מזל טוב למאמי ללא צנזורה על ההאדמה

מזל טוב למאמי ללא צנזורה - והצעה

אני מציע להאדים גם את בקורת המוסיקה. הבן אדם, חכם, רהוט, מתנסח יפה, ממוקד, תמיד יש לו תובנות מעניינות על הנעשה בווילה, מרגיע את הרוחות , יודע על מה הוא כותב, בקיצור , יש לו את כל התכונות לדעתי הדרושות להאדמה.

קמבילי

New member
../images/Emo6.gif גמני בעד לעודד עלוקות וירטואליות

עם פילוסופיות בשקל והטפות מוסר בשני גרוש. ולשני המנהלים החביבים - לא הכרתי את שיטת הציונים לשבח הזאת, היא נראית לי פסולה משום שהיא נתונה לשיקולכם בלבד ונידונה ליצור רוחות רעות בפורום. זה צעצוע נחמד, אבל בפורום כל כך שוקק חיים ודעות כמו זה לא כדאי להשתמש בו. אני מודיעה בזאת שאינני רוצה בשום עיטורים אדומים לשמי, כי הם רק יגרמו לי להרגיש חובה לנהוג בממלכתיות, והממלכתיות היא ממני והלאה.

דורון

New member
הכינוי שלה בפורום הזה יהיה צבוע באדום...

כמו שלמנהלים הכינוי שלהם צבוע בכחול. ושאר הכינויים צבועים בשחור.

bibaso

New member
../images/Emo163.gif הניק שלי BOLD

חחח.. עד לפני כמה ימים לא הבנתי איך רק הניק שלי מופיע bold - וכשראיתי איך זה בולט בשרשור עם כמה תגובות שלי, התחלתי להכנס לסרטים שיחשבו שאני מנסה להבליט את עצמי בפורום ....

ShukyD

New member
../images/Emo6.gif

כבר היו מקרים של אנשים שבאו לשאול אותנו למה הכינוי שלהם מודגש בפורום

עזוב אותך מכל שאר השטויות ...

באמת תודה מקרב לב על המחמאות . באמת עשית לי טוב בלב תודה . ולמאמי ללא צנזורה .... מזל טוב ! ( ואל תחשבי לשניה שזה יוריד או ימתן את "ההתנצחויות" בנינו
) ולדרוריקו גם אני חושב שיש עוד מועמדים רבים שראויים להכרה . אבל זה באמת לא מענייננו להתעסק בזה . בואו כולנו נתמקד במה שאנחנו עושים " הכי טוב " וזה : לישון , לאכול , לשתות ( ועוד כמה פעולות שקשורות בזה ...) לצפות בטלבזיה ולשלוח הודעות בפורום . ואלה שאחראים על ניהול הפורום שימשיכו לנהל וגם להם מגיע בסך הכל שאפו על ניהול פורום דיי בעייתי ( והכוונה בבעייתי היא לא אליך דרוריקו ) ( וגם לא אליך יNOT , למרות שיש לך מעין הרגל לקחת כל דבר שאני כותב ולהשליך על עצמך
). אז תודה לכולם ( בעיקר לאלמוני המאושר ) ומזל טוב למאמי ללא צנזורה ושבת שלום .

../images/Emo45.gifמאמי מתוקה אחת../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שמגיע אז מגיע
את מקסימה ונהדרת, ונכון שאנחנו לא מסכימות על הכל, אבל תענוג להתכתב איתך על הכל. בהצלחה מתוקה

יNOT

New member
../images/Emo24.gif באמת רק מזל טוב מאמי על המינוי החדש

לא להיפגע ממני, בשום שלב התגובות שלי שנמחקו לא היו מכוונות אישית נגדך. אז שוב מזל טוב.

bibaso

New member
מזל טוב, זה טוב לסניליים כמוני

שהניקים נכנסים להם מעין אחת .. ויוצאים מהשניה.

../images/Emo51.gif לכל המברכים....../images/Emo140.gif

ותודה למנהלים על הסומק...
שאני יחזיר לכולכם רק בשמחות...
ולכל הלא מפרגנים.... כן, זה כן מעליב ופוגע צורת הביטוי שלכם...(בדיוק כמו שאתם הייתם נפגעים אם הייתם במקומי) לא התכוונתי ליצור מלחמות ושנאה כלפיי....אני לא בתחרות עם אף אחד שבסוף אני זו שמקבלת את המיליון
אתם ישר מחפשים את השלילי....חבל שאת האנרגיה שלכם אתם לא מוציאים, על הסיכום השבועי.... אבל מה לעשות...לחפש את הרע הרבה יותר כיף ומעניין.

../images/Emo2.gif מעכשיו את הופכת להיות מאמי עם צנזורה?

אני מתכוון שלא תקללי, תגדפי, תתלונני, תגרמי לריבים, תכתבי לשון הרע, תבלבלי אנשים, תציפי, תשתוללי, תנסי להדיח מישהו, תבקרי את המנהלים, תעצבני את ההפקה, תשתתפי במרד, תגרמי לשערוריות, תכתבי שטויות ועוד..

יNOT

New member
רק בגלל שהעלית את הנושא

את חושבת שמגיע לך היחס המיוחד? את לא חושבת שזה ייצור אנטיגוניזם כלפייך, וכלפי כל פוסט שלך בפורום?

למעלה