מזל טוב למאמי ללא צנזורה על ההאדמה

droriko

New member
אני רוצה לשאול אותך שאלה

אבל לא שאלה רטורית או משהו, באמת מעניין אותי , בשביל מה את צריכה ליהות מודגשת באדום? במה זה מועיל לך אם לא כדי לקבל יחס מיוחד?

bibaso

New member
../images/Emo176.gif אדום זה יותר עוזר מ - bold

וגם לשאר המשתתפים כנקודת ציון בעמוד

יNOT

New member
שוב, את היחס המיוחד כבר קיבלת

אבל מעכשיו את "ההנהלה" את באמת חושבת שמישהו ייתייחס לפוסטים שלך מעתה?! דעותייך גם אם הם שלך , ייחשבו לשל דעת "ההנהלה" , כי לפי דעת רבים מדובר פה במינוי של העדפה אישית (אני לא אומר למה, כי אני גם לא בטוח ...אבל את יכולה לחשוב על זה לבד גם)

../images/Emo2.gif תפסיקו לתקוף אותה.. היא לא ביקשה את זה

המנהלים החליטו לתת לה על דעת עצמם (אם אני לא טועה).. היא לא שייכת להנהלה.. אין לה שום יכולות מעבר לנו למעט זה שהיא בצבע אחר.. אני בטוח שרוב הפורום אולי 95% היה לוקח את ההצעה להיות אדום בלי לחשוב פעמיים..

נועה21

New member
תגיד לי אתה חי בסרט???

מה ייצור אנטיגוניזם כלפיה?? כולה האדימו לה את השם. שמת לב במה אתה מתעמק? אתה ויניב/דרור או איך שלא קוראים לו. האדימו לה את השם כי ככה החליטו. זהו, נגמר. יווווווווווווווווווו על מה אנשים חופרים כאן!!

יNOT

New member
היא העלתה את זה לדיון לא אני

אני את דעותיי כבר העברתי למנהלי הפורום, לדעתי הם טעו בכלל שיצרו את שיטת המעמדות הזו , בפורום הזה. ועכשיו אני מגיב רק , כי שאלת

סאמוואן

New member
חחח כן כולה האדימו לה את השם

באמת שלא צריך לעשות מזה עניין...זה רק צבע אף אחד לא מתכוון להתייחס אליה שונה...

יNOT

New member
בלתי נמנע

אחרת לא היו צבעים שונים לכל הגדרה של הירכיה בפורום.

סאמוואן

New member
בסדר אבל אתה כאילו תוקף אותה אישית

כאילו זה משהו שהיא בחרה...אני מקבלת את הדיעות שלך לגבי זה אבל לא נראה לי שהיא אשמה בזה שהחליפו לה את הצבע...ואני בטוחה שהיא לא חשבה שהיא הולכת לקבל יחס מועדף או משהו...(או שאולי אני סתם נאיבית...)

יNOT

New member
למה את מתכוונת?

(אף אחד פה לא מדבר על התוכנית ?! חחחחחח)

סאמוואן

New member
אני מתכוונת ל..מה בדיוק אתה רוצה ממנה??

זה לא אמור להפריע לך שהאדימו לה את השם...(ככה לפחות נדמה לי..)

יNOT

New member
הסברתי שזה יוצר הירכיה בפורום

זה רק עפ"י תפוז , אבל אני כבר מזמן מוכן לעזוב את הנושא הזה אם רק מישהוא יעסוק במשהו אחר

נועה21

New member
השרשור היה אמור להיות ממש קצר

אבל אתה מפציץ כאן בהודעות שרק השם יודע מה אתה רוצה להגיד בהן. היתה אמורה להיות הודעה שמודיעה שהיא קיבלה האדמה. אנשים היו צריכים לכתוב מזל טוב וכאן נגמר הסיפור. למה אתה צריך להתפלסף על כל דבר?

בתפילת יום הכיפורים נאמר

"ויסיר מלבכם שנאה וקנאה ותחרות" אז תפסיקו לקנא בא על שקבלה אדום, ותתחילו לפרגן. ומאמי ללא צנזורה, אל תשימי לב לקנאים. לא כל האצבעות שוות, ולא כל האנשים שווים. ושוב, בהצלחה ומזל טוב לך

למעלה