אבל מעכשיו את "ההנהלה" את באמת חושבת שמישהו ייתייחס לפוסטים שלך מעתה?! דעותייך גם אם הם שלך , ייחשבו לשל דעת "ההנהלה" , כי לפי דעת רבים מדובר פה במינוי של העדפה אישית (אני לא אומר למה, כי אני גם לא בטוח ...אבל את יכולה לחשוב על זה לבד גם)
../images/Emo2.gif תפסיקו לתקוף אותה.. היא לא ביקשה את זה
המנהלים החליטו לתת לה על דעת עצמם (אם אני לא טועה).. היא לא שייכת להנהלה.. אין לה שום יכולות מעבר לנו למעט זה שהיא בצבע אחר.. אני בטוח שרוב הפורום אולי 95% היה לוקח את ההצעה להיות אדום בלי לחשוב פעמיים..
מה ייצור אנטיגוניזם כלפיה?? כולה האדימו לה את השם. שמת לב במה אתה מתעמק? אתה ויניב/דרור או איך שלא קוראים לו. האדימו לה את השם כי ככה החליטו. זהו, נגמר. יווווווווווווווווווו על מה אנשים חופרים כאן!!
כאילו זה משהו שהיא בחרה...אני מקבלת את הדיעות שלך לגבי זה אבל לא נראה לי שהיא אשמה בזה שהחליפו לה את הצבע...ואני בטוחה שהיא לא חשבה שהיא הולכת לקבל יחס מועדף או משהו...(או שאולי אני סתם נאיבית...)
אבל אתה מפציץ כאן בהודעות שרק השם יודע מה אתה רוצה להגיד בהן. היתה אמורה להיות הודעה שמודיעה שהיא קיבלה האדמה. אנשים היו צריכים לכתוב מזל טוב וכאן נגמר הסיפור. למה אתה צריך להתפלסף על כל דבר?
"ויסיר מלבכם שנאה וקנאה ותחרות" אז תפסיקו לקנא בא על שקבלה אדום, ותתחילו לפרגן. ומאמי ללא צנזורה, אל תשימי לב לקנאים. לא כל האצבעות שוות, ולא כל האנשים שווים. ושוב, בהצלחה ומזל טוב לך