אבל אני בת 14:-\
מ משוגעת על עופר שכטר New member 18/11/06 #53 אני רוצה אבל לא יכולה../images/Emo10.gif../images/Emo187.gif אני קטנה מדי מי שהולך שיהנה..
S S t r a w b e e r Y New member 18/11/06 #62 ../images/Emo41.gifמועדון לילה-סיכום../images/Emo41.gif מחר אני מתקשרת להזמין לנו מקומות, אז כדי שאני אדע פחות או יותר כמה מקומות להזמין כל מי שיכול לבוא שיסמן לפי מה שהבנתי הם מצלמים שתי תוכניות אחת אחרי השנייה מה אתם מעדיפים? את המוקדמת או המאוחרת?
../images/Emo41.gifמועדון לילה-סיכום../images/Emo41.gif מחר אני מתקשרת להזמין לנו מקומות, אז כדי שאני אדע פחות או יותר כמה מקומות להזמין כל מי שיכול לבוא שיסמן לפי מה שהבנתי הם מצלמים שתי תוכניות אחת אחרי השנייה מה אתם מעדיפים? את המוקדמת או המאוחרת?
S S t r a w b e e r Y New member 18/11/06 #64 ../images/Emo41.gifמועדון לילה-סיכום../images/Emo41.gif מחר אני מתקשרת להזמין לנו מקומות, אז כדי שאני אדע פחות או יותר כמה מקומות להזמין כל מי שיכול לבוא שיסמן לפי מה שהבנתי הם מצלמים שתי תוכניות אחת אחרי השנייה מה אתם מעדיפים? את המוקדמת או המאוחרת?
../images/Emo41.gifמועדון לילה-סיכום../images/Emo41.gif מחר אני מתקשרת להזמין לנו מקומות, אז כדי שאני אדע פחות או יותר כמה מקומות להזמין כל מי שיכול לבוא שיסמן לפי מה שהבנתי הם מצלמים שתי תוכניות אחת אחרי השנייה מה אתם מעדיפים? את המוקדמת או המאוחרת?
מ מ א י י ק New member 18/11/06 #65 ../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif לא משנה לי מוקדם או מאוחר... תחליטו מה שאתם רוצים
../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif לא משנה לי מוקדם או מאוחר... תחליטו מה שאתם רוצים
א אור לאב נינה New member 18/11/06 #67 ../images/Emo45.gif מוקדמת כי במאחורת אולי לא יהיה דרך חזרה ואוטובוסים
R randu New member 18/11/06 #72 ../images/Emo45.gif,רק תיגדו לי מתי.../images/Emo9.gif אם זה בשבוע הזה שיהיה אני לא יכול...
R randu New member 18/11/06 #87 אסת',אני מעדיף חמישי הבא הבא! כי חמישי שיבוא אני לא יכול,מתחיל לי קורס מדצים וחייב להיות נוכח בפעולה הראשונה. אחרי זה אנחנו נקבע (המדצים) יום אחר לפעולות. ככה שאני יכול חמישי רק משבוע הבא-הבא. חפרתי. אם אני הורס לכם אז כמובן לכו בלעדיי.
אסת',אני מעדיף חמישי הבא הבא! כי חמישי שיבוא אני לא יכול,מתחיל לי קורס מדצים וחייב להיות נוכח בפעולה הראשונה. אחרי זה אנחנו נקבע (המדצים) יום אחר לפעולות. ככה שאני יכול חמישי רק משבוע הבא-הבא. חפרתי. אם אני הורס לכם אז כמובן לכו בלעדיי.
ס ספיר חולה על נינוש New member 19/11/06 #92 ../images/Emo45.gifאבל תלוי באיזה יום...../images/Emo126.gif תלוי באיזה יום זה יוצא ובאיזה שעה אבל בעיקרון כןןן ותגידי לי אם גם מיה דגן תהיה בתוכנית
../images/Emo45.gifאבל תלוי באיזה יום...../images/Emo126.gif תלוי באיזה יום זה יוצא ובאיזה שעה אבל בעיקרון כןןן ותגידי לי אם גם מיה דגן תהיה בתוכנית
T t o m k a New member 18/11/06 #66 אני לא יכולה אבל תגידו לי תאריך שאני גם ינסה לבוא למאחורי הקלעים (
מ מ א י י ק New member 18/11/06 #73 ../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif חח אור זוכר שנכנסנו לחנה לסלאו ואז ברחנו מהאולפן לאוטו של רן דנקר?
../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif חח אור זוכר שנכנסנו לחנה לסלאו ואז ברחנו מהאולפן לאוטו של רן דנקר?