מי ליכלך? מה אמר? איך הם לא מתביישים?

elinoy8

New member
א-פ-ל-י-ה

רק שלא יעיפו את עינב ואת הדורבן יוסי בובליל!!!! מילא את אשר בסדר אבל לא עינבבבבבב הק'רועה לא לא לא..... בעד מי אתם מצביעים אני בעד הנ"ל

איזה מעניין אם יכניסו את נעמה בחזרה../images/Emo3.gif

סתם חשבתי איזה משעשע יהיה אם אחרי כל הבלאגן יחזירו את נעמה זאת אומרת אומרים שמכניסים שחקנים חדשים לא??? אז נעמה זאת השחקנית שצריכה להכנס!!!!!!!!!!!!!!! מה אתם חושבים? מי בעד ומי נגד?? מצטערת שלא שרשרתי אבל הפורום ממש זוחל לי ולא מצאתי שרשור שאליו אני אוכל לצרף את ההודעה

24 שעות 1

New member
שי מלכלך שוב בחדר !!!!!!../images/Emo163.gif

שי משכנע את צבר לסלוח לאשר מה הטוב לב שלו?????? הוא יודע שאשר שפוט שלו וקול בטוח שלו,,,כי אשר נחש לאורך כל התוכנית. הוא אומר לשפרה צבר וליאון אנחנו נפרק את הרביעיה אל תדאג בהצבעה הבאה. איפה איפה איפה אתם ההפקה???????????

סתונית5

New member
כמה טוקמנים נמכרו באשקלון לקראת התכנית????

בשיחה אתמול בין אשר לעינב, עינב הביעה בטחון שהיא תשאר. אשר שאל אותה: "ואם ייגמרו למישהו השיחות בטוקמן?". עינב ענתה: "אל תדאג, לא ייגמרו". אני מתנצלת מראש אם הציטוט לא מדוייק אבל התוכן היה חד משמעי. פתאום קישרתי את השיחה הזו לגערה של יוסי בעינב כשהיא הודיעה שהיא עוזבת. "אחרי כל הכסף שהשקעתי בך"!!!! כמה טוקמנים לדעתכם קנה יוסי כדי לקנות הצבעות???????

ziva15

New member
לדעתי עינב ואשר הגזימו

במיוחד אשר הוא מעצבן אותי בזמן האחרון! למה הוא חושב שכולם צריכים לעשות כמו שהוא רוצה? הוא נהיה מן מנהיג כזה בבית אני יכולה להבין למה הוא כועס על צבר? על שפרה הוא כועס כי לקחה לו מהאוכל וחיממה בשבת? בבקשה ספרו לי תסיפור המלא..!

danny12

New member
שי שתול של ההפקה - זה כ"כ ברור!!

24 שעות ביממה הוא באסטרטגיות, הוא מדליק את כולם על כולם והכל ע"פ הוראות שהוא מקבל מהאח הגדול. אז זה לא מראים בפריים טיים בערוץ 2 משקולי הפקה ברורים. מה דעתכם:?

ziva15

New member
כנסוו

עכשיו ראיתי את הדוח היומי של אתמול באתר קשת ומה שיש לי להגיד זה שאשר ועינב במיוחד הגזימו ואללה עינב בא לי להעיץ לה כאפה חושבת שהיא מעל כולם יאללה הבנו אותה שהיא שמה עם כל אחד פס מה היא מתלהבת?? אמן ותעוףף!! וצבר ושיפרה היו רעבים סליחה מה כולם צריכים לכבד את אשר? אני לא מבינה? הם היו רעבים ובישלו אז מה? יאללה !! אשר צריך להבין שלא כולם שומרים שבת וצריכם לכבד אותו והוא עוד אומר אתם לא כיבדתם אותי.. כאילו הוא מכבד אותם.. הלך מאחורי הגב עם עינב ורצו להדיח אותם מה שיש לי להגיד זה שאשר ועינב הגזימו ברמות!! עשו מזה סיפור!! ומסכן צבר אפילו שהוא גם הדיח אותו אבל הוא לא עשה את מה שאשר עשה וגם הוא כיבד אותו בכל הדברים ולא רק הוא אלא כולם אז ככה ש..!!!ומה לא עשו למענו שם בית כנסת,הראו תמונה של הבת שלו,ועוד.. זה מה שאני חושבת יש משהו שחושב כמוני?

sarit115

New member
יורדים על עינב

כותבים כאן שעינב מגעילה, שמנה (גם שפרה שמנה ), צורחת וכו'...אבל מה עם ...אבל מה עם ונסה שצועקת כל הזמן עם השטויות שלה...אין מילים....אל תפחדו מאלה שצועקים ומוציאים את כעסם ...תפחדו מאלה ששותקים וזוממים מזימות.... אלה המסוכנים...

שי הוא הנחש בתכנית

למי שעוד לא שם לב שי הוא הנחש הכי גדול ומכסכך בין כולם באלגנטיות כדי להציל את עורו אבל זה לא יעזור מי שיקח את המיליון הוא יוסי וזה ברור כבר לכוללם כולל להפקה

sweetdreams

New member
הפרות חוקים ועונשים בחו"ל

האם מישהו מכיר מקרים דומים ב"האח הגדול" במדינות אחרות, ואיך הענישו במקרים האילו?? ארז טל אמר משהו על כך שישנן עבירות קלות ועבירות קשות, והעונשים הם בהתאם. שיש כל מיני קנסות ודברים כאלו. מישהו פה במקרה יודע על דברים שקרו?

rebecca121

New member
מה קשור אפליה?

את חושבת שהם רוצים להדיח את יוסי? איך שיוסי עף הם נכנסים לדכאון, עינב ואשר הם סיפור אחר לגמרי.

לא עניין של רעב צבר יצא נגד שמירת השבת בבית

אני זוכרת שראיתי קטע של צבר, שיפרה, ורנין בחדר לבד,כאשר שיפרה ורנין התבכיינו שהן לא יכולות/מרשות לעצמן להכין זה וזה בגלל אשר והדת....אז הוא התרגז עליהן שהן דופקות לו חשבון ושזכותן להכין מה שבא להן בלי לעשות לו חשבון...ובהמשך היה הדיון על נושא ברית מילה ... לא ראיתי אותו פותח "מאפיה" ,אבל מהדברים ברור לי שהוא בחר לשים את עצמו מוביל מהפכה בבית.

clearer

New member
תודה, לדעתי זה לא דומה למה שאשר ועינב עשו

קודם כל היתה כאן אמריה די כללית של שי, שנזרקה לחלל האוויר, שי הוא הרי נחש, שמנסה להסית נגד צבר ושפרה, לכן הוא מנסה לטמון להם פח, כדי שיצביעו מתואם ושי בכלל יצביע משהו אחר (זו השיטה שלו), אבל צבר ושפרה חכמים - התעלמו ממנו לגמרי!

ריxלי

New member
בעיקרון אתה צודק

אבל מישהו פה טוען שקודם לכן שי אמר לצבר תדיח את אשר ולדעתי זה ממש דומה למעשה של אשר ועינב!! אנחנו נראה אם ההפקה תעמיד שבוע הבא להדחה את שי (מה שודאי לא יקרה) משום מה זה מזכיר לי תוכנית ריאליטי אחרת שערוץ 2 מתגאה שזה לא מה שהם עושים.

Jason2

New member
אני לא ראיתי אבל

יש כאן כתבה על האח הגדול בריטניה ורשום שם שתשעה הועמדו להדחה על כך שתיאמו הצבעות ודיברו בקודים. כאן

למעלה