מומלצ"ש

רק לישון../images/Emo7.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): אחריות-יוני בלוך - אלבום השבוע: best of bowie cd 1 - האדם שעשה לכם את השבוע: עומר, דיד, רותם, - דבר שהשגתם השבוע: בגדים - מאכל השבוע: סלט - משהו שעשה לכם את השבוע: הנסיעות, האנשים, השיחה איתו - משהו שהרס את השבוע: שזה בלתי הגיוני ואפשרי, שוב. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: נורמה חברתית זה חרא ששתול לנו עמוק במח
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: השיחות איתו, יום חופש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אשב איתו יותר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כל כך הרבה שירים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דניאל, הוא, עומר סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אחד הלילות המקסימים. אחד האנשים המדהימים
התמונה הזאת תמיד עושה לי טוב ומזכירה לי את הרגע שבו צילמתי אותה.

mooshki

New member
../images/Emo15.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא היה - שיר השבוע (כללי): "אין רוקנ'רול בעברית" - חמי רודנר - אלבום השבוע: גאולה - חמי. - האדם שעשה לכם את השבוע: טל. שתיים עם אותו שם. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הו מלנכוליה, את אהובתי..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) פשוט נעמה. - דבר שהשגתם השבוע: מממ הגעתי לחופש פסח ועודני בין החיים. (לא סופי) - מאכל השבוע: החומוס החדש עם הפלפלים החריפים. אין מה לעשות. זה פשוט טוב... - משהו שעשה לכם את השבוע: משהו פורח:] - משהו שהרס את השבוע: לחץ וכעסים ומריבות, וחבל. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: א-ל תדברו עם אנשים כשאתם עומדים לקבל מחזור. פשוט אל!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לפסיכומטרי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא יגמר מהר:/ שהמורה למתמטיקה תשבור תרגל. שהעולם יפשוט רגל. לא יודעת. קשה לי להחליט. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בואי נפרד. אופטימי משהו. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עווד לא. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

eliavtu

New member
כשהילד מאבד ענייןן..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי <שמעתי אותם לראשונה מזה שניםם> - שיר השבוע (כללי): ממ.. אולי כשזה עמוק/ עמיר בניון - רציתי להיות <עזבו שזה מזרחי והלחן גרוע, המילים יפות:|> - אלבום השבוע: גבריאל בלחסן - בשדות - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כל הלילה היא רחצה לאור ירח.." <חח עזבו..> - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כנ"ל - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: החתונה של דוד.. היה כזה מצחיק - משהו שהרס את השבוע: צריך להסיר את השאלה הזאת, היא גורמת מחשבות רעות. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "וודקה תשמח לבב אנוש" ;) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופש \: <מזזה חופש בכלל?!?> - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיפול טיל על הבצפר <שמעו, אצלנו זה לא כזה הזוי
> -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ליידי גודיבה <היה אתזה איפשהו> -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ליאןןן

New member
איך שאני שונא אותך ככה..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): אריק ברמן - ג'וני - אלבום השבוע: דיסק שעשינו לאוטו של לירז.. - האדם שעשה לכם את השבוע: לירז וגלית. וגם בוּגי במובן מסוים. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הכל מסביב בינוני". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): טל מנסה להחמיא: "את יודעת איך רואים שרזית?..הצוואר שלך נראה לי עכשיו הרבה יותר דק.." המורה לתנ"ך אחרי שאיזה אחת מבקשת ממנה סליחה כל השיעור: "תגידי, אני נראית לך הכותל המערבי?!...אז תפסיקי לבקש סליחה!" - דבר שהשגתם השבוע: הבנה מסויימת.. - מאכל השבוע: לה גופרה - משהו שעשה לכם את השבוע: היומולדת של לירז בפארק היום. - משהו שהרס את השבוע: כל ההתחלה שלו. יום שני. פסטיבל רעננה רוקדת בחמישי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: טרמפולינות זה ממש כיף! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כנרת כנרת כנרת. ויומולדת למיכלי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה שקט. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Dug E

New member
../images/Emo26.gif

זה הורס את כל הייחודיות שבפארק ליד הבית שלי
.

ליאןןן

New member
ואני חשבתי שרק אצלנו יש ../images/Emo2.gif

הנדנדות האלה זה הדבר הכי כיף שקיים.

Dug E

New member
בהחלט../images/Emo45.gif

אם מי שיודע לנדנד כמו שצריך נמצא באיזור (תשאלי את יפית,ענבר,עמרי,זמי,אוחנה,משה וכו'..על מה אני מדבר
)

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): Killswitch engage-Break the Silence - אלבום השבוע: Killswitch_Engage-As_Daylight_Dies - האדם שעשה לכם את השבוע: מוראל\ספיר\שמחע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: נעליים\המון בגדים - מאכל השבוע: לא יודעת - משהו שעשה לכם את השבוע: חזרות לפני הופעה - משהו שהרס את השבוע: לחזור לבצפר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה[שאני מופיעה כובן] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהיא תלך סבבהD: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: staind- for you -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): פולין

.........

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): Maybe, Me & Bobby McGee, Get it While You Can, Summertime- Janis Joplin - אלבום השבוע: Janis Joplin- Greatest Hits - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Freedom is just another word for nothing left to lose - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: חופש פסח! - מאכל השבוע: סלט בשר בקר חריףףףףףףף משהו טוב - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: גיליתי שהאנשים שמקיפים אותי בחיים הם חרא... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אם יש לכם חברים אמיתיים אמיתיים תהיו אסירי תודה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אהנה בחופש הזה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Maybe- janis Joplin -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

bazmaster

New member
תיכף אני ארצה שתלכו מפה...

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לעוף - שיר השבוע (כללי):נאמנות ותשוקה - אלג'יר - אלבום השבוע:נאמנות ותשוקה - האדם שעשה לכם את השבוע:---- - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):יש סנדוויץ' טונה?? - דבר שהשגתם השבוע:האמ....הייתי במיונים לדובר צהל....נראה איך הלך - מאכל השבוע:שניצל תירס - משהו שעשה לכם את השבוע: חתונה ביום חמישי של אח של חבר - משהו שהרס את השבוע:חחח אני לא זוכר הרבה משם....שיתי הרבה הרבה יותר מידי חח - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אם אתם שותים בחתונה, תדאגו שהמורה שלכם לא חבר של ההורים של הכלה במקרה וראה אותכם גמורים חחחחח השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סדרת אימונים אחרונה של אחריי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אצא אליה...כי נדפק לי קצת הגב -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אבות ובנים - אביתר בנאי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:.... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הגיטרה ה"חדשה" והסקסית בטירוף שלי האמת היא בת 40 כמעט אבל עברה מייק אובר עכשיו עם הציור של פיקאסו חחח

../images/Emo121.gifחחח סחטיין על הציור

למה אתה לא עושה אותה 12 מיתרים? (לפי המפתחות.. היא די מיועדת לזה
) למה יש מעל הגשר התחתון את ה.. שחכתי איך קוראים לזה.. הברזל הזה שבד"כ יש בבסים...?

bazmaster

New member
האמ...

פשוט לא היה לי זמן לנסוע לקנות 2 מיתרים שמתי מה שהיה לי למה יש שם את הדבר הזה? חח אין לי מושג אבל זה יפה

למעלה