מומלצ"ש

../images/Emo192.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - סמי שיר השבוע (כללי): - ג'וני אריק ברמן אלבום השבוע: - הדיסק שהכנו אני ועמרי לאוטו האדם שעשה לכם את השבוע: - עמרי משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - ג'וני בא, זה משמח. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - עומרי:(לכלבה של צחר) "פיבי תרדי מהאוטו אני יכול להסיע רק שתיים"
החיקויים של זמי עם הבובה קברו אותי סופית טישלר: (מערבבת את הקפה עם כפית מפלסטיק, הכפית מתעקמת) "תראו אני אורי גלר|"סדגש|
דבר שהשגתם השבוע: - שמחה זמנית? מאכל השבוע: - הפיצה והסלט פירות של דורון בכפר סבא משהו שעשה לכם את השבוע: - יומולדת לשנשונה, הביקור אבל טישלר, הביקור בכפר סבא אצל דורון ושעוכ, ומר בראון משהו שהרס את השבוע: - השוטרים המשועממים, ולראות את זמי בוכה מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: סלט פירות עם סורבה זה אחד הדברים!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תאוריה משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - לעבור תאוריה
ו שיר שפתחתם איתו את השבוע: - עד הקצה האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עמרי
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Z A M i

New member
היי, את הורסת לי ת'מוניטין!

ירדו לי דמעות ספורות מעצבים, זה לא נחשב..

Z A M i

New member
מה נסגר עם אנשים לאחרונה?!../images/Emo12.gif

גם אני אותך נשמה..

רגעעע נזכרתי

עוד משפט של עומרי "צחר אתה יודע שאתה חלק מסטטיסטיקה, אחד למיליון שלא עוברים טסט פנימי
"

moshe butt

New member
חחח... איזה איזה רעים...

יפיותוש... שיהיה לך בהצלחה נשמה.. את גדולה ואת תעברי את זה כמו גדולה
לוב יו

רעותיק6

New member
אעאהאעעהאעה

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אני רואה דם - שיר השבוע (כללי): היינו עושים אהבה/ כנסיית השכל. - אלבום השבוע: אממ.. - האדם שעשה לכם את השבוע: עילי? - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כבר אין לאן, ואין זמן, הנה עבר היום עוד יום, אני לא סולח לך, ואין לאן ואין זמן אין לי את מי לשאול, אני משתגע.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אממ.. אתם לא תבינו P: - דבר שהשגתם השבוע: מחמאה מהבנאדם האחרון שאמור להגיד לי את זה? - מאכל השבוע: איזה תבשיל שאחשלי הכין.. אינלי מוג מה זה ואם זה חוקי :> - משהו שעשה לכם את השבוע:עילי? - משהו שהרס את השבוע: נכון.. עילי D: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: האופטימיות לא משתלמת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אילת!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להנות באילת? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: תגידי שטוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גיא.ק. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): לא הצלחתי להעלות עאאאעהאעהאעהאע יומטוב.

~../images/Emo204.gif~

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא קל. - שיר השבוע (כללי): דן תורן ודנה ברגר - שוב השקר הזה. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: דקל. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אף פעם לא הייתי באמריקה." אבל אני עוד אהיה.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חחח.. "זה עוד לא שלי אבל אני מתמוגגת רק מהמחשבה.. - דבר שהשגתם השבוע: פלאפון חדש ומאגניב.
- מאכל השבוע: פירה. מושי. - משהו שעשה לכם את השבוע: חיבוק מנמרוד. - משהו שהרס את השבוע: קיומו של המפקד שלי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: באמת חשבתם שנוריד את אנגליה?!... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר! כי אחריו אני בחופש כמעט שבועיים.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות הבופור כבר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כמה פעמים - עמיר לב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מישהו שטס לחו"ל ולכן זה לא יקרה.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Dug E

New member
זמי לא קיבלה את ההצעה שלי

להוסיף טעות השבוע בגלל שהיא לא רוצה לככב שם
. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): פעמון מלחמה - שיר השבוע (כללי): ריטה-אם אתכסה בפנים - אלבום השבוע: פרל ג'ם-טן - האדם שעשה לכם את השבוע: יש הרבה. אבל עמרי....תודה על אחלה שישי וגם על היום
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את כנפי הרוח המכה בסורגים איך נפקח חיוך של ילד ומגע אהבה את שפת הליצנים הנחשים והדגים את זרימת עורקיה של אימי הטובה" (אם אתכסה בפנים/ריטה) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):זה מתיש לזכור הכל..אבל ממש! אני מעכשיו מתחיל להסתובב עם פנקס ששם אני ארשום הכל ולא אשכח. - מאכל השבוע: פיצה מלאווח - משהו שהרס את השבוע: אמא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: רמי בבארבי!!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הרבה כ"כ. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: פתחתי תשבוע הזה בצורה המחורבנת ביותר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לראות את ריטה בהופעה של רמי ולתת לה חיבוק ענקי שאני ככ זקוק לו עכשיו. אה..וגם לאחל לה מזלט על היומולדת היום
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תמונה מלפני 3 שנים בדיוק ביומולדת 42 של ריטה..סתם כיף להזכר בהופעה הזאת שהיום יש לריטה גם יומולדת.

Dug E

New member
וזה מההופעה של איתמר מאירי

שגם חלק מהשבוע הקודם. תודה למעיין שהזכירה לי ולקחה אותי להופעה
(מומלץ ביותר!!).

Z A M i

New member
../images/Emo124.gifשימו לב,שימו לב..../images/Emo79.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (כללי):הכאב הזה-בגרסת עברי ונינט,אני מאבד אותך-בגרסת ג'קו,קרן אור-בגרסת מרמור
, - אלבום השבוע:שילה-תתנהגי יפה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):'החיים משתנים לך מהר'. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):שילה,בהופעה במרתף- *"אז,בפסח אנחנו חוגגים את זה שהיינו עבדים....אני לא זוכרת שהייתי עבד" *"אצלנו חוגגים שני חגים-ראשון ושני, באותו יום,אחד אצל אמא שלי ואחד אצל אבא שלי,אז אני מטיילת להנהתי מעיר לעיר, וכשאני חוזרת הביתה אני מרגישה חופשיה..למות. אבל אני רוצה להגיד לכם שבחגים לא רצוי להתאבד..כי אין להם שום משמעות, זה לא מסמל כלום." *
"אולי מחר תשרף, תדרס, ותגלה שאישתך היא גבר"
קברה אותי כל ההופעה הזו. - דבר שהשגתם השבוע:לתעד אותו..
- מאכל השבוע:הפיצה/סלט פירות של דורון
- משהו שעשה לכם את השבוע:להיות אצל חורי+ראש העין,תמונות לספר מחזור,יומולדת לשנשונה,אצל דורון ושעוכ,ת"א+בת-ים(באופן הזוי משהו),בחיפה,אצל עמרי....
(איזה כיף לזכור מה היה השבוע!) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: סמים זה סרט רע. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:בעקרון,אני עובדת כל השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שדנה תצא חמשוש ותבוא הביתה..
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:אם כבר לבד-החברים של נטאשה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Z A M i

New member
ושכחתי,כמובן...

טעות השבוע: הכותרת מומלצים של צחר.

Dug E

New member
../images/Emo6.gif

קרעת אותי עם "כוכב הערב" איך לא גלינו אותו קודם? כפרעליו.

Z A M i

New member
באמת כפרעליו!../images/Emo6.gif

תזכיר לי להראות לך את הסרטון איתו.... אתה לא מבין כמה זה מצחיק..
ואגב, במשפטי השבוע:*להנאתי

Dug E

New member
תעלי את זה לפליקס או משהו..

ואם זה עולה על 40 מגה תעלי ליו טיוב. אבל לא תסרטון של הדב נמלים!!!

אוי, נכון שאת כ"כ אמיצה

ותשלחי לי כמה תמונות מיום הולדתי?
|כלבמאודחמודמחכהשזמיתושיעאותו|

Z A M i

New member
כמובן,שנשונתי..../images/Emo13.gif

שלחי לי הודעה לאייסיקיו מחר בסביבות 22:40..כשאני אחזור מהעבודה, ואני אשלח לך..

למעלה