מועדון לילה-סיכום

מה קשור באמת הבניין של תפוז??

ובקשר למפגשי פורומים..כל עוד זה בת"א אין מצב כמעט שאני אוכל להגיע..

Dark chocolate

New member
גיל 16?!?!?!

וואט דה...? למה? חבל. הפסידו. אבל ממש. השלט "עפר תעשה לי סנדויץ'@!#%^&#Y^T^&#
" היה מוכן. דווקא היה מביא רייטינג. באמת חבל. מה הפאקינג בעיה?!@!?!?!?!?!? גיל 16?!?! ואם אני בת 14 לא יתנו לי להיכנס?!?!?!!?!? אפילו עפר לא נראה בן 16!!!!!!1 והוא משתתף שם!!!!!!!111

מ א י י ק

New member
חחחח נכון..../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

תכף גם יעשו ערוץ למבוגרים בלבד שיש לו קללות,ערוץ 22 יעלם ואז אנחנו ניראה חינוכית

t o m k a

New member
זה לא הסיבה שלא מכניסים מתחת ל 16

כשרציתי ללכת קרובה שלי הסבירה לי למה אסור לי להיכנס כי אין לי 16 זה לא קשור לדברים גסים הרי במילא רואים את זה בטלוויזיה זה קשור לזה שמתחת לגיל 16 הם יודעים שזה בנות שכל הזמן יצרחו ויעשו להן בלאגן ושמעל גיל 16 זה אנשים בוגרים או משו בסגנון :|

t o m k a

New member
זה ממש מפגר הגיל 16

שמעו קרובה שלי עובדת שם בתור עוזרת במאי והיא ניסתה להכניס אותי בשביל שאני יראה את עפר ולא נתנו לה..אמרו לה שאסור לי להיות בקהל כי אין לי 16 אז היא אמרה שאני לא יהיה קהל בתוכנית ואני רק יחכה לעפר מאחורי הקלעים בסוף התוכנית ואמרו שגם אסור לילדים להסתובב מאחורי הקלעים כי זה מפריע להם להתרכז בהפסקות שלהם :| אני יתקשר אליה שוב עכשיו יש לי 15 אולי יתנו לי בכל מקרה כשאתם הולכים אז תגידו תאריך והכל אם יתנו לי לבוא למאחורי הקלעים או לקהל אני יראה אותכם (:) ואם יתנו לי להיכנס אולי אני גם יוכל להכניס חלק ממכם ( אם למישו לא יתנו )

למעלה