מזל טוב למאמי ללא צנזורה על ההאדמה

ShukyD

New member
../images/Emo41.gif מזל טוב למאמי ללא צנזורה על ההאדמה ../images/Emo41.gif

על ההשקעה בסקרים, ברעיונות על ההשתתפות הפעילה בפורום על זה שהיא מאמי ועל זה שהיא ללא צנזורה מגיע לה באמת חבר'ה, כפיים!!! אז עכשיו יש לכם עוד גולשת בפורום להזהר ממנה <היא כמו דבורה שהיא עוקצת>
שבת שלום לכולם ומאמי.. אם את רוצה מעבר להאדמה, תעבירי לי מספר טלפון ו.. סתם

omer719

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

תודה על כול ההשקעה ותמשיכי ככה!

יNOT

New member
אז רק מזל טוב אפשר לרשום פה?

אם זה משהו שקשור למינוי החדש הזה , זה פשוט נמחק? זה פוסט לבדיקה.

omer719

New member
מה אתה מעוניין לרשום פה?

לדבר על איתי וונסה? האדמה של משתמש היא לשיקול המנהלים לפי חוקיי תפוז, ואנחנו החלטנו להאדים אותה כי מגיע לה, אם אתה לא רואה את זה בצורה זו או אחרת, זה המקום האחרון להגיד את זה, אתה מוזמן לפנות במסר, אני מעולם לא סיננתי מסרים מאנשים בפורום ואני לא אתחיל עכשיו
אבל זה מקום לברך אותה ולא לדברים אחרים.

omer719

New member
../images/Emo41.gif בעקבות הערה חשובה שקיבלתי במסר -

ממישהו שאמר לי שמבחינתו האדמה זה מישהו שמומחה בנושא וקיבל אדום כי הוא ממש יודע על זה בצורה טובה. אז שיהיה ברור - האדמה זה לשיקול המנהלים מכול מיני שיקולים, ופה אנחנו ממש לא חיפשנו אדם מומחה, אנחנו חיפשנו מישהו שמשקיע בפורום פותח דיונים וסקרים, שרואים אותו פעיל בדיונים, שלא היה לנו איתו בעיות של מחיקת הודעות בוטות, מישהו שיעזור לנו לעקוב אחרי ההודעות בפורום, ומישהו שיוכל לעזור לנו לנווט את הדיונים לכיוונים תרבותיים יותר, והיא עונה על הכול בצורה מעולה. אני בטוח שיש הרבה אנשים שמגיע להם ואולי גם יהיה עוד אדום בקרוב, אבל לאט לאט, ואפשר לפרגן זה לא עולה כסף

droriko

New member
זה הייתי שהציע לו להבהיר את העניי לפורום

לפורום ומזל טוב ומצטער אם העלבתי את מאמי בלי צנזורה , אין לי שום דבר אישית נגדך באמת

droriko

New member
התכוונתי לכתוב "מודה" במילה הראשונה

ותודה לעומר על ההודעה הזאת ! (מעניין כמה קללות הייתי חוטף משוקי אם הייתי פונה אליו עם אותה בקשה)

למעלה