: לפעמים- גרסת אורית
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ניר, ענבר(לא פרקטי), עומרי(לא פרקטי גם) וטל(וואחד לא פרקטי!!@!$@) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

כמה רוח

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): angie-rolling stones, eric clapton-layla - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: עמית. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
- דבר שהשגתם השבוע: רוגע. - מאכל השבוע: כרובית
- משהו שעשה לכם את השבוע: הסוף. - משהו שהרס את השבוע: השעתיים האחרונות. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אין דבר גרוע יותר מתגבורים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שני, שלישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך טוב במיונים. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עמית. ענבר אולי? סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo85.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לפעמים - שיר השבוע (כללי):מישהו לרוץ איתו-דניאל/ סוף לאהבה-אביב - אלבום השבוע:שומקום-אביב - האדם שעשה לכם את השבוע:אייל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"יוצא אל האור אל חיים חדשים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"בוקר של חיוכים קשת בענן"חחחחחחחחחח - דבר שהשגתם השבוע:מממ אותו - מאכל השבוע:פחזניות - משהו שעשה לכם את השבוע:אייל - משהו שהרס את השבוע:חן והשטויות שלו, להפרד מהילדים לשבועיים וחצי=/ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיעבורר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:הוהו -שיר שפתחתם איתו את השבוע:מי זוכר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:חחח אייל? סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

mor000

New member
שבוע טוב

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גניבה במועדון - שיר השבוע (כללי): עשר אצבעות לי יש.... סתם נו... - אלבום השבוע: שירי האהבה של אביב גפן - האדם שעשה לכם את השבוע: עדיבי, אושרי ושחר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בנדוד שלי: "יש לנו כרטיס וי אי פי, אלכוהול, סיגרים ובואיקוס של ממה חינם [=" אשתו: "כל אלה שרוצים עוד ילד.. זהירות עם הקירות" אבא לאחיין שלי: "איזה כייף שבאת! ואתה אפילו לא עולה כסף!" אמא: "תראו איך אני קורעת את אבא" אבא קורע את אמא אמא: "היי לא ידעתי שאתה יודע לשחק" P= טוב היה עוד מלא.... - דבר שהשגתם השבוע: סופשבוע בחיפה, החלטה לגבי העבודה, ראיון עבודה חדש - מאכל השבוע: בואיקוס, עוגת יומולדת ב80 שח וכל הבולשיט מהמלון - משהו שעשה לכם את השבוע: הסופשבוע - משהו שהרס את השבוע: העבודה והלחץ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יסודי זה הכי אחי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתפטר, ישיבה וחופששששש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אינטרמת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אושרי ועדיבי שוב וכל החבר'ה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה